114

Анонимен

преди 3 години

Просто отвътре им идва на Радевците да спрат строежа на магистралата. Щом я строи ГЕРБ значи има нередности и трябва да се спре.

113

Фигуранта радев

преди 3 години

Не ми пука за хемус ,аз летя на грипен

112

Анонимен

преди 3 години

Тази дали е построила нещо през живота си? НЯМА РАЗРЕШЕНИЯ ЗА СТРОЕЖ! ПАЗРЕШЕНИЕТО СЕ ПОЛУЧАВА СЛЕД ПРОЕКТИРАНЕ, ПРЕДИ ТОВА СЕ ППАВЯТ ПРОУЧВАНИЯ геоложки, НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ПРОЕКТАНТИ КОИТО РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО? КАКВО РАЗРЕШЕНИЕ БЕЗ ПРОЕКТ?НА КАРТИ ИЛИ БОБ ЩЕ ГРЕДАТ?АВАНСОВО СЕ ДАВАТ ПАРИ И ЗА ВРАТАТА ДА СИ СМЕНИШ В АПАРТАМЕНТА? ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА МАГИСТРАЛАТА ПАРИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ? ВАЖНОТО Е ДА СЕ ВТЪЛПЯВА ,ЧЕ ИМА КОРУПЦИЯ И ДА ПОВТАРЯТ БЕЗ ДА МИСЛЯТ. ЗА МИСЛЕНЕ СЕ ИСКА МОЗЪК, НО НЕ ПАНЕ

111

СССР

преди 3 години

Разрушаване на всички магистрали в България!!Те са символ на кражби и мафия!! Българина асфалт не яде!!

110

Радослав

преди 3 години

Те Герб бяха 12 години на власт и тази магистрала планувана преди да се роди Боко е все още на ниво рисунка върху салфетка. То не бе магистрала, скоростен път пак магистрала и накрая си остана само рисунка. Никога няма да я завършат защото ако я завършат ще намалее лапачката. Пълна пародия е този строеж.

109

Анонимен

преди 3 години

Напротив, Северна България беше в пъти по добре при ГЕРБ. Само да споменем заводите във Врачанско, индустриалната зона в Шумен, инвестициите в Севлиево.Магистрала Хемус даваше шанса Северна България да стане като Южна след построяването на АМ Тракия.Ни ако ти предпочиташ да си беден и изостанал, ама да я няма Хему, защото я строили ГЕРБ, давай.Аз живея в Южна България и знам разликата след пускането на Тракия.

108

Анонимен

преди 3 години

Абе тая бабишкера е отишла да проверява някакъв паркинг за камионите и казва че не се строи.големи *** сте журналистите наистина

107

Доцента

преди 3 години

Айде сега уволнете и магистралите!

106

Анонимен

преди 3 години

До 118 Понеже спомена че " трябвало" да гласува Северна България за ГЕРБ,та споделям доказателства,че Северна България,беше гласувала за ГЕРБ и пак Не беше добре! Та какъв Тонка? Какъв мой вожд Борисов нещо се обърка а?-:)))

105

Анонимен

преди 3 години

Така се надявах да ходя от Варна до вилата си в Търновско по магистрала! Ама нейсе. Новите асфалт не ядели чувам.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Тебе те знаем "Тонка", раздаваш се щедро за всеки :)) Нали Бокича ти беше Вожд, що така ? :))

103

Анонимен

преди 3 години

голям театър тука по изборите да поизмаскарят маскарите дето всички си ги знаем без друго и след някой друг месец пак същите туршаляшки фирмички ще печелят поръчки. цирк за пролетариатчето че лебежа на привършване. а то мършояд дето го играе натовски йестреб е най голямата американска подложкка. слага в жеба и порко и свък и плюнката и оня боклюк фаню кощов дето ежедневно беше на колене на козяк.

102

Анонимен

преди 3 години

До 118 Те бяха гласували за ГЕРБ! Тръгнах си от Силистра през 2015 година.Живях там 7 г! Градската алея, към Дунавската градина,беше обсипана с парцали знамена ГЕРБ " видими резултати"! -:((( Съжалявах че съм българин виждайки тези парцали!-:(((( Дали мислиш че ме с били ГЕРБ Групировката на др Борисов мутрата тогава?

101

Анонимен

преди 3 години

До ЕлектраТова е, че народът ни не може да се обединява зад каузи. Ако има малко акъл тези от Северна България трябваше абсолютно всички да гласуват за ГЕРБ , защото тъкмо те разработиха този проект и можеха да го завършат. А сега магистралата почти е сигурно, че ще бъде спряна с дежурните приказки, че имало корупция и нарушения.Всеки народ сам си определя съдбата!

100

Анонимен

преди 3 години

Вижте ся, ако е немаше мафията, немаше да имате леб в БГ, какво толкова се пените :)) Мафията винаги ще е има, въпроса е, колко ще има влияние :) Ако обвинявате Бойко, да виновен е, ама тез работи ги е научил от други, нали ? :))

99

SHEFA

преди 3 години

НА ЕДН0 МЕСТ0 ЗНАМ 240 Ч0ВЕКА ДЕТ0 СА КАТ0 НА ИЗЛ0ЖБА-КАТ МАНЕКЕНИ-И НЕ ИЗГЛЕЖДА ДА ИЗВЪРШВАТ К0Й ЗНАЕ КАКВ0-САМ0 ЧЕ РЕД0ВН0 ИМ ПЛАЩАТ-Н0Й СА Д0В0ЛНИ 0Т 0СИГУР0ВКИТЕ-ТЕ СЪЩ0.

98

Реалист

преди 3 години

Тези новите диктатори освен да спират и да уволняват друго не могат. Колко познато от минали периоди, а?

97

Док

преди 3 години

Аре сус бре, книжни мишки!! Направете я тая магистрала най-накрая! Стига чалъми и процедурни хватки! Живота е транспорт и логистика и за да съществува тоя район му трябва ПЪТ, *** не селски, коларски, а съвременна магистрала! Разберете го най-накрая. Асфалта не се яде, ама по него идват хората с парите. И не ме интересува кой от коя партия е. Само да го построят най-накрая.

96

Влади

преди 3 години

Агнешката майка отишла на паркинг за строителна техника и се чудила , що там не се строяло. Такива са им специалистите на Радев, Рашков , Кацаров и пр.

95

Важното е, че

преди 3 години

90 милиона са усвоени и нещо се строи, макар и не това, за което са дадени парите. Грабежът е колосален на пладнешките разбойници. Нужен ни е не Радев, а Сталин.