10

NoMercy

преди 3 години

И на мен така ми дойде на детето. Чат: Здравй аз съм Диана искаш ли да си говорим ( на латиница ) .... 7лв на смс. Питах ги от Виваком как става като са забранени платените смс-и и плащанията през интернет за номера не можаха да ми отговорят. За това съм променил номера на смс центъра и така не може да се изпращат никъкви смс-и. Ама 100-те лв сметка си ги платих ...

9

Анонимен

преди 3 години

Малките кълват на всичко що е свързано със секс, но и операторите нямат нищо против за смс терора щом имат процентче. А защита на потребителите са нещо като арменския поп. Нищо от тях не очаквайте в държавата на картелите.

8

Мишо Шнадото

преди 3 години

Малкото чикибойче се е раздало няма как оператора да са виновни

7

Национална Сигурност

преди 3 години

То Пернишка секта подслушва всички телефони чрез хакване секюритито на Антените и докладват всичко на някакъв Гошев вие само за един телеком пишете!

6

Анонимен

преди 3 години

Олигопола на операторите тероризира малолетни!

5

Изроди нещастни

преди 3 години

Обзалагам се, ча става дума за Виваком. И аз имах подобен случай с подобнио нелепи обяснения, само че, мене ме атакуваха от Efbet. След многократни обаждания до въпросния телефонен оператор тези съобщения така и не престанаха. Наложи се да блокирам съобщебние от номера.

4

86012

преди 3 години

Държавната агенция за закрила на децата и сотиците НПО защо не се задействат според законите? А прокуратурата какво чака?

3

Анонимен

преди 3 години

А1 ли е това? Защо криете?

2

Анонимен

преди 3 години

Тая асоциация на потребителите и там някой трябва да ги изрине до основи...

1

Анонимен

преди 3 години

За кой оператор става дума, ДНЕС.БГ ??