20

Анонимен

преди 3 години

Обявявайки новата военна доктрина на Русия, началникът на Генерални щаб на армията заяви, че никога повече след 22 юни 1941 година Русия няма да води война на собствена територия.

19

Анонимен

преди 3 години

EС, 27те страни като цяло, харчи 3-4 пъти повече от Русия за въоръжаване. Тройно превъзходство е необходимо за атакуващата страна. Но ако ЕС твърди, че не иска да напада Русия както я нападна 1941г, то защо харчи толкова пари за оръжия за нападение, когато може да си осигури адекватна защита с 3 пъти по-малко разходи? Кой от кого се страхува - не ЕС, ами Русия се страхува от ЕС, и то с основание. При военен конфликт Русия ще действа мълниеносно и безпощадно, Русия си научи урока от ВСВ когато Европа я нападна.

18

Анонимен

преди 3 години

егати кошниците,едните самолети построени през 57ма а другите през 72ра,аве другари и господа да не сте се объркали нещо сега сме 2021ва,какви са тези глупости дето ги пишете поне го прочетете преди да побликувате....

17

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери... от Русия, докато 50 милиона американци гладуват - скоро американците ще ядат танкове и ракети. А Русия от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

16

анонимен

преди 3 години

Рашки в България не ви искаме вече.

15

Анонимен

преди 3 години

САЩ лишиха гениалният Боби Фишер - роден в Чикаго, от американско гражданство заради критични изказвания срещу САЩ.

14

Анонимен

преди 3 години

Поляците са убили между 250 хил и 400 хил евреи. Не немци, там е нямало немци, не в лагери, само от ръцете на поляците. - Кедми рассказал всю правду о "польском позоре". Унгарците са давели евреите в Дунава - жени, деца, зимата, давели са ги в Дунава. Не нацистите, унгарците.

13

Анонимен

преди 3 години

"е страхотна демонстрация на въздушно превъзходство на НАТО" - заявление в стила на бай Дончо. Най-важното е, че си вярват.

12

Анонимен

преди 3 години

Добре че дадохме на САЩ да приберат милиардите за новите 60 годишни модернизирани F-16, иначе корупцията щеше да ги открадне.

11

до 1

преди 3 години

Питаш за съотношението между Свободния свят и примитивна Рус, а то е: за 2021г. Пентагонът има военен бюджет от 780 милиарда долара, а военният бюджет на крепостните за същата година е 48 милиарда долара.

10

Анонимен

преди 3 години

В Канада преди дни (31.05.2021) отново (да, отново!) намериха стотици трупове на деца в едно училище, 215 детски тела. Включително трупове на 3 годишни деца. Детски трупчета на деца от местното индианско население които са били затворени насилствено там да ги прявят демократи канадци, изнасилвани, бити, измъчвани и убивани. Тези чудовищни училища са се запазили до 1998г.

9

Анонимен

преди 3 години

Москва върза американските дипломати на къса каишка. В навечерието на срещата на високо равнище на Владимир Путин и Джо Байдън руското външно министерство обяви предстоящото денонсиране на меморандума със САЩ на открита суша. Отсега нататък американските дипломати ще бъдат задължени да координират пътуванията си из Русия с Москва.

8

Българин

преди 3 години

Добре е, че САЩ ни налагат санкции да ни сритат малко да си размърдаме мързеливите *** да си оправим държавата, така САЩ ни стимулират и ни помагат. Дълпок поклон пред САЩ.

7

Sgt. Pepper

преди 3 години

Толкова безумно слагаческа статия не ми беше попадала от десетилетия. Какво превъзходство ти се привижда, *** Нелче? Ако краварите имаха превъзходство, отдамва щяха да са си изсипали бомбите над Русия... Межзу големите сили има паритет, и мирът се крепи само на него.

6

ww

преди 3 години

Русия им отговаря на съобщението със свръхзвукови ракети а сега уплашехти руснаците- хахахаха

5

додо

преди 3 години

Такова животно като въздушно пространство на НАТО не съществува!

4

Анонимен

преди 3 години

Летят половин вековни машини в небето, а се смеят на руснаците че им били стари самальотите. *** разбери...

3

Анонимен

преди 3 години

В памперс?

2

Анонимен

преди 3 години

Стига с това показване на мусколи.

1

Агресори

преди 3 години

И какво е съобщението когато правиш провокации по границите на Русия?!