32

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 8То може и самолета ама много багаж и по лесно с колата Ти да не мислиш че тия дето клечат с часове по границата с Гърция са тръгнали реално на почивка По едно селфи и аде обратно

31

МНЕНИЕ

преди 2 години

Офертите за БГ Хотели на Черно Море са с 50% по-високи от 2019 г .

30

Анонимен

преди 2 години

При Бойко обикалят света, скоро може и да им приседне, идват избори.

29

Анонимен

преди 2 години

Смятай какво жертват хората само и само да не ползват услугите на нашите хотелиери. Тъжно, защото почти унищожихме красивото ни чермоморско крайбрежие. Роден съм и живея във Варна. Спомням си като юноша Златни пясъци каква перла бяха и какви туристи идваха. Сега е като Люлин, а идват прошляци от цяла Европа

28

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ ИМА МЕРАКЛИИ ДА ОДАТ У ЗАНЗИБАР ПРИ АФРИКАНЦИТЕ ТО Е ЯСНО , ЧЕ ЩЕ ИМА И МЕРАКЛИИ ДА ОДАТ И НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ ПРИ ЕГИПЕТСКИТЕ КОПТИ ОТДЕЛИЛА СЕ КАСТА ОТ ИНДИЯ!

27

1-н

преди 2 години

миналата година от немайкъде който е стъпил на бетоно.морието нема скоро да повтори.нема такава клизма, затова на по гръцката граница са опашки, на изток никой се не бута...реалности

26

Анонимен

преди 2 години

Леле,българите не искат да ходят в мутренските хотели на герба )а те искат държавата да им плаща че работят ,Ами купете си хотели в Гърция ,но там има закони )

25

Анонимен

преди 2 години

В салатата сиренето е цяла плочка, а тук тупнат рендето два пъти и айде бегай.

24

АнонимеН

преди 2 години

КАКЪВ МЕРАК, ЗА ИНДИЙСКИЯ КАМЪНАК!

23

МутроМорие

преди 2 години

В България от години не давам и една излишна стотинка на псевдо-хотелиери или ресторантьори. От 3г. вече имам и къща в Гърция и с най-голямо удоволствие ще си вися на опашка, за да бъда на чисто море и плаж и да си плащам с удоволствие за хубава храна и отношение. И само за уточнение, тези легенди за колко скъпо е в Гърция, са пълна лъжа и измама - ток и вода са на почти същите цени като в България, а данък за къща на 900м. от плажа с декар двор и на 17км. преди Никити е 108 евро на година.

22

Анонимен

преди 2 години

Че то от София до Бургас колко часа е?Само на Чирпан -Ст.Загора 4ч висях....без антигенен тест.

21

Анонимен

преди 2 години

До Miko, а дали е така. Всяка кооперация на морето е изкупена още преди да е почнал строежа. Лятото не можеш се размина от хора по Слънчака. Явно им харесва щом идват тука. Но русофилските опорки трябва да вървят нали, иначе няма рубли. Продължавайте другари, в България е лошо, лошо, лошо, нали така ви казват отгоре.

20

Анонимен

преди 2 години

В България може да чакаш една салата от половин до един час, в Гърция само като си помислиш за салата и тя е дошла, храната е с изключително качество, а цените не са много по високи от тук.

19

В.Узунов

преди 2 години

На времето кат сме си били Тъмражка република все бобото с овцете е киснал дупарата на Беломорието. Смени се власта вика АГО Ариф и всичко тръгна на зад.Бобото е бил дясната ръка на Барутанлията. Имал 400 брава и бил саламджия. За българите кожата за салама на онова го е разпъвал.

18

Варненски

преди 2 години

Те не отиват на почивка, бре хора. Те отиват за гръцки зехтин, от магазина отсреща. Че не им стига за салатата...

17

Мико

преди 2 години

Братя повярвайте няма НАШЕ черноморие.То е на олигарси, които пуснаха от арестите и на други от Украйна и Русия.Няма наше.

16

Експертин

преди 2 години

Кога ми кажат, че българите са бедни, винаги се сещам за опашките по границата с Гърция и Турция. Сещам се за пълните заведения.... Иначе,я питай ти некой драскач по форуми и фейсбуци: Боко ва загробил, унищожил държавата... Пуста гьостерица неокастрена....

15

Miko

преди 2 години

Който има поне малко акъл в главата ходи на почивка в Турция или Гърция, а който е *** или фанатик на тема патриотизъм посещава БГ черноморието.2 часа чакане(заради органзацията на другаря Радеф) са нищо в сравнение с това, което очаква всеки дръзнал да почива на нашето*1черноморие.1. Отдавна черноморието в България не е наше, а е на някакви съмнителни Руски, уУкраински, и Казахстански човеци.

14

Анонимен

преди 2 години

Кви самолети като голяма част от тия хора искат да минат ентинджос и просто да кажат, че са били по Гърция, докато съседът е на Китен?

13

Анонимен

преди 2 години

На мен на нашто море си ми е много добре,как ли пък няма да ходя да вися по опашки по половин ден заради едната фукня у фейса.