191

До145

преди 2 години

До АнонименТочно!Вижте старите листи от 25МИР-Потомственост и приемственост.

190

татул

преди 2 години

На снимката е на ГЕРБ родословието /братовчеди, племенници.........../Браво младежи успех с БАЦЕ.

189

Може да смени

преди 2 години

И костюма с модел на райета , дизаинера е Рашков .

188

Ярки личности

преди 2 години

С мъдростта на старите и дръзновението на младите! Правилно, но да не се забравя, че някой трябва и да води тежки битки. Биков, Радев, Марков, защо не Недялков/ПИК/, разбира се Дончев,защо не Близнашки!? Борисов да се огледа добре, врагът е коварен, обстановката сложна, да търси по-ярки публични личности в дясното.

187

Анонимен

преди 2 години

Е и,пак ДС и комунистите ще си управляват.Профилът на Учиндолския е сходен с тоя на Бойко.Соц семейство,мътна история през 90те,целуващ ръка на Доган и накрая в политиката.Не знам с какъв акъл ДБ се вързаха на това нещо,явно от слабост.Нищо не се променя.

186

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков с група комсомолци.

185

Анонимен

преди 2 години

Не го сравнявам-само казвам, че и за Хитлер,и за Борисов-това е последния бой....

184

Българин-Славянин

преди 2 години

Един ден България пак ще се възроди и ще дойде новият Хан Крум,но всичко дето са мародерствали управлявали и близали власт в последните 100г без изкл.ще се превърнат в леш и Хеопсова пирамида от позлатени черепахи. България пак ще се възроди наново с труд и познания на Австрийски Немски и Японски инженери,но тази вмирисана с-мет в момента ще бъде побита на колове в парк Нар.събрание и ще се наложат жестоки животински закони пред които Канибализма в Африка и Талмудските предписания бледнеят !!!

183

Анонимен

преди 2 години

Много издигаш Бойко..Да го сравняваш с фюрера Хитлер е подигравка.Къде е Хитлер къде нашия пехливанин.Бойко си е създаден от комунизма и Доган.Обслужи ги и е ред на новия спасител,Славчо.И Доган щастлив и янките и ЕС.

182

Анонимен

преди 2 години

Тия младежи ако имаха акъл и ако се имаха за млади надежди нямаше да търсят нищо в тая партия. Така още от сега ни е ясно какви са. Поредните калинки.

181

Анонимен

преди 2 години

Листата е за 2 месеца, защото ГЕРП са некадърни да направят правителство до следващите избори през октомври.

180

виц

преди 2 години

Яничаре, деца на богаташчета и женени за чужденци ще работят за България.

179

Анонимен

преди 2 години

Тиквенюгенд...Има една снимка на Хитлер от края на март 1945г. Руснаци и американци са пред берлин ,а Хитлер се ръкува с опълчението-деца на по 12-14 г. с фаустпатрони.С треперещи от паркинсон ръце фюрерът ги изпращ в последния бой. Същата е и снимката на Вожда и Учителя на блъгарский народ-Тиквата ,беее...

178

Анонимен

преди 2 години

Ако тези младежи станат и кажат "Ще извадим тревата от абсолютно безобразния закон "След употреба" и ще работим за нейното легализиране за медицински цели ще гласувам отново за ГЕРБ.

177

Анонимен

преди 2 години

Калинки, мамини синчета, чалгарки и манакенки ще са в листите на ГЕРП.

176

питане !

преди 2 години

В България , на какви млади ''образовани'' хора може да се разчита , какви са останали в тая колония ?

175

Даа!

преди 2 години

Добре че си го познаваме , ..днес е така , а утре е обратното , след 2 дни още по-друго ...Върти се като калайджийка на мегдан , все по-смешен става , не се ли усеща Борисов че е станал за посмешище чак в САЩ ?

174

Анонимен

преди 2 години

Бушончета, качили се на Титаник.

173

к1

преди 2 години

Последен валс. Герберчета млади на къде сте тръгнали. Сега всичката мръсотия на предците ви ще се изсипе върху вас. Но не сте за съжаление, като чета мотивите ви за членуване в ГЕРБ.

172

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ ще бъде унищожена тотално след няколко дни.