28

Анонимен

преди 2 години

Арести и съд. Ще доживеем ли да видим един осъден? Законите са направени само за дребни мишлета.

27

Анонимен

преди 2 години

Всичко отиде в ботокс и стриптизьоре!

26

Анонимен

преди 2 години

Някой отново не е разбрал, че не се обвиняват лекари и не се коментира колко добри специалисти са те, за което респект! Показват се цифри за едно управление, което взима от едно място и слага в друго, но докога ще се прикриват нередностите.

25

Анонимен

преди 2 години

Да живее българският изборател! Той си преизбира 12 години все същите гробари и техните хора!

24

Анонимен

преди 2 години

Колко погрешно сме се движели през последните десетина години се разбира от усещането, че седесарския Мистър 10% е бил умерено корумпиран.

23

Анонимен

преди 2 години

Загуба 4517лв. или 2019г. 59257лв. това за една огромна болница в която се лекуват хора извън кл. пътеки и държавата не го финансира.Защо частните болници лекуват само по скъпи пътеки,защо не приемаха болни с ковид?Най-вече кои са собственици на частни болници.

22

Вицове

преди 2 години

Млад Студент по Медицина пита проф.Костадин Ангелов...Ще издържа ли изпита??? Ангелов: Само ако ми "пуснеш"....

21

Е, па...

преди 2 години

Ангелов да каже сега! Вчера много говореше при Ризова. Хайде сега, да си каже всичко за болницата, на която е бил шеф. Смени се правителството, всичко започна да излиза наяве,чакаме още скандални разкрития

20

Анонимен

преди 2 години

БОКО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОСТАВИЛ БАТАЦИ!МИНИСТРИТЕ НЕ СМОГВАТ САМО ДА ОТКРИЯТ БАТАЦИТЕ!ЧУДЯТ СЕ КАК ДА С ЕОПРАВЯТ!

19

до 10

преди 2 години

гербаджиите станахте като путин - нямало доказателства! От тия доиказателства с конкретни числа какво повече искаш? Какво не разбра??Имаш проблем с главата - виж се за аутизъм!ГЕРБ АУТ

18

До аноним 4

преди 2 години

В болниците с кюлчета ли им плащат,че си толкоз умен,също като президента гумен?

17

Ангелов е за затвор!

преди 2 години

От 2013 г., когато за изпълнителен директор е определен проф. д-р Костадин Ангелов - впоследствие министър на здравеопазването в третото правителство на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов, финансите тръгват надолу. За периода 2013 г.- 2020 г. реализирането на загуба става трайна тенденция за дейността на дружеството

16

Анонимен

преди 2 години

да излезе оня, дето година ни се кара от телевизора, че не изпълняваме мал.оумните му заповеди, да обяснява сега! Пред съда!

15

винаги е било

преди 2 години

Същия тоя крадец, др Алекаандров, сега ви говори за пандемии и ваксини. По останалия свят сигурно са същите алчни пиявици - НОЩниците. Всичко е за пари мили драги.

14

Тъпунген

преди 2 години

А на мястото на Ботоксовия, сложиха друг послушко, едно професорче, което затри единственото място в страната, където бъбречно-трансплантираните намираха спасение, а сега са оставени на произвола на съдбата и голяма част от "клиентите" на тази спец.клиника са вече в гроба. Кой ще потърси отговорност на проф.Богов за това му действие, и на Ботоксовия, за разсипията на която е била подложена болницата по негово време?!! Аман от такива "администратори" на лечебните процеси .....

13

Анонимен

преди 2 години

Всички които пишете глуности да не дава господ да се наложи лечение в Александровска болница и да не ви приемат.Там са едни от най-добрине лекари,от опит го знам,но господ си знае работата.

12

Анонимен

преди 2 години

сега, че ботоксът си прави далаверките, прави си но проблемът тук е принципен:болниците не треябва да са търговски дружества и да печелят, трябва да са болници, които харчат нашите пари(т.е. да са на загуба) и да ни лекуват. След като превръщането им в търговски дружества не спря далаверите, какъв е смисълът (освен че едни хора прибират едни милиарди) ?

11

Кака Мара

преди 2 години

А защо забравихте да напишете как Болницата е цъфнала и вързала от Луканов до Станишев,от 1989 до 2009?Какви болнични времена само бяха - да легнеш, та да не станеш..

10

Анонимен

преди 2 години

Тази информация е като онази за подслушванията. Фойерверки без никакви доказателства.

9

Анонимен

преди 2 години

То да само тая Болница...гадните професорчета си правят квото искат ,не са болница и супермаркети