86

Анонимен

преди 3 години

Отвращавам се от това, което се е случвало в годините. Навремето бяхме научени, че полицаите ни пазят. Сега все повече се убеждавам, че сме се превърнали в държава, която няма никакви ценности и морал. Но ако се примиряваме като народ, независимо кой ни управлява, ще става все по-зле.

85

Tangra

преди 3 години

Тези, които НЕ протестираха миналото лято, са тези, които папкат на масата на ГЕРБ. Не се пишете като Българи, ви не сте Българи вие сте изедници, вие сте помаци. Такива като вас е имало и по турско, и тогава пак сте били добре с властта. Първи сте сменили вярата си, и ви е било страх да не ви секне келепира.

84

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се внимава за напускащи страната членове на - герб , вьзможно е да изнасят пари от бьлгария и артефакти , както стана с - ритона които мистериозно исчезна

83

анонимен

преди 3 години

Колко протестираха миналата година, една шепа неадекватни индивиди, в защита на Божков! Ако цялата страна беше залята от протести, щеше да е друго! Явно мафията в България е разделена на кланове, но всички произлизат от БКП-БСП, това е ясно!

82

МНЕНИЕ

преди 3 години

Министъра на МВР трябва да блокира Границите и Летищата .ГЕРБ изнасят Парите и Документите си в Дубай .

81

анонимен

преди 3 години

Щом са повдигнали обвнения, значи са намерили даказателства! За разлика от Рашков, който обикаля телевизиите и хвърля обвинения, без никакви доказателства до сега!

80

ковид двадесет и пет

преди 3 години

Очаквше се! Мафията започна контранастъпление. Очевидно при текущите тенденции, когато прокуратурата е залята от доказателства за корупция и мрежи, които пренебрегва, тя реши да се намеси и предотврати по-нататъшни кадрови смени в силовите ведомства. Освен да скрият Борисов и Пеевски, целта е да се дестабилизира обстановката преди изборите, така че ГЕРБ да обясни загубата си с фалшификации и провал на машинния вот, ерго на президента Радев и на протестърите.

79

Анонимен

преди 3 години

хахах смехх тва го могат само гешевите нилиционери!Къв обиск, кви 5 лв? Той тоя новия още не се е нанесъл в кабинета си, ще намерят на босия цървулите...Предизборната война в БГ минава всякакви граници, като междуособиците през 14 век, преди падането ни .

78

Анонимен

преди 3 години

и кат проверяват кво? Не си научиха урока как изкараха хората на протестите миналата година.

77

Анонимен

преди 3 години

Според мен прокуратурата трябва да арестува и одитният епик пратен да ревизира ББР. Защото не се знае какъв заек е изкочи и оттам.

76

SHEFA

преди 3 години

Б0ЖК0В АК0 ИСКАШЕ НЯМАШЕ ДА ВИДИТЕ И ЕДИН АРТЕФАКТ-ТЙ ЗАКУПИ ЗГРАДА ДА ГИ ИЗЛ0ЖИ ЗА Х0РАТА-Т0ВА ДЕТ0 ДЪРЖАВАТА НЕМ0ЖЕШЕ ДА НАПРАВИ.-Т0Й ГИ Е СЪБИРАЛ Т ЦЯЛ СВЯТ И Е ХВЪРЛЯЛ ЛИЧНА ПАРА.

75

Анонимен

преди 3 години

А кой ще разследва Гешев за нахлуването в президентството?!

74

"демокрация&quo

преди 3 години

Революцията трябва да почне с махането на поставения Гешев.Каква независимост има съдебната власт,при спускани от шиши човечета,да защитават грабенето им.Съдът трябва да е независим,а прокуратурата да не безчинства.Може да внася обвинения и да чака решение на съда.

73

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гешев- вкарай тия бандите в зандана.

72

Анонимен

преди 3 години

Тия служебните за 2 месеца толкова се напъват да намерят компромати срещу Борисов, сякаш от това зависи живота им. И виждат, че нищо няма и няма и да намерят и почват да си съчиняват разкази с елементи на разсъждение:))))))))))))))))))

71

чао на БСП

преди 3 години

БСП ще загуби изборите катастрофално, после ще последват масови арести на корумпираните калинки на Радеффф

70

красная сволач

преди 3 години

Министър на МВР с блокиран достъп до класифицирана информация, това го могат само червените неудачници

69

Анонимен

преди 3 години

Малей, сега Рашков кръвно ще вдигне, щото хващат човек на спонсора му:)))))))))))))))))

68

Анонимен

преди 3 години

Още един дето ще ни съди в Страсбург след като го оневинят. Пари като шума. Ще си плащаме си за пи ар акции преди изборите.

67

Анонимен

преди 3 години

Гешефтурата " работи" в полза на ГЕРБ!