35

сминдух енд чесън

преди 2 години

При Бойко планове не бяха нужни,важно е парите да са усвоени

34

БСП

преди 2 години

Незабавно спиране на всички ремонти и строежи на магистрали, пътища, мостове, язовири, подпорни стени и укрепващи съоражения!! От там изтичат милярди левове наши пари, направо към чекмеджетата в Банкя!!

33

Анонимен

преди 2 години

Тиквите мажат без проект, лекуват без диагноза и крадат без свян.

32

Мъкаааа, мъкаааа....

преди 2 години

До Пилот Румен Преди да коментираш, прочети статията.

31

Да не спорим

преди 2 години

Добре де , няма проект за мостовете - а за трасето в равното нали има?!!!? Да строят на равното,а като се начертаят,напроектират и каквото още трябва там - да строят и мостове...... Че то иначе румънците ще трябва през Сърбия да минават за гръцките плажове!!!

30

До 33

преди 2 години

В общините нямат грам строителна документация. Недай си боже в блока да се спука водопроводна тръба или се запуши канализацията .... Ама нали с тези паспорти трябва да се пълнят гушите на проектанти и чиновниците от отделите строителство.

29

Пилот Румен

преди 2 години

Един от най-големите успехи на служебния кабинет е спирането на строежа на магистрала "Хемус"! Гениално!

28

Евала

преди 2 години

Край с мечтите за магистрала Хемус. Новите, и те ще крадат, но НИЩО няма да строят. Бъдете щастливи ,протестъри ,чегъртайте се, но вече няма да има пътища. Скоро и хляб няма да има.

27

До хаха

преди 2 години

Айде давай го малко по-благо и не така генерално. Стига ни и това, че до 01.2022 г. повечето ще трябва да се бръкнем с по няколко стотака за паспортите на жилищата. Поне засега мероприятието не е отложено или отменено. Щеш или не, там се включва и тая работа с остъкляването. А каква ще е ползата от цялото начинание и дали постфактум не трябва да си потърсим поне някаква компенсация за липсващата документация в Общината и ДАГ, или там както се казва сега тая служба, по този въпрос се мълчи...

26

Мангъров

преди 2 години

Тия съвсем ни вземат за мезе! То трап за градинска тоалетна не ти дават да си изкопаеш в двора. Камо ли мост от магистрала да строиш. Море тя на ли е архитект, хайде да препроектираме че да лапнем и ние парици. Сомо от вилички и къщи за гости (проектите са на настоящите хора") пари не се правят

25

Анонимен

преди 2 години

Мутрочалгарите мафия

24

Праведен

преди 2 години

До Вала 22 Като викнеш по една овца, тя веднага започва да блее !

23

Кънчо Спрънджев

преди 2 години

Каката не сресала проектите. Липсваш процента за нея. Сега ако искат да работят, трябва да подготвят проекти с включен процент за кака министърка. Е така де, прозрачно крадене, т.е. управление. Извинете ме за грешката. Дойде и техното време. Толкова дълго гладни да седят...

22

бг смешки 2

преди 2 години

смешен народ ей ! от всичко му разбира главата ....палячовско племе !

21

Георги

преди 2 години

Така става от прекаленото ровене в документи. Техническият проект на тази магистрала сигурно е колкото една библиотека с папки. Намерили са някоя без печат и сега спират строителството. До сега да не строили без проект. Или пък от сега нататък някой ще прави нови проекти при положение че повечето мост е готов и със сигурност има проект за него..

20

Хан Крум

преди 2 години

Тези пръдливци за всяко нещо се дънят и стават вече смешни. Днес Асен Личев каза че за да се спре проекта за мост под Петрохан е виновна Ивелина Василева, защото 2016г подписала баирите да са ливади. А бе ***, то 2018г. се взема решение за проучване и проект за тунел под Петрохан. Тя да не е Ванга, че да знае киде ще има тунел.

19

Румен Владимиров

преди 2 години

Хайде стига евтини манипулации, другари и другарки! Проектът е отменен през месец май, демек от служебната хунта на фигуранта! Добре че Бойко ви построи Тракия да ходите за 2 часа на море, защото много бързо забравихте как при другаря Жан Виденов нямаше нито бензин на бензиностанциите, нито хляб в магазина, но пък всички бяхте милионери в левове и акционери с бонови книжки на стойността на хартията върху която са напечатани!

18

8383

преди 2 години

Ако има проект лесно ще се разбере в съоръжението колко бетон и желязо има и трудно ще се краде.

17

Анонимен

преди 2 години

До хаха 18 Начи, тв'а, че боко крадне с гъзо си и документите ги нема за нищо се уравновсява с остъклението на панелката, щот видиш ли са еднакви престъпления и начи всичко дето Бочи прави - може !С тая уста омазана с г*вна майка си целуваш ли бе, кютик ?

16

хаха

преди 2 години

Като са толкова принципни новите, дали ще минат по блоковете да глобяват хората с остъклените тераси, защото и за тях трябва разрешение...