153

Ха

преди 3 години

Да ви спре всички помощи,нали ревахте срещу Борисов,че ви бави плащанията,е сега е време да поревете на други врати .Тук обаче ще ударите на камък,никой няма да ви обърне внимание.

152

Анонимен

преди 3 години

Е нали вече работите,бе,какви помощи искате?Ейййй,ненаяли се.

151

tyo

преди 3 години

Всичко вече е отворено, защо не работят нормално, а искат помощи?

150

Анонимен

преди 3 години

Гюрлата и Хепи ревът ли за помощи? Не!!! Значи браншът трябва да може да се оправя сам вече.

149

Анонимен

преди 3 години

до 159 Койчо, химия Койчо, вече всичко има. Проблема е ако 4 часа самолета не кацне.

148

Анонимен

преди 3 години

Засрамете се!!Намалиха ви ДДС-то, простиха ви данъци и задължения, дадоха ви кредити почти без лихви, плащат на работниците ви заплатите от бюджета, криете обороти, плащате мизерни заплати, ще ви пълнят заведенията с ученици и учители и пак недоволни. Затова увеличавате цените, искате по 0.50 - 1 лв. за тоалетна, обслужването е отвратително, сваляте кожата на клиентите си и сте нахални до безобразие. Бойкот на заведенията.

147

Анонимен

преди 3 години

Ама нали вече работите? Логично е да няма.

146

Striker

преди 3 години

Хахаха, е нали искахте без ГЕРБ, ето де:) Апвайте и боцкайте, не се стеснявайте:))

145

Анонимен

преди 3 години

ДА ОДАТ ПРЕД ЗАЙЧАРНИКА ТЕХНИЯ ЧОВЕК ДА ИМ МЯТА ПАЧКИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА! НАЛИ Е ПЕЧЕН И ХАРАБИЯ, ЩЕ ГИ ОПРАВИ!

144

Анонимен

преди 3 години

блиц=пик-днес

143

астора

преди 3 години

До КойчоАМИ С ПАРИ БРАТ

142

Койчо

преди 3 години

Алибегов вярно ли е че спи със сачева.Как го вдига с тази жена а.

141

Анонимен

преди 3 години

В правовите държави подписаните договори се изпълняват. Договорът е закон. Когато не изпълняваш поетите ангажименти губиш доверието и вече не те приемат сериозно.

140

астора

преди 3 години

ТЕ МИНЕРАЛНАТА ВОДА ОТ ПОЛОВИН ЛИТЬР Я ПРОДАВАТ ПО 2.5-3 ЛЕВА . ГЛЕДАТ КАТО ФЛЕЗНЕШ ДЕВЕТ КАЖИ ДА ТИ СВАЛЯТ-И ТЕ ИСКАТ ПОМОЩ. АМИ СЕГА НЯМА ПАНДЕМИЯ . ДА АМА ХОРАТА НЕ ИСКАТ ВЕЧЕ ДА ХОДАТ ПО ЗАВЕДЕНИЯ.

139

Анонимен

преди 3 години

Толкова нагласена работа, пак са им дали нещо в замяна. Заслужавате никой да не ви стъпва, да ви видя тогава. Пострадаха хората с малкия бизнес, защото дори и това, че ежедневно се притеснявахме да не се наложи карантина, че направо загивахме. А вие обикаляхте по медиите и после ето "вожда" е велик, подпомага бизнеса. А сега новите ни провалят. Клоуни жалки!!!

138

Анонимен

преди 3 години

И тези, които трудно разбират, вече разбраха, че помощи получаваха, не тези, които истински се нуждаеха. И в момента "губещите", заминаващите в бунището на историята, където им е мястото, хвърлят в пространството клишета като"комунизмът" се връща и други глупости за ток, жителство... С какво да ви помогнат, след като вие сами се проваляте като бизнесмени от алчнотия. Цени високи и нищо в замяна. Лятото когато хората отново предпочитат Гърция, отново ли ще искате помощи? Кой ви е виновен?

137

Анонимен

преди 3 години

еми оня вмирисания алкохолик с дългата коса, предсетател на нам ква асоциация на хотелиерите, нали човек на ГЕРб е, никакви протести не направи цяла г., щото Боко им фърляше пачки. Сега изпълзя предизборно!Да ви гласуват кръчмарите, други не останаха, че те *** сега е рисково да подкупвате, щото вече има осъдени за купуване на последните избори!

136

Анонимен

преди 3 години

Тyлупа предизборно ви обещаваше едни пари дето ги няма в бюджета. Търсете си ги от него, ей де я Банкя.От друга страна, хич не съм съгласен да ви храним с парите от нашите данъци. Нито сте толкова важни, нито сферата е структуроопределяща. Аз имам малък бизнес, никой не ми е дал и стотинка, а и не искам - правя каквото мога, ако не се справя бия кепенците и толкоз.

135

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

НА РЕД СА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ХВАЩАТ БАСТУНИТЕ!!!!!

134

Сбъркана концепция

преди 3 години

Абе какви помощи - дават заплата без да работиш, това и при соца го нямаше. Всички които бяха затворени или остават без работа - пари за по-хляб и кисело мляко на ден и толкоз.