121

До 134

преди 3 години

Плюй си в пазвата че тея имат хора които обикалят и примамват децата ...това се случи с едно момче пред очите ми преди да се осъзнаем какво става ...после го видяхме с чичкото за ръчичка..

120

Selo

преди 3 години

А тук на село, те такъв парад нема! Защо ли? Защото семейството ми е с три деца и всеки си гони задълженията - да си научат уроците, да отидат на тренировка, да покараме колело, да поработим на двора, да отидем на плаж, да майсторим нещо! И какво става - не ни остава време за глупостиии! И като няма кой да ни светне какво е туй нещо - ПРАЙД, ние се развиваме нормално и утре ще гледаме внуциии. А Вие какво ще гледате?

119

Анонимен

преди 3 години

Аз давам подкрепа на София прайд и съм анти -Луков марш.Трябва ни повече любов и по-малко омраза. Луковистите сте смешни.

118

До 119

преди 3 години

Не целта им е да привличат млади деца...

117

Гей

преди 3 години

Ще се връткам.

116

???

преди 3 години

Нещо не ми е ясно.Ако кучето ми се държи като човек,и се мисли за такъв,аз трябва ли да го подкрепя при условие,че виждам срещу себе си куче?Отдавна е доказано,че това е болест.Не може мъж да се мисли за жена и ти да го подкрепяш ,вместо да се лекува.Той може да се мисли и за марсианец,но тогава е луд.Кое е различното?

115

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова забрани хетеро парада!

114

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да организираме Луков марш в същия ден!

113

Анонимен

преди 3 години

Може ли да въведем еврото? Не! В Шенген да влезем? Не! Електричество да изнасяме? Не! Нали вече сме в ЕС, какво може? Можете да си направите гей-парад...

112

Драги журналисти

преди 3 години

Знаете ли, че да принудиш някого да гледа каквато и да е "изява" с елементи на порнография е един от видовете сексуално насилие? Какво друго е този парад, ако не сексуално насилие над минувачите в центъра на София? Те ще бъдат принудени да гледат голи чурки и сиси! Хетеросексуалните и семействата с деца трябва да се сврат в миша дупка на 12 юни, да не ходят на работа и на училище, да не гледат новини вечерта, за да не бъдат насилени против волята си. Прозорецът на Овертон се отваря все повече!

111

Анонимен

преди 3 години

На 12 юни в 12:00 часа пред НДК ще се съберат противниците на сексуалните извращения. Организира сдружение "Род Интернешънъл". Ще се присъединят и много политически партии и обществени организации. Нека всички заедно покажем неодобрението си към подобни срамни зрелища в нашата Родина! Да на традиционното християнско семейство - баща, майка и деца! Не на пародията "гей бракове"! Нека всички нормални хора заповядат на протеста!

110

Бойко Българоубиец

преди 3 години

Ние също ще бъдем там с Къдравата Сю ще разкрием нашата любов и ще й предложа!

109

Умник

преди 3 години

Вече може би над 15 години ггей паради и какво? Постигнаха ли някаква цел? Не. Единствено повече неприязън от нормалните хора.

108

Анонимен

преди 3 години

Тая бут колева,ако забранят гейпарада ще остане гладна.. никъде другаде не я викат на участия.. ден година храни!

107

Анонимен

преди 3 години

"София Педерайд"- когато не можеш да намериш нормален начин да ти обърнат внимание - обръщаш "резбата" ...

106

лубрикант

преди 3 години

към прайда ше се присъедини и хаджигенов /а . много от левите партии също ше вземат участие а фигуранта ше произнесе реч , озвучаването е поверено на деси . ше се веят разноцветните знаменца но и червени също , ше се раздават чаши с ликът на сталин , гошето димитров и *** . мая общата лично ше носи плаката с ОТНОВО ЗАЕДНО . приятен празник другари и другарки и всички присъстващи !

105

протестър

преди 3 години

а ще блокират ли орлов мост като миналата година и колко месеца ще бъде?пари ще дават ли?

104

Сашо от Варна

преди 3 години

Мнозинството от обратните са евреи и те са тези които искат всяка година подобни демонстрации на деградацията....

103

дядомраз

преди 3 години

Целта на живота е да оставиш живот,да предадеш гените на рода напред. А сега си представете,че целия ви живот ,трудът по отглеждане,възпитание и обучение на децата ви се провали заради ЛГБТИ ,децата ви тръгнат подир тях и вашият клон на родословното дърво спре завинаги. Как да си толерантен и съпричастен с това ? Аз не мога!

102

полковник Колев

преди 3 години

Нямам нищо против "обратните", но съм решително против подобни демонстрации!!!