48

Мориарти каза днес

преди 3 години

.... Професор Кантарджиев обърна врага в бягство, а го простреляха в гръб....

47

Анонимен

преди 3 години

От 4 бона като падне на 1 и нещо, ще му угасне усмивчицата и шегите с народа.

46

Анонимен

преди 3 години

Някои се чудят как ще се пенсионират, други не искат да се пенсионират от държавната ясла. Не сме чували за миньор, който не иска да се пенсионира.

45

До 34 Двойни стандар

преди 3 години

Лъжеш!

44

Анонимен

преди 3 години

Браво, хора! Значи все пак човек може да получи признание, ако е достоен, почтен и човечен!

43

анонимен

преди 3 години

Най вероятно казаното от подкрепящите проф.Кантарджиев е вярно/направил е много за работното си място/.Кадърните хора на млади години могат да постигнат много,но след като вече си го направил и я няма властта която те е подкрепяла е редно да се отстъпи ръководното място на млад енергичен човек,койтодокато е ентусиазиран също ще постигне нещо.Смятам че досегашния шеф ще е плах и неактивен като ръководител,което не е в интерес на обществото.Може да е полезен като опит но не и на ръководна позиция.

42

Анонимен

преди 3 години

Съмнявам се, че някой ще забележи остро липсата на незаменимия.

41

Анонимен

преди 3 години

Няма незаменими. Има незабравими. Тоя не знам дали ще е от незабравимите.

40

Х

преди 3 години

Голяма трагедия, че проф. Кантарджиев е освободил директорския стол. В пенсионна възраст е, вече му е време за това. Няма вечни и незаменими. Никой не оспорва, че е много добър лекар, учен, професор, посветил много години на медицинската професия. Но никой не е вързан за директорския пост во веки веков. Няма драма.

39

Iozeff

преди 3 години

До АнонименЕееее,стига толкова! Голяма работа че са го пенсионирали този смешен човек! Типична герберска мисирка!

38

Анонимен

преди 3 години

Националния център по параззитни и заразни болести да подготви мавзолей за своя Лидер, Идол и Вожд.........................Той ще е Вечен председател на Центъра по паразитти, както Ким Ир Сен е Вечен председател на Северна Корея, както Доган и Бойко и Слави са Вечни председатели на Партията.

37

Анонимен

преди 3 години

Повечето от коментиращите нямат никаква представа какво всъщност работят тези хора в НЦЗПБ. Невежи сте.-----======----- Нормално. Не сте осигурили прозрачност на дейността си.

36

.

преди 3 години

Вкички пенсионери вън от държавната администрация!Незаменимите частния сектор ще ги "глътне" веднага!А истинските ръководители ПОДГОТВЯТ своите "наследници" преди пенсионирането си!

35

Iozeff

преди 3 години

До АнонименГ-н Радев леко, с чувство,без насилие,с усмивка го наби на Буци с 300/триста/! Но най-хубавото предстои! Скоро и каскета ще бъде изчегъртан и веднага след него и самия Буци! 99% съм сигурен че ще отидат в затвора!

34

ме

преди 3 години

Кацаров да си ходи. Подкрепям протеста срещу пенсионирането на професора. Тези, които са срещу него май плачат за специалистите от времето на Чернобил, когато никой нищо не ни казваше и ядохме и пихме радоактивна храна. Тогава бяхме оставени на произвола и който оцелее.

33

Анонимен

преди 3 години

Това е мерзко отмъщение. Не е пенсиониране. И е точно характерно, за назначен, а не изборен министър.Много се наплодиха мерзавците. Трябва да се вземат мерки. Освен приказки пред медии и интриги, рушат и отговорни и създателни структури. А това си е престъпление срещу организираното в държава общество. А то има структури с които да отговори. И е длъжни да го направи, защото се руши вярата в държавата, ако не може да се защити смислен посветен на обществото живот.

32

Аз

преди 3 години

Айде стига с тоя Кантаржиев , бе !

31

Сата НАТО

преди 3 години

единствения по рода си Център за компетентност в областта на инфекциите и имунитета, както и на десетки научно-изследователски проекти--------==========---------//// Мъгляво заглавие на център без тясна специализация - каца без дъно, в която да потъват бюджетни пари, а директорът да лап ка комисиони и подкупи. Списък на десетките научно-изследователски проекти? Дайте да видим за какво харчите пари?

30

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев не е никакъв учен и учител, защото не е подготвил свои заместници и се е направил незаменим.................................... Ще пламнем от заразни и паразитни болести без Кантарджиев, защо не е подготвил като учител другите от този Център за *** и зарази?

29

Iozeff

преди 3 години

Нали Буци ще дава път на младите! Какво толкова че този е пенсиониран! Да идва някой друг! По-млад и по-кадърен!