16

Анонимен

преди 2 години

Нищо може да се изпусне отвсякъде. Баламосват стадото с глупости, за да не вземе да се усети, че вирус няма. Прекръстиха грипа.

15

Кефче ми е

преди 2 години

как К0мундетата от Пекин Напръскаха Великите Захадни Капиталисти с Уханска Чума, както се пръскат жал ки хле барки с Райд и сроко ще им отнемат всичко - капитал, пазари, производства, земи, а накрая и живота им!

14

Анонимен

преди 2 години

Абе Последния Софиянец ти друго неможеш ли да пишеш ами повтаряш като надраскана грамофонна плоча едно и също. Та нали мутрата върна мутренските времена бе. Нали при него загинаха 20 човека на мутренският път направен с варовик. Нали при него магистралите стават на дунавски вълни и се убива народ. Нали при него мутрите си имат държава. Кой беше Черепа и на кой беше първа дружка. На кой черепа плащаше милиони за да си осигури спокойният престъпен бизнес. Айде събуди се от летаргията бе Софиянецо.

13

.

преди 2 години

Китайците ако искат да го намерят ще намерят дъщеря му. Той сам ще се появи! Просто е! ;)

12

Анонимен

преди 2 години

пак просташкаа статия,а и какво друго да очакваш от овцата която я е публикувала

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя от снимката изобщо не е китайски шпионин. По- скоро арабски шпионин.

10

Да, Тръмп го казваше

преди 2 години

Ами, президентът Доналд Тръмп (нали така наричаха всички настоящи и бивши президенти на САЩ?) миналата година по това време казваше същото. Тогава обаче съпартийците на Байдън в Конгреса и в Сената на САЩ категорично заявяваха, че тези твърдения са пълни глупости. Плебеите в САЩ им повярваха и избраха за президент не Тръмп, а Байдън. Сега искат да убедят плебеите, че "глупостите" на Тръмп са истина, защото някакъв китайски шпионин я е казал. Защо хората трябва отново да им вярват?

9

Анонимен

преди 2 години

До Тошко Петков_физиците имат един експеримент свързан с изстрелване на светлина, протони през един или два процепа. Този експеримент доказва две неща__1. Протоните имат нещо като съзнание или физиците все още не могат да разберат какво се случва на квантово ниво__2. Нищо извън нашия свят не може да взаимодейства в нашия свят (информационна симулация).Христос възкръсва и се явява на своите ученици и казва: "не ме докосвайте"!

8

шамана

преди 2 години

това са приказки за мали деца

7

Тошко Петков

преди 2 години

ХОРАТА ВИ КАЗАХА, НЯМА КАК ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПО ИЗКУСТВЕН НАЧИН МАТЕРИЯ !?!? ТОВА Е ДЕЛО САМО НА БОГ !!!!!!!!!! ТАКА, ЧЕ КИТАЙЧЕТАТА ДА СИ ТРАЯТ ......

6

Анонимен

преди 2 години

Абе не са ли демоде тези шпиони ала агент 007? Отдавна беше модерно да четеш за Марлоу и Боев..

5

Анонимен

преди 2 години

Пука им - на антиваксърите! Я разгледайте из нета колко топ-рашън шпиони дезертираха назапад, за да си сверите часовниците. Бягат от "Рая" в загниващият и загиващ Запад. Каква ирония за 'комюнизЪма'.

4

Анонимен

преди 2 години

Сички ки умрем.

3

Мишо

преди 2 години

Това е като с оня пиян лабораторен плъх Родченков. На който даже му направиха пластична операция и му дадоха два куфара пари, и къща. Абсолютна дезинформация и лъжа. За мене е абсолютно ясно, че както винаги крадец крещи - дръжте крадеца!

2

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Китай били пуснали един компютър за лелки. Този компютър бил изгорил близо 200 хил къщи. Това е само една атака. Китай - това са мръсни комунистически жълтури. ЕС трябва да забрани на тия хора да правят бизнес и да отнеме всичко на китайците в целия ЕС.Тия китайци имат друга култура. Лъжат и крадат технологии, софтуер, ОС. Всичко крадат.А1 клетките за 5Г китайск

1

Анонимен

преди 2 години

С такава сила местя, че прокъсах панталона. НА КОЙ МУ ПУКА бе?