125

До 145

преди 3 години

Хаха...гербаджийче...казваш..при Боко..си имаше пари...изведнъж...идват нояите и се оказва...че пари няма.И...изобщо не ти минава през гербаджийския мозък...че вашия вожд яко е лъгал...а това момче им вади лъжите наяве?Но...да си гврбаджия е свриозна диагноза. Доказано.

124

Тва момче

преди 3 години

Бенджи ли е, Закс или Звездният принц.....

123

БАРНИ

преди 3 години

СЕ Е ДОВЛЯКЪ ДА СЪСИПЕ Р Б

122

БАРНИ

преди 3 години

БАРНИ ПАК Е ТУК ПРАВИ ЗА ХОРАТА НЕЩО ВЪРТИШ НА ПРАЗНИ ОБОРОТИ

121

Анонимен

преди 3 години

Откакто левият харвардски възпитаник кацна в министерството на финансите всички фондове изведнъж се оказаха празни, а при Кирчо Ананиев плащанията си вървяха ритмично. Аджеба как така секнаха и къде отидоха тези пари? С нови прашки ли е културистчето?

120

Анонимен

преди 3 години

Ще го върнем, при Горанов хазната беше пълна.

119

Анонимен

преди 3 години

Абе ГЕРБ троловете драскали глупости по-долу - хайде да върнем "бездомния" Владко Горанов възпитаник на Свищовския за министър на "финансите". Да "пропусне" още 700 милиона лева данък от Черепа. Искате ли? Той беше ваш кадър и върлуваше до преди 8-9 месеца хахахаха

118

Анонимен

преди 3 години

Ревлйо нещо не се обажда напоследък. Пази се за изборите. Щото ха е казал нещо, ха са му отговорили. Сега бута напред разни мошеници които прехвърлят губещите си фирми на неграмотни пенсионери за по 50 лева на ръка.

117

Анонимен

преди 3 години

Асенчо да каже защо като е такъв финансов експерт фирмата му е фалирала и се е довлякъл тук в това министерство?

116

Анонимен

преди 3 години

БСП да възстанови парите от корупционата сделка за руските реактори. 10 милиарда народни пари откраднати от комунистите. ФАКТ!

115

The man

преди 3 години

За сметка на това клиентите и са на печалба ,народа се развива):

114

Анонимен

преди 3 години

127 Но, ако големите кредитополучатели, са обезпечили кредитите си, погасяват вноските си редовно, създават работни места, са ОК. Те с право, отрязаха Киро Харварда и не се явиха на среща с него, на която ги покани.

113

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...*** до 105 Абе да бе да! Само,Гоги,си забравил да споменеш другите "хубави" неща,като например ръководящата роля на партията-майка или една програма по тв.Направо,рай си беше,хахаха.

112

Голям плач !

преди 3 години

Освен да се оплакват могат ли да вършат и нещо друго калинките на хунтата на Радев !Свършете малко работа, хайде !

111

Анонимен

преди 3 години

Никой от икономическите министри не се е отказал. Казват "Трудно ще е, но ще поправим щетите и простотиите направени от предните". Защото са умни, харвардски възпитаници и не са завършили школата в Симеоново, Магнаурската школа или Юго-западния (каскета)

110

Анонимен

преди 3 години

На Асен Василев, някой трябва, да му напомни, че светът е в пандемия и световна икономическа криза. Няма държава, която да се похвали със своя бюджет. Нека сравни бюджета, с този от преди пандемията.

109

Май послъгва !

преди 3 години

Да докаже калинката Василев, че ББР е на загуба ! Само твърдения без доказателства !

108

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва да си уникално глупав за да докараш банка като ББР до загуба .Другия вариант е да си средно умен за да направиш това чудо .Такава банка не може да е на загуба - няма офиси , няма служители , няма издръжка за консумативи . Всичките пари събрани от НАП - от Данъци и Осигуровки отиват в тази банка . Раздадени са кредити на фирми , има лихвен процент - но банката няма как да фалира - НАП и превежда целия кеш на Държавата .Вместо ББР да допълва Бюджета , тя го товари ???

107

?!?

преди 3 години

С глас се смях на тоя, ама не съм финансист! Чуждите инвеститори са в потрес, то да си трудно дете в училище те превръща в това! С тия ми дали на държавата финансите да управлява. Загуба на бъдещето на децата ни, ако има малко смелост тоя трябва да си тръгне веднага.

106

Жоро

преди 3 години

Погледни го това странно същество, типичен ***. Борисов му го каза, ей не им дойде акъла на прокопиевите калинки, използват ги за камофлаж, а после ше им бият и тях шута. Този изглежда от типа дето обичат да ги бият и си плащат да ги пляскат с камшик. Друг е въпроса защо Борисов изглежда толкова безсилен, явно влиза в ролята на жертва репресиран и мисли, че това ще му донесе гласове, тщполитиката на Смрадев се обръща срещу него. Борисов и това каза, че хората симпатизират на жертвата.