132

Анонимен

преди 3 години

Цяла есен, зима и пролет воят на линейките откарващи болни и умиращи не накара сърцето на премиера Борисов да трепне. И народа усети, че управниците не ги е еня, и ги наказа на 04.04. На 11.07 ще накаже ГЕРБ още по-жестоко заради раздадения 1 милиард на олигарсите Киро Гела, Пеевски, Вълка и Гергов вместо на малките фирми докато се гърчеха в кризата!!

131

БайХ

преди 3 години

В Индия Моди го избраха със същите тези машини. Някой ако се интересува може да прочете какъв е резултата и също какви са изводите на индийците за тези машини. Както подозирах откакто съм на този свят, България = Индия

130

Анонимен

преди 3 години

Хората искат промяна, а служебният кабинет им я предлага

129

Знаещ!

преди 3 години

До АнонименЕй мързел ! Стига си хленчил !

128

Пастите свършват

преди 3 години

Искат зрелища, докато не останат гладни. Голяма излагация с тези партенки, ала една жена на пазара каза. Губим ценно време, а скоро и пари от ЕС. Така ще се влачим и след вторите избори - разединение и реваншизъм, това донесе радьов.

127

Наблюдател

преди 3 години

Това е самата истина, и тя боли, другари и другарки ! Това, че се намъкнахте във власта по втория начин (с помоща на вашите ПАТЕРИЦИ - ИТН ДБ и мутрите на Мая) не ви дава право да оплескате държавата както сте го правили винаги до сега.

126

Влак GT

преди 3 години

Права е Атанасова.

125

Анонимен

преди 3 години

Ей господарите ви им свърши песента... няма повече спрете да им се кланяте...

124

ДО 137

преди 3 години

Всъщност нищо не разбираш. Ако мислиш като и много други,понеже тоя строи нещо и бил по-малкото зло да изберем него. Няма такъв друг некомпетентен премиер да се изказва по всяка една тема за здравеоопазване, магистрали , финансови инструменти и тем подобни. Каквото и да стане не министрите взимаха думата ,а именно той да си кажат хората колко го интересува. Магистралите за 12 години трябваше да са уникални. Всъщност всичко е *** както и по градовете липса на инфраструктура.

123

ПроСоТо

преди 3 години

...та виж комшиите-турците,какви грандиозни чудеса строят!!!...А нашия ШМЕКЕР-ПОЖАРНИКАР асфалтира двадесетина километра път и се самообяви за най-великия строител на всички времена....Ще повторя:..-Никак не ми се вярва да не знаете тези неща,просто сте се ПОДЛОЖИЛИЗАПОДЛОГИ на престъпната Шайка!..Но винаги е имало и такива мизернииици като вас..

122

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен 127 :..-Абе ***,МРЗ РАСТЕ НЕПРЕКЪСНАТО през годините бе!!!!..НИКАКВА "заслуга" няма за това Тиквата!!!...За сведение:-МРЗ през 1999-та година е била..67../ШЕСТДЕСЕТ И СЕДЕМ/ лева..До 2009-та,когато МУТРИТЕ ОКУПИРАХА България,МРЗ беше скочила на 240 лв,тоест,повече от 300 процента!!..А инфлацията от "0.4" процента ...какво да ти кажа?..Или нещо си сънувал,или си патологичен лъжец!...И за "великите строежи" на Тиквата:..-Няма да те пращам много далече по света!..Само виж комшиите-

121

Анонимен

преди 3 години

Хората искат да слезете при хората.

120

До 134

преди 3 години

Виж,разбирам идеята ти,но на този етап в реалната действителност аз лично не виждам кой би удволитворил исканията ти.ИТН ? Радев? Мая ? ДБ ?Не мисля ! Едните са дилетанти,които бързо ще изтърват политическите юзди,а останалите са гладни до смърт за грабежи и реваншизъм!Това са реалните алтернативи.Абстрактността на протестите " нови,млади,умни,образовани" изчезна !

119

Густо

преди 3 години

Гледам тук едни наивници,които се радват на президентското правителство без да знаят защо!Миличките,не проумяват какво разочарование ги очаква,тях ги остави,но лошото е,че България ще страда и ще живее в режим на хунта!!!

118

Мдааа

преди 3 години

За лихвите ... преди бая време теглиш потребителски кредит с близо 20% лихва и трима поръчителя... Сега лихвата е 5÷7% и без поръчители...Та незнам как се сравняват от служебните предишен кредит с настоящ ... мисля че е доста тъпо ...

117

ДО 127 и 128

преди 3 години

Проблема е ,че няма по-успешен,защото всичките са едил дол дренки. Проблема е,че корупцията и беззаконието е толкова голямо в момента ,че си нямаме и на идея. За 12 години управление стартираха неща с европари и ги напраиха ужасно некачествено с подбрани фирми да се отчитат. За 12 години реално не се направи 1 качествена магистрала, за сравнение в друга държава за около 8 години направиха 23км. мост между два бряга на океана. Тъжното е ,че има хора които наистина гласуват за тая партия ГЕРБ.

116

До туп

преди 3 години

Мълчи ве слуга ,личи си ,ще си от древен ратайски род. !

115

Туп

преди 3 години

Тази шайка герб се подиграва с народа, нищо ще им го върнем на 11само гледайте.

114

Действай те

преди 3 години

Не влизате в обяснителен режим с мутрите,те от думи не разбират направо взимате едно дърво и бой, това е решението.

113

До Свиня

преди 3 години

Правилно си се кръстил,ама тя и свинята няма да напише такива тъпотии!