441

До 512

преди 3 години

Ако си мъж, значи си някой п.ед.ерунгел,който нито жена има, нито деца.Същият си лузър като двете кифли.

440

анонимна

преди 3 години

До коментар като не ставате------ предполагам, че имате предвид коментара до анонимна С - току що щях да напиша, че преди векове са ни побеждавали, мятали сме се от едно робство към друго без никакви, ама никакви права на жените и при огромна раждаемост, ама вие ме изпреварихте. Нещата не са толкова прости и да се хвърля вина как жените са виновни, понеже са кифли и как не раждали, е не само несериозно, ами и доста гл.упаво.

439

До 505

преди 3 години

Освен надута кифла си и неграмотна.Кога съм казал, че всички внуци на майка ми са мои деца?Аз имам две деца и сестра ми също има две.Две плюс две прави четири. И това ли не знаеш?

438

До Лили и Анонимна

преди 3 години

Тук няма само две крайности . Вие така го приемате. Сякаш или само домакиня и вързана за печката слугуваща на гадния мъж побойник или свободна жена , богата, образована , която се любува на свободата си до края на живота си , сама , с котка и кучебибот време на време се почешва с някой пич от Тиндер или бара. Това звучи като доста феминистки начин на разсъждение . Има и жени по средата .

437

анонимна

преди 3 години

Като не ставате за нищо, защо пък да не ви победят другите? То преди векове това е ставало тук и без никакъв феминизъм? Поне малко зачитайте другите за нещо, а не да плещите като не знам какви си стереотипни прооостотиии....

436

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 497Стига 3 жени да те ценят, Баба ти,*** и жена ти. Останалите не са ненужни. А ако са, то това говори много лошо за теб и моралния ти компас.

435

анонимна

преди 3 години

Ти откъде си толкова сигурен, че нямам деца, че и внуци? По същия начин и аз не съм сигурна дали не си измисляш? Я стига с тези глууупости? Като искаш, мрази жените, радвай се на омразата си, твоя работа, най-вероятно си стар и беден ерген, дето никой не му обръща внимание.

434

До анонимна

преди 3 години

Има да се срамуваш от себе си че си една безделница злобееща по интернет. Нямаш никакви качества бъдеш нито жена, нито съпруга, нито любовница с една дума ти си кръгла НУЛА.

433

До старите моми

преди 3 години

Кой пък ви казва какво да правите-гледайте си котките, злобейте по форумите, другите жени през това време се радват на семейство и деца. Вчера отидоха при майка ми и 4-е й внучета-по-щастлива не бях я виждал.Вие с какво ще зарадват майките си-с това,че се е окотила котката ли?

432

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаС 80 милиона турци които чертаят карти все едно са с фулмастер и при налични социологически проучвания, че 80% от населението им е готово да се жертва във война такъв тип мислене ще ни затрие. Халал да ви е, днес свободни модерни, разкрепостени,готЕни. Утре забулени. *** глава затрива. Обяснявай се колкото искаш.Тя и Меркелица така хубаво направи, че анти-емигрантска партия стана 3та а изведнъж в спецчастите им тръгнаха да клонят към чист нацизъм. Всеки знае защо.

431

анонимна

преди 3 години

За какво да ме е срам - защото искам да имам елементарни права, дето ти ги имаш, за това ли? А една част от вас тук дето искат денонощни безплатни прислужници ама много ли ги е срам, я стига, ако ти си в това положение, ще бягаш от десет земи в десета! и намерение нямам да ви обяснявам каква съм, и вие не ме интересувате ама никак, какви сте!

430

анонимна

преди 3 години

За какво спорите - много ясно е, че някой плаща на кифли и темподобни. Ама дай така, да мразим мъже или жени, защото така ни се иска. Тук има мачовци, за които жената е чиста нула, освен майка им, но да знаят, че и жените нямат по-добро отношение към тях. В съвременния свят всеки има право да си работи, да си разполага с живота, а не като тук някой да му нарежда и да го нарича с обидни квалификации, ако малко не е съгласен с него, независимо от пола.

429

До двете стари моми

преди 3 години

До Анонимна и Лили - Стига толкова злобеене и феминизъм да сеете ... глупости пишете и само се излагате, не ви ли е срам?

428

Анонимен

преди 3 години

До Н1За да стане требе се върне ТВУ и да се дадат повече правомощия на учители,възпитатели и така до полиция. Естествено и механизми против злоупотреби. Много набързо ще се оправи тоя либерален бълвоч който е натворен.

427

Преброител

преди 3 години

Споко! След 2040 г. в България ще има сао фуражки по улиците. Граждани няма да останат , защото ще ни газят болшевишките ботуши и ще си менкаме рубли!

426

лили

преди 3 години

Нито знаеш дали съм стара мома и изобщо каква съм, нито аз пък знам ти какъв си. И как ще живея, си е моя работа, както и твоя. Нито аз ще ти кажа какво да правиш с жена си, ако искаш, и сложи верига към печката, нито пък ти ще ми кажеш аз как да си прекарам живота. И не ме плаши с мюсюлмани, защото от теб по-добре ще се уредя, докато ти ще блъскаш на пет места, за да ги издържаш, да не си мислиш, че ще те назначат шейх?

425

Анонимен

преди 3 години

До До двете кифлиНа такива им се вика винени лелки. За справка профила на най-нещастните хора(без оглед пол, и без това искате равенство на половете феминистките) е жена на 40 с добро образование, престижна работа, бездетна и неомъжена. Статията я има в psychology today.

424

анонимна

преди 3 години

Ти откъде знаеш, че сме кифли, бе .....? А я ми отговори защо съществуват кифлите - защото има кой да им плаща и да им осигурява луксозен живот. Я си представете обратното положение - ще мие чинии и ще мете, иначе глад......

423

демограф

преди 3 години

България няма водни ресурси за много народ. 3-4М макс. Земята може да храни толкова.

422

анонимна

преди 3 години

Още в древна Гърция и в Римската империя е известно колко много хомосексуалисти е имало. Жените са виновни, така ли? То бива женомразство бива, но това е патология.