94

Ангел

преди 2 години

А Митко касови бележки дава ли.Фирма има ли?Осигуровки плаща ли си. Митко има ли разрешение от общината да продава по улиците .Освен това доколкото знам е откраднал някакъв чадър от тоя човек.Няма ли да понесе и той някаква наказателна отговорност за поне 5 престъпления които изброих!

93

Словянин

преди 2 години

Според Закона и двамата са виновни. Ако моят адаш Митко продава за месец чорапи над средна месечна заплата, извършва финансово престъпление. А поне ако не 100 000, то поне 50 000 такива Митковци и Митовици има. Къде спи в тези случаи полицията, прокуратурата, НАП, ДЪРЖАВАТА?

92

Анонимен

преди 2 години

Чорапите на Митко с касова бележка ли идват? Ако не, то прокуратурата и данъчните какво го чака още тоя шоколад?

91

ПроСоТо

преди 2 години

До Петко..Обаче забележи:-Отворила си е портмонето за да прибере двадесетолевката,която й подават!...М. му!..Фатям да са коркам че ни сам и язе "Митко"..

90

Какво е ид?

преди 2 години

Не беше ли Ивайло Пенов?Адвокат от Варна, бабаит от Капана?

89

WTF

преди 2 години

Винаги съм бил на мнение, че хората трябва да си плащат данъците. В случая с Митко обаче, очевидно не е добре човека. Поне прави нещо смислено, вместо да краде и убива! Та според мен няма да обеднее държавата от неговите чорапи...

88

(-_-)

преди 2 години

Що за к р етения е тая 'новина'!? Как въобще побой върху някакъв тип, който продава чорапи ни се навира пред очите?Ако имаше работещи институции, нито оня щеше да има заведение, нито тоя човечец щеше да се мотае по улиците да продава чорапи.

87

Анонимен

преди 2 години

А Митко касова бележка издава ли ви? То така незаконно всеки може да върти бизнес.

86

Анонимен

преди 2 години

На тази зад Митко мога да и направя пълна програма и магическото 69

85

Татул

преди 2 години

Много пъти съм засичал Митко. От 20 години обикаля и продава чорапи, и разни дребни неща. Безобиден е и не е натрапчив. "Бизнесмена" си е мутра. Направо психопат, който е за психиатрията. И тук не става въпрос кой какъв е, утре тоя ще пребие някой друг, ако не се вземат мерки.

84

До Петко 107

преди 2 години

Не виждаш,ли,че си купува чорапи?

83

Анонимен

преди 2 години

Да не съм чул повече че Пазарджик сме сигански град,щом швед е талисман на европейската столица на...кое обаче?

82

Анонимен

преди 2 години

Майните демонстрират местен шовинизъм - само майни мигат да бият майни. Чужди - не. Дори и прокуратурата е на това мнение. Всеки ден бой в Пловдив - няма проблем.

81

Аха

преди 2 години

До Анонимен-....."И щото биячът е от Варна, а не е местен."Баш!!

80

Анонимен

преди 2 години

Как пък прокуратурата я няма никаква за сериозните престъпления, които са ежедневие в Пловдив, а скочи веднага за удар с глава? Или може би в Пловдив няма престъпност?

79

ww

преди 2 години

що казвате бизнесмен бе хора убиждате истинските бизнесмени,това е мутра плащаща на полицай и кметове и сега ще плати на съдии и прокурори и ще излезе чист е тва е България по лошо е от Северна Корея .чух че мутрите плащали с тонове суджуци и дерибечели е България

78

Анонимен

преди 2 години

Тоя много нагъл бря ,намирил кой да бие )явно е активист на герба

77

Анонимен

преди 2 години

Интелектуалците от Пловдив се активизираха. На ден сигурно хиляда такива случая стават, мургавелите бият, изнасилват, крадат. Как па един капански хипстър не зае позиция? ГолЕмо лицемерие, голЕмо нещо. Това нападение с глава на тоя е мега селяния, ама е смешно, жалко и нелепо как това успя да обедини цял Пловдив, а ежедневните безчинства никой не ги и отразява. Ама щото са далеч от погледа на хипстърлъка. И щото биячът е от Варна, а не е местен.

76

Анонимен

преди 2 години

Подкрепя за бияча!

75

На 200 сиганина

преди 2 години

Има по един свестен.Този поне на такъв ми прилича.Бияча да си получи заслуженото.