15

За щастие

преди 3 години

Имаме виртуални ефки които нито падат нито могат да бъдат свалени.

14

Анонимен

преди 3 години

До 11 --- Сигурен ли си?!

13

Анонимен

преди 3 години

Всяка година жертви на нашите военни учения.Ние едни машини не можем осигурим за избори,с армия ще се занимаваме.

12

Анонимен

преди 3 години

Какво за руската техника бе?? Влезте в Ютуб и гледайте руснак как лети с МИГ 29. Каракачана нали имаше предизборно обещание за производство на български самолети? хаха. Пилоти няма пилотииии!!!! *** както всичкото Ви останало... Това е горчивата истина.

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Чичо ми беше авиомеханик в база Равнец успешно закрита от царо и Паси, та той ми казваше, че няма как неизправен самолет да се пусне в полет,освен това всички системи са дублирани, и при отказ се включва аварийната.При Микоян-Гуревич 29(по натовски кръстен Fulcrum) даже и двигателите са 2, дори и при отказ на единия самолета се прибира в базата (при ф 16 е само един).Така,че компромиси с поддръжката не се правят и едва ли е неизправност.Пилотска грешка или чужда намеса. Дано намерят пилота.

10

Жертвата

преди 3 години

Това е Сай-Фай (Sci-Fi). Съветските самальоти никога не падат от само себе си. Вероятно е шибнат от електромагнитен лазерен лъч изхвърлен от Щатски овенен спутник. Добре е да се прегледа уебсайта на бивши овенни БеГе летци, за да се види демиджът и българските пилоти, станали жертва на съветските летящи каруци.

9

зрител

преди 3 години

Чакам изявлението на отявления льотчик. Така му го натърбушиха, няма се покаже 1 седмица.

8

е

преди 3 години

Не очаквайте истината от р. радевколкото ще разбереш истината от Боко за касапите на органи в минист.болница

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонименсъветската техника ,не е виновна че няма кой да я поддържа както трябва, едно време тук не са падали самолети. Да не говорим ,че пилотите ни нямат достатъчно часове практика въобще, така че стига дрънкане на глупости.

6

Анонимен

преди 3 години

Пореден ден в Радевова Република. Откакто служебните му марионетки всеха властта, няма един ден без инциденти, убийства, изнасилвания, неоправдани уволнения, обири, пожари, хаос, анархия. Остава само заплатите отново да станат 3 долара и режим на ток както при всяко управление на БСП.

5

Чип PX67

преди 3 години

Внезапна смърт чрез електромагнитно оръжие,жертвата получава внезапен инфаркт! Това не е фантастика а реалност!

4

Анонимен

преди 3 години

Не очаквайте истината от р. радев

3

Анонимен

преди 3 години

Със съветска техника толкоз. Жалко за пилота. А жалкия фигурант защо отново мълчи, когато причината е в съвестка машина-ковчег ? Иначе за US-армията веднага е с юмруци във въздуха и фъфли по всички медии.

2

Анонимен

преди 3 години

А ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ защо мълчи?

1

Анонимен

преди 3 години

Радево време Дами и Господа!!!