19

Анонимен

преди 2 години

Евтина Газ има колкото искаш за хиляди години напред. Но политиците в ЕС явно са уникално глупави! Щом не могат да решат проблема с енергетиката какво можем да очакваме от тях? Какво развитие Както казват селяните - на две магарета сламата не могат да разделят. Абсолютно нищо добро не може да се очаква за ЕС с такива некадърници начело.

18

Случаен минувач

преди 2 години

Залесявайте! За Бога, засаждайте дървета! Колкото се може повече! Само това може да погълне голямото количество СО2! Аз лични ще се включа в кампания по залесяване! Безумие! Безумие е да продължават да се горят въглища!

17

Анонимен

преди 2 години

Газпром не бърза да увеличи доставките на газ за Европа въпреки че Германия и много страни от ЕС поискаха увеличения на обема с повече от половината. Тук стратегията на компанията е абсолютно коректна и правилна. Газпром печели повече не от продажбата на допълнителен обем, а от увеличената цена.

16

.

преди 2 години

Европа тепърва ще се-ре кръв. Да са мислили!

15

Анонимен

преди 2 години

А в Русия всичко е на газ. Отоплението е почти безплатно за руснаците.

14

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на американския сенатор (покойния) Джон Маккейн който спря Южен поток, Германия се осигури през Северен поток 2 с гарантирана енергия за своята индустрия и се превърна във основен енергоразпределител в Европа.

13

Анонимен

преди 2 години

Сега за компенсация да забранят животновъдството, че кравите отделяли много метан ... А на освободените пасища да отглеждат скакалци, че протеините им били по-здравословни .. Май човекът е разумен само дотолкова, доколкото сам се е провъзгласил за такъв.

12

Анонимен

преди 2 години

Германският канцлер Ангела Меркел обяви необходимостта от увеличаване на покупките на руски газ за следващия сезон с повече от половината.

11

Анонимен

преди 2 години

Въпреки поскъпването, обемите на доставките на руски газ за Европа показват безпрецедентен ръст. Газпром продължава да поставя рекорди в Европа. Износът на руски газ за страните извън ОНД е нараснал с 27,2% до 84,2 милиарда кубически метра за първите пет месеца на годината, съобщиха от компанията. Доставките на газ са се увеличили за повечето страни, включително Турция - с 166,9%, Германия - с 40%, Италия - с 18%, Франция - с 18,4%, Полша - с 19,8%, България - с 47,8%, Румъния - с 194,7%, Сърбия - със 125,9%, Гърция - с 29,9%.

10

Анонимен

преди 2 години

A какво става с C02 емисиите?

9

Анонимен

преди 2 години

Боядисани камъни с нафта.

8

Анонимен

преди 2 години

На русофилските *** им свърши работното време. Ако новината беше пусната през деня, да са заляли тука с тъъпотиите си

7

Между редовете

преди 2 години

Според статията излиза че 'Северен Поток -2' все пак е икономичвски обоснован, а преченето е политически подстрекавано. Виж ти какъв обрат!

6

1453

преди 2 години

Да се топлят с гуми.

5

Миньор

преди 2 години

Да живей Марица изток!

4

Aаааа

преди 2 години

най-големите критици за екология сега ще цапат въздуха. Ами купете си от Путин. Опааа, ами санкциите? Баси как ЕС изпадна в патова ситуация

3

Анонимен

преди 2 години

айде вятър и слънце.. ама то скъпо и неефективно и накрая пак въглища а ядреното пък лошо абе такива кретеноиди няма никъде като либерастките зелени политически групировки

2

Анонимен

преди 2 години

Така са устроени хората - "пестят" само когато им изнася. А като опре ножа до кокала, най-големите моралисти се оказват обикновени егоисти. Накрая ще си горят и парковата растителност, за да не им падне нивото на живот.

1

Анонимен

преди 2 години

Айде пак с лъжите ... зимата не беше нито дълга, нито необичайно стидена и електричеството за отопление изобщо не е най-големият ни разход, като общество.