251

до 287

преди 2 години

Вие като Радев вярвате на престъпник с 18 обвинения? Припомням Радев в Генерал Тошево: "Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители". С две думи Радев защитава Божков.Не случайно Херо Мустафа беше на 4 очи при Радев. Как ще е ясно за всеки човек? Ами не е ясно още. И не е ясно защото президента или лидера има имунитет. Борисов няма имунитет. Ако беше Борисов до сега щяха да са гръмнали всички медии от изявления на опозицията. Я, ПО-КРОТКО С ОБВИНЕНИЯТА БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

250

Швейцарец

преди 2 години

До На порции --- //// Някой вече спомена, че САЩ не се интересуват от форумни клюки. И не само САЩ, а е така и във всяка нормална държава. За да се стигне до съд, например ФБР, разследва някое лице, до тогава, докато се получи джакпот от престъпления и тогава белезниците щракват, а "героят" може да отиде на топло и за 800 години - не че човек може да достигне подобна възраст, но съдия-мъдията казва, че така пише в закона. Точка.

249

ГЕРБ <4%

преди 2 години

Отекоха другарЕте от ГЕРБ и ДПС

248

На порции

преди 2 години

САЩ не искат да назовават лидера, защото така ще излезе, че взимат отношение по вътрешно-политически въпроси, което не е така. Това е добре премерен ход в стил "казвам ти дъще, сещай се снахо"... за ВСЕКИ един човек е ясно за кой лидер става въпрос. Дори няма съмнения, че е Борисов. Самия Божков си признава, че му е давал бали по 500 евро.

247

до 268

преди 2 години

България може все още да не е щат на Съединените американски щати според Васил Божков, но е член на НАТО, доминиран от САЩ, и съюзник в хибридната война срещу Русия.

246

Gonna make an offer

преди 2 години

До лидера: ще слушкаш или да те назовем?? Предложение, на което не се отказва.

245

до 281

преди 2 години

Вероятно сте много млад човек и не помните или по- точно не знаете как навремето се влизаше във ВУЗ или как се ставаше директор, или как изобщо се назначаваха хора на отговорни постове. Та, понеже съм на половин век човек да Ви светна, че навремето не можеше да влезе във ВУЗ син или внук на поп понеже попа беше влаг на народа.А децата на хората от партията майка се приемаха с предимство.Корупцията навремето беше по високите етажи. Корупция по модел наш човек.Дори в болницата влизаха с протекции.

244

Лидера на Партия

преди 2 години

ИЛИ е Буци, ИЛИ е лидера на БНО. Няма как да е някой друг.

243

до 269

преди 2 години

Може да си питат колкото искат. САЩ си имат служби и разузнаване. На писма и клевети не се вързват. Там се работи само с факти и доказателства. Не като в България една жена каза на пазара или един с каскет ми ги даде пред офиса едни листи на свитък. Ама от къде са тези листи и дали са автентични няма значение. Тука всеки си лъже и разтяга локуми защото няма закон за фалшиви новини. Румен Ветото пусна вето над този закон понеже много им трябват фалшиви новини.САЩ имат разузнаване.Знаят всичко.

242

Анонимен

преди 2 години

До до 272 --- Манолова е била в офиса, но Божков показа чат, че я е върнал. А Борисов му е отговорил "blagodaria :)"

241

до 272

преди 2 години

Ясно е само, че хейтите без да имате доказателства. Всеки може да си гадае кой.Може и залози да започнат. Аз залагам, че е Манолова. Тя е ходила при Божков и единствено с Мая Манолова има кадри в офиса на Божков. Но може и да загубя залога ако е Радев или Доган. Залога е символичен разбира се. Една дъвка. Който спечели да има да си дъвчи политиците. Кервана си върви, изчетъркването си лае.

240

Анонимен

преди 2 години

8 0 % от българите саи и това факт вече над 30 години.

239

Анонимен

преди 2 години

Бате и казваше - Хера..

238

Млад и богат тарикат

преди 2 години

Права е! Можем и ЩЕ я спрем! Ще я изкореним и изчегъртаме!

237

Сата НАТО

преди 2 години

Държавния департамент немедлено трябва да отзове тая лудата кукувица и да прати мъж на място, който няма да..... на Борисов във джипката, а ще му избие два зъба, когато оня се опита да го гушка и навежда.

236

Анонимен

преди 2 години

Тази държава само по един начин се е справила с корупцията . Народен съд. Само това е вършело работа и после станахме 9 милиона. Всичко друго са алабализми без резултати.

235

Congratulations

преди 2 години

Боку, четеш ли? Ама и между редовете чети. Такава бухалка не очакваше, а? А то какво само се задава. Бива ли да изгориш заради малките ти плъхове? Бе, бива. Сега само гледай как се разбягват, че и ще свидетелстват срещу тебе.

234

Сата НАТО

преди 2 години

Кво си задавате отговори, не виждате ли, че и американската държавност се е изродила в някакво подобие на зрелия соц - геронтокрация по върховете и свързаната с нея старческа деменция. Няма никакви втори и трети пластове и намеци - просто са се отучили да мислят. Може ли да пратиш за посланик някаква полуидйотка-кукумицин, която се държи по-зле от цирков ***! Тази е предала дословно глупостите, чути от Тулупа и директно ги е предала във Финансовия департамент и ония действат.

233

...

преди 2 години

Точно от САЩ не искам да чувам за справяне с корупцията. Техния президент сега е вързан в поне 4 корупционни обвинения в Ирак, Сирия, Китай и Украйна

232

ПроСоТо

преди 2 години

Добре,Ваше Превъзходителство,но ЗАЩО НЕ НАЗОВЕТЕ и ПОЛУЧАТЕЛЯ на КОРУПЦИОННИТЕ ДАЛАВЕРИ?!..ЗАЩО НЕ НИ УЛЕСНИТЕ?..Нали сте много "загрижени" за ситуацията в България?!..Та:.-КОЙ е споменатия МИМОХОДОМ "Висш партиен лидер" ?..КОЙ?...Нали сте все "ербапи",защо се правите на страхливи мишки?.."Даващи" подкупи ИМА,обаче..ПОЛУЧАВАЩИ подкупите,май.."НЯМА"?!...ВСЯКА корупционна сделка има ДВЕ страни:-Предлагащи и получаващи!..Е,ЗАЩО САМО "даващите" сте подгонили със сърцераздирателните си "санкции"?!?!