155

Анонимен

преди 2 години

До 165Ами доставяй 1500 машини, щом си такъв разбирач.

154

Анонимен

преди 2 години

Много къс виц: Комунисти провеждат честни избори :)

153

Анонимен

преди 2 години

Сиела е превела българското законодателство на английски и руски преди да ни приемат в ЕС сещайте се кой пише законите в България

152

Анонимен

преди 2 години

Бюлетина само не ми налагай машини с флашки имам право на избор с какво да гласувам и както за кого

151

Поплавски

преди 2 години

Навсякъде виждаме дългата рунтава ръка на Боко. Този елемент,иска да провали изборите,защото президента и правителството му,искат да прогонят хиените ръфали от "месото" на обикновените хора.Винаги,всякога,герберът е управлявал с дпс. Предвид грамотността на електората на Карадайъ,умишлено се отхвърля машинното гласуване.Долни интриги,идиотско отношение към процесите са започнали двамата ортаци,"родолюбци".Дано Господ да гледа и удря по чутурите продажниците на българите.

150

До 160

преди 2 години

Абсолютно ми е непонятно каква може да бъде мотивацията на един независим, неплатен, адекватен, средноинтелигентен българин да гласува за Божков. Би ли дал някакъв аргумент защо тези твои приятели ще гласуват за него?

149

анонимен

преди 2 години

Сега пак ще кажат,че Бойко Борисов им се изакал в гащите."Не ме гледай какво правя,а ме слушай какво говоря"

148

Началото на края

преди 2 години

Парите да ги осигурял Фигуранта... парите да ги осигурял Банкянския ***... парите да ги дадял Слави.... НАИВНИЦИ. Както винаги парите ще ги осигури простолюдието на тая Територия , както осигуряваше от данъците и таксите си ВСИЧКИ "пробвания", опити и експерименти на некадърните ни политици бе значение на партийната им принадлежност. После като си поиграят малко и напълнят гушата на някой свой приятел бизнесмен ще последва обичайното : ЕКСПЕРИМЕНТА Е НЕУСПЕШЕН, прекратяваме го, няма виновни...

147

АБЕ , КАЗАХ ВИ:

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК!....ПРОСТО СЕ ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ ЗА ДА СТОЙ ФИГУРАНТА ПО-ДЪЛГО ВЪВ ВЛАСТТА ....ИНАЧЕ ПРОКУРОР И СЪД!!!.....ЧОВЕКА ЧАКА --МАШИНИТЕ ДА ИЗБЕРАТ НЕГО!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Машиното гласуване ще сложи край на купения вот!!Вече няма смисъл да даваш по 50 лв. На хиляди изборатели из села и махали. Просто плащаш на 3-4 инжинери да настроят машините "както трябва".Така партиите ще спестят много пари.

145

Да бе 174...

преди 2 години

Вие от слугинажа на Запад , ще решите хода на изборите ...ха,ха,хааааааа

144

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

ЗАЩО ФИГУРАНТА НЕ ОСИГЕРИ ПАРИТЕ ЗА ТИЯ 1,500-МАШИНИ ....НАЛИ ИДЕЯТА БЕШЕ НЕГОВА??!!!....ДАЖЕ Я ПРОКЛАМИРАШЕ С ВДИГНАТ ЮМРУК!....АМИ СЕГА ДА НАМЕРИ ПАРИТЕ...ХА,ХААААА....ЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ВДИГНАТ , СРЕДЕН ПРЪСТ.

143

До 171 да

преди 2 години

Яд ли те е на тези от немско ? Ние в Италия сме доста голяма група и ще гласуваме за Слави, Божков и Да България.

142

Анонимен

преди 2 години

Флашките трябва да са със четец за пръстов отпечатък и председателите на изборните секции да ги пренасят до централата на ЦИК след края на изборния денструват 39 долара

141

Ха, ха.. Херо решава

преди 2 години

... какво ще правят ,7-млн. мишлета , като изпразнят всички банкови чекмеджета....ЗА ИЗБОРИ И ПРОСТОТИИ...

140

Да

преди 2 години

До от немскоТочно за това трябва да има "принцип на уседналост"! Не може някои от вън да наложат една власт в България и да гледат сеир от там, а други да обират негативите от същатата тук!

139

Играта е проста ,бе.

преди 2 години

Изборите трябва да бъдат провалени , за да остане Фигуранта по-дълго на власт , защото иначе го чака ПРОКУРАТУРА и СЪД!ЗАТОВА СА И ТИЯ НЕИСТОВИ НАПАДКИ , КЪМ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ОТ БАНДАТА НА ФИГУРАНТА...Въпроса е --кой ще издържи по-дълго ...ВЛАСТТА на Фигуранта или СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА... РЕШАВАЩИЯТ КОЗ ОБАЧЕ Е В РЪЦЕТЕ НА ХЕРО МУСТАФА --СЪС "ВИШИЯ КОРУМПИРАН ДЪРЖАВНИК"... И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ НАКРАЯ!

138

Анонимен

преди 2 години

Какви машини бе хора, абсолютен излишен разход - трябва си електронно гласуване, защо с електронен подпис може всичко, но не и да се гласува?

137

Да бе!

преди 2 години

Технически неграмотни хора пробутаха идеята за машинно гласуване с надежда за провал на изборите, но те не си дават сметка, че каквито и машинации да приложат, последната дума ще има Джо Байдън. Съдбата на България ще бъде определена от световни събития, а не от манипулирани избори. Евразииците са бита карта.

136

До Анонимен 156

преди 2 години

Защото машината има софтуер който БРОИ този резултат. Това е номера, странно, че не е ясен. Софтуера има код известен само на програмиста. Този програмист може да не е в страната. Тоест броенето е НЕВИДИМО за хората, следователно незаконно според Германския Висш Съд, примерно и нечестно споеред мнозинство от републиканци в САЩ. С тази неграмостност ще си загубите държавата. И колко + са ти наслагали...!!! Трагедия