204

Анонимен

преди 3 години

марш в анадола герберасти

203

Пенсионер

преди 3 години

Този, щом се казва Румен СПЕЦОВ, значи дядо му се е казвал СПЕЦ. А в годините преди Девети септември 1944 година, "Спец" казваха на изпечените крадци или касоразбивачите.

202

ЧервеноГербавите

преди 3 години

До Анонимен .....като удавници в сламка ,са се хванали за Спецов . А дано ,*** надали .

201

Питам

преди 3 години

Абе тия все питат,и аз питам за еврата, кюлчетата ,ама отговор една година не получих.спрете се с тия питания.дайте отговор първо вие,тогава и другите ще отговорят.

200

Анонимен

преди 3 години

Само минавам до тоя пробит сайт за да се уверя, че Мафията ородължава да си поръчва статии, а техните герпаджийски *** и калинки продължават да cepaт във форума. Много поздрави на всички *** на ГЕРП от бай Ставри, аз си заминавам, ще дойда да ви проверя утре вечер по това време!

199

Анонимен

преди 3 години

Лисицата Дончев пак обвинява без да казва нещо конкретно. Нищо чудно, все пак това са лапачите на мафията ГЕРБ. Да не забравим че същия Дончев е от село Габрово, което в момента е в окаяно състояние. По Панорама му намазаха ските на протежето на тиквата.

198

Ало, Херо!

преди 3 години

Знае ли някой, защо снове Харо Мустафа из министерски те кабинети, че и при низши чиновници? Да не би да им помага да прикриват резилите си с тоя от НАП, оная министърката с двете морски вили, с икономическия Петков с не платените данъци в чужбина, с финансовия и още и още? Разбрахме, че Мая е разследвана за участие в ОПГ. Става ясно кой е действащия партиен лидер в доклада на САЩ и Херото се чуди как да ги умазни. Сестра Галева съвсем ще го закъса, а на Славчо врът кранчето! ДБ не ги мисля!

197

Анонимен

преди 3 години

На Спецов времето му изтече, ако се докажат далаверите му. Но на тиквата на ГЕРБ, заснет с кюлчета злато и пачки по петстотин евро едната в едно чекмедже, КОГА? На лъжата краката били къси и я застигало възмездието.

196

всички питат

преди 3 години

всички питат - Божков давал ли е подкупи на Боко?

195

Анонимен

преди 3 години

Спецов е продал фирма, генерираща задължения на малоимотен човек и така е избегнал, да погаси задълженията си.Интересното е, че няма кой да разследва настоящата министъпка на регионалното развитие, която има две вили-близнаци на морето, на нейно и на дъщеря й име, построени с пари от европейските фондове, по програмата "Селски туризъм". Те се използват само от фамилията й, там не е стъпвал турист, няма отчети за туристическа дейност, нито платени данъци да такава. Как на САЩ, е убягнало това?

194

Гацо Бацо

преди 3 години

Мутри вън!

193

Анонимен

преди 3 години

Да перифразирам, че не е луд който изяжда зелника, а който му го дава.Лицето Дончев от мафията ГЕРБ успяха да излъжат ЕС и лапнаха милиарди за десет години.Сега същия ми излиза с номера, че той видите ли ни давал парите.Да де ама данъкоплатеца плаща мастрафа!!!!!Твоята тиква не пипа кюлчета злато, но си ги държи в чекмеджето, защо ли?Като пак фалира банките тиквата да има капитал за нов рекет!

192

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБерастите пресякли далавери .. хахаха !!!Много добър виц се разказва от клакьорките

191

Анонимен

преди 3 години

А бре къде е слави некой концерт няма ли да направи? Не казвам че предишните са спонсорирани от разни хора ама що спряха концертите Душо ??????

190

Анонимен

преди 3 години

Неееееее това не е възможно хората на Божков опс Радев са най по добрите те са супер звезди кво да крадат нее, спецов е най доброто решение за НАП, другарю така се омаза че и Йотова и Нинова да те изкъпят не могат да те изчистят!!!

189

ЛУД

преди 3 години

ДОЧЕВ И ТИ СИ ЕДНА ПУНТАМАРА

188

Воеводата

преди 3 години

Пита човекът изхарчил над 2 млрд. лева за електронно управление и после гласувал най-нагло с хартиена бюлетина. Къде ви е електронното управление, за всяка малка простотия трябва да се ходи по институциите лично.

187

КЛ

преди 3 години

При положение, че ще повторим резултата от изборите на 04.04.Това служебно правителство ще управлява още дълго :)Пък и конСтуцията разрешава на парламента да удължи мандата на това правителство като редовно. По подобие на Любен Беровото. :)

186

Сат Н

преди 3 години

Какви незвъзмездни помощи да има? ГЕРБ откъде е взимал пари за безвъзмездни помощи? Да не са ги извадили от джоба си.

185

Анонимен

преди 3 години

Дончев, ти като вожда си казваш, аз ви дадох пари от собствения си джоб. Хайде посмали малко и кажи парите от ЕС и за измислените европрокети къде са бе джанъм? Вие ли ги лапнахте или изченаха нико дим?