118

СТЪКИ Е...

преди 2 години

....ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО Е МЪЖКАР!!!!ДОЛУ ВОЕННАТА ХУНТА!!!!

117

Анонимен

преди 2 години

Само слушаме колко зле било, но нещо конкретно да са направили? Не, само изпълняват поръчки на Радев, да подгонят Стъки който явно доста го мрази, сигурно иска в концлагер да го вкара, ама сега не сме комунизма ало, осъзнайте се.

116

Анонимен

преди 2 години

Вървим към диктатура. С помощта на Слави, Мая, Божков и сега новите Маринела, Ветко. Чакайте Галеви и т.н.

115

Анонимен

преди 2 години

Защо само проверки се правят? Служебното правителство кога ще покаже как работи, какво може, да реши важен проблем.

114

До хм

преди 2 години

Отиди в залата на ММ-ЕЙ и там на ринга го кажи на момчетата :)))))

113

хм

преди 2 години

какви са тези програми за хазарта ???да не би минестерството да е финансирало такива програми? престъпление и тези федерацци мма имат ли медали спечелени за какво толкова пари взимат и сега божков го няма с талончетата има ефбет навсякъде искачат утре правя федерация за игра със стъклени топчета и ще искам не по малко от милион

112

За 80-те %

преди 2 години

Зле било при Борисов?????!!!!!!Кога бе, къде бе, дайте факти!!!Кога бяхте заключени, цяла Европа беше под ключ а тук ходеха по заведения!Цяла година уикенда ходят в Гърция да си харчат парите! С една заплата вече си взимаш кола! И още и още и още ... !Ами сега БСП, ИТН и Радев ша ва оправят!

111

мда

преди 2 години

Но никак не е лесно да се скриеш от некомпетентността си,нали?Обвинения съшити с бели конци,като всичко останало в това служебно правителство. Такъв пуч е настанал,че не знам по Тошово или по Сталинско време живеем?И не са приключили още,докато не разчистят пътя на господаря си Радев,за да си наложи силово дикататурата,а с гласовете си подкрепяте точно това,гласувайки за разните му там партии и неосъществени продажни политици.Ще видите след изборите какво ще правят,само почакайте.

110

-

преди 2 години

До Анонимен 126 Не Борисов, а Царя и то за 800 дни като ни свърза с някакви шейхове готови да инвестират.

109

Анонимен

преди 2 години

Жалко че Борисов ни изкара от соца и станахме европейска държава а сега Манолова, Дончева и Радев (лицата на протеста хахаха) ни връщат в пионерската организация

108

от Шумен

преди 2 години

а буалки носеха ли

107

Анонимен

преди 2 години

То е нелепо човек от това правителство да говори как се правят най-лесно циркове. 😄

106

Много е лесно

преди 2 години

Много е лесно да седнеш на министерско кресло за малко и да се приемаш за много специален и ММА не са прави но и разни измислени министри и призидент да си стоят в къщи при фустите

105

Към Москва хооодом..

преди 2 години

Хора не усещате ли как президентът Радев връща комунизма, само вижте муцуните, изказа и интонацията на служебното правителство, същински диктатори, по-възрастните ще ме разберат!

104

Анонимен

преди 2 години

Браво Стъки ,тъй нареченият министър съвсем се опитла като пиле в калчища! Цялото "служебно правителство" трябва да отговаря ЗА НЕДОКАЗАНИ ОБВИНЕНИЯ И УВОЛНЕНИЯ!ТОВА СИ Е ЧИСТА ХУНТА!

103

Доцента

преди 2 години

Федерацията е взела пари за дейността си, но в крайна сметка е доставила и резултат, нали така? Защо всеки се вторачва в това, че са взети пари? Ами взети са, да. Затова има програми, да се дават и взимат.

102

Анонимен

преди 2 години

А маямата като ги събираше тогава викахте че ги биели . Двоен аршин . То за комунисти винаги е било така наши и ваши.

101

?

преди 2 години

Защо ли се сещам за едно нахлуване на Мая Манолова и едни майки?

100

Доцента

преди 2 години

Че вие цяло лято правихте циркове с 20 души на площада.

99

Кръгом и напред

преди 2 години

Тоя омразния Кутев, дето беше заклеймен от цяла демократична република България сега се радва на всенародна обич!Да се чудиш на този *** народ, БСП която докара България до просешка тояга и фалит сега е ухажвана от простия народ!Къса памет се казва! Да настъпиш три пъти мотиката явно чипа е за смяна!В тоя ред на мисли простия народ чрез Манолова, Дончева, Радев и Слави връщат комунизма и респективно държавата 30 г назад! Успех на тези които остават в комунистическата ***!