90

Бау

преди 2 години

До 65Не ме заблуждава й. Не съм от простите, които се разбират с вас. Законите на Бойковот о НС/ създадено с фалшифицирания вот от 2017/ все още не са променени, защото няма нов парламент. И Радев иска, или не иска трябва да ме облага по тях.

89

Оня

преди 2 години

Дали ще бъде проверен произхода на парите от Диксъна или всички ще се правят на ударени?. Едни 150-200 милиона ще дойдат най-вероятно от някоя офшорка, вместо да отидат в някоя бяла държава. Ама там ще питат откъде са.

88

Анонимен

преди 2 години

Казах че тези са некадърни Борисов винаги намираше пар за пенсионерите

87

Анонимен

преди 2 години

Леви са лица без име /с ограничена собственост до жилище - без средства за производство и продукт/вярват на идеологии: марксизам, комунизъм, социализъм, Че Гевара революционер, военен комунизъм, колективно производство със средства за пройзводство на държавата.Десните са малко самостоятелни фирми със собствен продукт. Рекетирани от наши и чужди Монополи. Смазани от Нелоялна конкуренция по Опществени поръчки. И от ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА СИСТЕМА.

86

Анонимен

преди 2 години

Гълъб Донев след като не мже да намери 590 лева за пенсинерите- Ще върнем БОйко Борисов той Може

85

БСП

преди 2 години

На 9 септември БСП ще има двоен празник. Победата над Хитлеро-Фашизма и победата над ГЕРБ!! ФАКТ!!

84

Анонимен

преди 2 години

Гълъб Донев Моляте не спирай 50 педесете лева на Бойко

83

Анонимен

преди 2 години

БСП Троловете Постяно са Активирани кокала е изтръгнат за винаги от БСП САЩ ще ви бият по Канчето

82

Г-н Стоилов

преди 2 години

Ще дам една аналогична метафорична картина - умира в африканската савана голям слон или бик или нещо голямо като Народна Република България - сега дали слонът е бил убит или не това са доказуеми неща , дали ловецът дето го го е убил го е убил като му е убил слончето и му е счупил сърцето та умрял от мъка както се случва в дивата природа. Това е второстепенно - събират се групичка *** хиени и лъвове и лешояди и делят плячката, кое за кой ....много грозна картинка, а стадото слонове?

81

до БСП л'айното

преди 2 години

Герб ще загуби изборите, когато ти се появят гънки по мозъка.

80

Анонимен

преди 2 години

Донев намери пари за пенсионерита умираме от глад парите отиват за лекарства МОЛЯТЕ не спирай 50то лева

79

Бай Миле

преди 2 години

Само да попитам вече сме станали Щат на САЩ, че прилагаме техните заповеди, закони, що ли?! Я да си ходят американците веднага, нямат работа на Балканите

78

БСП

преди 2 години

На 11.07 когато ИТН спечелят изборите, тогава ще е краят на ГЕРБ!! И България ще е свободна!!

77

Сата НАТО

преди 2 години

До Сата НАТОНяма ли сега да протестираш на Орлов мост срещу тази несправедливост, нали си много принципен?-=====- Срещу коя несправедливост и защо на Орлов мост?

76

Анонимен

преди 2 години

До БСПНяма как Бойко Боросв да плаща данъци за Фотошоп манипулации. Виж кредитните милионери на БСП от 90 тте години възкръсват с такива като Румен Спецов, укривателя на ДДС.

75

Анонимен

преди 2 години

Той каза - Държавните предприятия остават.Това е значи караме като в Соца. Бавничко, бавничко, яваш ,яваш. По старому. Без промени.без преватизация , без пазарни отношения.Колектовно крадене на левите партии със собствани предприятия , на олигарси , мутри. С роби на болшивизма и колхозници, с гласоподаватели около 2- 2,5 милиона. Лева ръка десен джоб.

74

Анонимен

преди 2 години

Герберските *** са се активизирали. Явно Тиквата е извадил една пачка от чекмеджето..

73

Анонимен

преди 2 години

На 11.07 ще стане ясно, дали ще бъдат окончателно спрени парите от Европа за България...Гласувайте... пак за чалгопитеците, комунистите и реваншистите...

72

Кажи на прасетата

преди 2 години

Че не ми се слушат грам глупости ...

71

Гледна точка

преди 2 години

До 70 и БСП. А бе, каппути, докога жълтите тенекии и ксерокопията на евра, сложени само за снимките ще ви мътят *** кратуни. Не разбрахте ли, че тази манджа вече се вкисна? Аман от Костинбродски номера.