69

българин

преди 3 години

До: номер 103 Помня, как няма да помня! С тази военна униформа Мутафчийски беше като генерал Жуков пред Берлин! Затова толкова много българи отключиха психически заболявания!

68

до 107

преди 3 години

да, ама какъв шофьор само! Че и новини води в ефир едновременно! И лентички води - на шофер, а факир,светиня му! Ей го на - без него държават се счупи))):

67

Анонимен

преди 3 години

герберите да мълчат виновно за Ковида- на последно място по ваксинация в ЕС и европа, по смъртност на челните места в света! гарантирано от герб! Това е обективната ви оценка.А за тая от Вашингтон няма да почвам ... че и там ств трагедия...

66

до 85

преди 3 години

абе лъжец герберски, ходи в Долна митрополия да кандидатстваш, да видиш как с евлиза бе! Тия приказки под шипковия храст ги разправй на тиквеното си внуче! Елитни кадри влизат там., Ти на приемния изпит ще се наакаш като те завъртят на центрофугата! Ама като си глъ м , си мислиш, че всичко можеш!

65

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как генерал Муфтаджийски се явяваше във военна униформа на брифингите, само медалите си не носеше. Целта беше да покажат, че сме във война с вируса и само генерал може да ни спаси.Всяваха страх и паника в населението, манипулираха го. Трябваше и Бокаса да надене генералскат униформа с вирнатата като Хималаите фуражка. При паника и хаос как сладко се краде. Генерал Годжи-Президент... Резуртат-Първи по смъртност, последни по ваксиниране Първи по крадене....

64

До 65

преди 3 години

Какво значи "хванал" с ГЕРБ,бе примитив?Какво означава за един лекар по призвание?Той не се е хванал,а заслужил поста си,виж му биографията!Пандемията започна при упр-то на ГЕРБ,не са я предизвикали и мерките започнаха навреме,да не станем като в Италия и Великобритания.И когато всичко вървеше добре,от.ка.чения опонент Фигурант скочи за да дестабилизира,основната му цел,да обърка хората с грипче и измислени мерки,а можеше да сме и много по добре и с по малко заразени,ако хората не бяха заблудени

63

Анонимен

преди 3 години

До: номер 71 Ти си толкова лекар колкото аз съм капитан на ядрена подводница!

62

Анонимен

преди 3 години

По-добре в пенсия, отколкото в лоша компания.

61

до лекар

преди 3 години

Палатки може и да се намерят,но не и лекари колкото в Италия.Но сигурно наесен Радев ще вика на помощ китайски или руски лекари....Ако нашата армия няма толкова камиони ,руската и китайската имат.Неслучайно Слави Трифонов още от сега се оттегли! Той подпали фитила и сега бяга!

60

ковидовца

преди 3 години

Долу ръцете от нашият пастир бай Шиле!

59

Да не ревете есента

преди 3 години

Най-вероятно наесен ще има грипна епидемия/Ковид и без ГЕРБ и Борисов. Тогава ще ходите на преглед в президентството - д-р Радев и сестра Галева.

58

Анонимен

преди 3 години

Имам приятел който искаше да е пилот на самолет.Влязъл безпроблемно в Долна Митрополия,отвратил се от неграмотността на преподаватели и обучаващи се там.Отказал се и завършил ядрена физика.Работи в АЕЦ Козлодуй.Блестящ инженер и супермозък.А замислете се къде се е обучавал президентът ни......

57

Подлоги

преди 3 години

На Баце плашилата с covid-19 напускат кораба! Чакаме Мутафчийски,Кунчев и най-вече Ботокса! Натрупаха милиони от смъртта на Българите...съд и затвор за всички..."анална" операция ги чака много години в пандиза!

56

Владо

преди 3 години

Гадове.

55

Анонимен

преди 3 години

Едно са политическите калинки, а друго са специалисти. Ще си докараме голяма беля с другите калинки. Ще слушаме врясканията на Майчето, Хаджигенов, Тошето и другите подобни от сутрин до вечер.

54

българин

преди 3 години

Браво! Така трябва! Да се радва на пенсията си, да пие водката с доматен сок (да трепе вируса по неговите собствени думи) и да не говори глyпocти!!!

53

Поредната глу.пост

преди 3 години

Много интелигентен човек, с чувство за хумор, страхотен специалист, който от сърце работеше. И сега, кво, на есен няма да има още една вълна, така ли? Радев ще и заповяда да я няма?

52

Зозо

преди 3 години

Е ся вече ще си пие водката на спокойствие :))))))))))))))))))))))))))

51

Мутафчийски

преди 3 години

И кой каза....

50

Анонимен

преди 3 години

Хаха на такива сладки постчета може да бачкат и до 100,ако няма кой да им каже че е време да дадат път на младите