24

еди

преди 2 години

аман от изкуфяли старци ,нека си пие хапчетата за склерозата

23

Анонимен

преди 2 години

Генерал-лейтенант Джон Фрюен от Австралийската армия, съобщи за започването на военна операция COVID Shield на територията на Австралия. Операцията цели да се инжекрират максимален брой хора. Очаквайте скоро и в Европа. Ако журналистите, математиците и изкуфелите професори не успеят, ще се намеси армията. Ще повярвате в ковида с дуло опряно в главата ...а може и да не повярвате.

22

Неваксиниран

преди 2 години

Защо напоследък обръщат внимание само и единствено на 10те процента ваксинирани? Къде останаха оздравелите с естествен имунитет(390K), както и онези в пъти повече незнайно срещнали се с вируса. Нали до 10 пъти повече се бяха срещали с ковид-а и не бяха в статистиката. Уж т-клетъчният имунитет беше важен... Ако сметнем всичко: - 390К оздравели- средно 7 * 390К = 2.7 млн извън статистиката- 1 млн ваксинирани ,Всичко 4 млн, със застъпването между групите излиза към 50% с имунитет.

21

Анонимен

преди 2 години

Кво стаа у таа ко...чина бе. Само доценти професори академици с купени дипломи. Ако бяха с истински дипломи щяха да знаят че от това биологично оръжие какъвто е Китайският вирус спасението е само в гробищата. И ваксинираните и тези които са го преболедували вече са половин човеци. Този вирус удря във всички органи не е само в белите дробове. Атакува целият организъм и оставя непредсказуеми последствия. Кой ще каже какво ще се случи с ваксинираните след година. Експеримент си правят с хората.

20

Анонимен

преди 2 години

Този е изветрял. Бракувай!

19

Лесния

преди 2 години

Може ли някой да ми каже съдържанието на флакончето за ваксинация и да ми даде линк към официалния доклад от тестовете на тези ваксини? Веднага отивам да се бодна. Моля, информирайте ме, готов съм да клъвна.

18

до 26

преди 2 години

Знаеш ли пък колко ми дреме дали ще се ваксинират хората или не? Всеки трябва да си взима сам решението.

17

Ситалк

преди 2 години

Така му го говорят отгоре. Това "отгоре" да не се разбира като кораба майка (което също е вероятно), а да се види изявлението на умопомрачения Борис Джонсън, който каза, че съкращават периода от 2025 на 2022 ...! Света се управлява от психопати и пуделите им.

16

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да бълвате, хората ще се ваксинират. Няма да ви слушат вас злобните антиваксъри. Хвървяйте си храна по софийските улици, друго не можете.

15

KakvoKazaTogava

преди 2 години

Много хора не познават правилата на световните агенции за одобряването на ваксини, затова и се изказват високопарно. Има наистина един ускорен канал, който дава възможност в редки случаи, когато се касае за животоспасяващи препарати, тези срокове да се съкратят. Но не могат да са по-малко от една година. Нормално е една ваксина да се разработи от 1 до 3 години. Примерно към края на 2021 година ще имаме вече готова и качествена ваксина, която отговаря на строгите критерии - пълна безвреднос

14

Darth shadow

преди 2 години

Пореден болен мозък с бълнуване за имунитет с отровните ваксини..

13

чакай

преди 2 години

До Анонимен 14 *** нали ваксата действала само една година. Факт! После пак и пак и пак... Докато дойде декември и ще почнат пак с първите зомбита наново да им опресняват сертификатчетата.

12

Анонимен

преди 2 години

ПЕТРУНОВ БЕШЕ НАВРЕМЕТО УМЕН МЪЖ И ДОБЪР ЛЕКАР, НО ЯВНО Е ИЗКУКУРИГАЛ ТОТАЛНО! ЖАЛКО ЗА НЕГО! ИЛИ И ТОЙ Е ЗОМБИРАН ЗА ЕДНИ ПАРИ !

11

Анонимен

преди 2 години

Да, всички, които говорят за ваксините и се мъчат да ги пробутват всячески са напълно " компетенти" и със сигурност са " специалисти".

10

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

Защо никога не споменавате преболедувалите бе, чудовищни психопати???

9

Анонимен

преди 2 години

Докато не се набоцкат 100 процента с ваксините няма да кажат че има стаден имунитет.

8

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Поредният академик, професор, доцент който лае срещу заплащане! За да се дадат такива изводи, за каквито този говори, трябва да се направят мащабни изследвания за наличие на антитела срещу Ковид 19 сред населението. Такива изследвания умишлено не се правят и причината за това е ясна на всички. Друг позорен от гледна точка на науката ход на екипа на Биг Фарма в България е отхвърлянето и тоталното маргинализиране на резултатите от тестовете за антитела, обаче използвани в разработването на ваксини

7

Demonaz

преди 2 години

Този пенционер ваксинирал ли се е като останалите ковид -проповедници? Да млади и здрави няма да се ваксинират. Този е като истински дс-кадър.

6

Зоро

преди 2 години

Колективен имунитет в България няма да има никога. Голяма част от населението няма да се боцкат, преболедувалите постепенно ще започнат да губят имунитет, боцканите и те. В момента имунизацията напрактика е спряла. От тези 20 000 хил. на ден повечето са за втора инжекция.

5

Математик Витанов

преди 2 години

Българите отдавна имат стаден имунитет, защото ги управляват като стадо ***.