234

възмутено

преди 3 години

До ВЪПРОС 255 Каква металургия, какви магистрали в Бг? Как изчисли, че пенсиите в Бг са по 1000 лв.? Пенсионираните преди години не получават 1000лв., новите пенсионери може да са им толкова пенсиите. Чантаджии сте всички с високи пенсии, потни вода не сте пили. Пенсиите трябва да бъдат актуализирани веднага след изборите.Брех, за мизерните 5% гракнал/а!

233

ВЪПРОС

преди 3 години

Работещите не са длъжни да плащат на всеки пенсионер по 50 лева отгоре .Какъв е Проблема - от 1 юли пенсиите се увеличават с 5% - това компенсира тези 50 лева - на 1000 лева пенсия , увеличението е точно 50 лева . Трябва да отпадне тавана на Пенсията - има много работници от частния сектор - мини , металургия , магистрали - те имат изчислени пенсии по 2000 лева . За Критиците - не ми дреме за хора които не са внасяли в НОИ , и реват че са им ниски Пенсиите - НОИ е Истината , разберете го .

232

Анонимен

преди 3 години

тези хора с по 300лв.бяха лишени от 120лв помощ за Ковид.сега и от 5% индексация..как е възможно това.иначе бутилката уиски на Боко на шкафчето е 300лв.колкото парите за 1 месец на 1 пенсионер.

231

ДА НЕ СТАВАТЕ

преди 3 години

Да не ставате пенсионери в България или по-добре човек да си умре преди пенсиониране и да дари осигуровките си на мизерната държава или с куфарите в чужбина с еднопосочен билет без връщане.

230

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

...колко ли се хилят бекапетата на мизерните 50лева!?...та👍ш 👌аци на рояци...следва самоотвержено отпускане на 50те лева от бекапето на пожизненият задунайски вожд безумен радеффффррр...

229

Маските ВЪН

преди 3 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента, а също и арабите, които Бооклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като уб.ият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

228

Анонимен

преди 3 години

давайте по 50 лева защото БСП ще спре да съществува

227

Анонимен

преди 3 години

БСП и Радев искат само те да ПАПАТ чешмата Божков пресъхна

226

Анонимен

преди 3 години

Генерала от БСП каква пенсия взима и колко заплата е ПРОСОТО това го могат само Членове НА БКП и БСП трябва да си ярко червен ето за това Гласуваме Против ВАС

225

астора

преди 3 години

За крьчмите намериха пари а за пенсиите няма. Разлика между предишния социален министьр и сегашния е в полза на предишния. Не обичам политиката- но да ти казва друга дьржава кои са ти разбойниците и ти да викаш Гешев е виновен вместо поне за 72 часа да ги арестуваш. То май по добре Борисов да си остане. Такива измислени като Радев и Трифонов тяма смисьл.Единия се отказа а другия само ломоти без да вьрши работа.

224

ПроСоТо

преди 3 години

За тези,които тръбят:-"Еми внасяйте и вие повече осигуровки и ще имате по-високи пенсии!",да припомня :..Закона гласи:-"Доходът, от който се изчислява пенсията, се определя, като средномесечният осигурителен доход за страната за 12 календарни месеца преди месеца на отпускане на пенсията се умножи по индивидуалния коефициент на лицето."..Значи:-Една година преди да се пенсионираш НАДУВАШ осигурителните си вноски,въпреки че цели 30 год. си се осигурявал на минималния размер,и хоп-УДРЯШ ТАВАНА на п

223

Анонимен

преди 3 години

До баба мараБабо, ако си осигурявана цял живот на минимална заплата, по-добре си вземи си 50-те лева:)

222

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая подигравка.Какво са 50 лв.Това е унизително и жалко.25 евро се заплаща за два работни часа в Германия за най ама възможно най нискоквалифицираниятруд .Миене на чинии,чистене и др.Хора с основно образование.

221

баба мара

преди 3 години

аз не искам 50 лева а искам преизчисляване на пенсията ми за 40 години стаж

220

Анонимен

преди 3 години

За народа винаги няма, но по закон един Фигурант ще взима доживотна пенсия в разнер 60% от президентската си заплата, да му е честито.

219

Учуден

преди 3 години

Нали бяха до март.Всеки ги удължава с по 2 месеца ,дано му се получи

218

Анонимен

преди 3 години

До 228Пише,че част от пенсионерите няма да получат увеличение от 01.07.....а друга са тези на които пенсиите бяха увеличени на 300 лв.от 01.01.2021г.Става дума за липса на увеличение на пенсиите на хората с 300 лв.Как разбираш ,че не са засегнати?Всички тръбят за мизерни минимални пенсии,че и 300 лв.е малко и хоп увеличението отрязано,че много им дали на на 01.01.

217

дао 207

преди 3 години

До АнонименКой на каквото си е постлал на това ще легне .Не сте плащали данъци и осигуровки, нямате трудов стаж а сега искате пенсии по 1000 левя .няма откъде

216

хора бдете

преди 3 години

Отново се задава комунистическо тегло .Щели да отварят лагера в Белене .Червения фашизъм се завръща

215

лева

преди 3 години

Зависи кой ще спечели изборите.Радев заяви БСП взима 50 и увеличава с 20.Слави си мълчи нямало пари ето Ви промяна.