267

Гадини

преди 3 години

Да разбираме ли, че искат да повишат цените на храната, за да не сме я изхвърляли? Даже и на хляба!

266

чичото

преди 3 години

Изхвърляли сме храна . Ама да ! ,,Хлябът,,---името само е такова е изкуствен ,на другия ден мухлясъл. Бройлерите *** на антибиотици и други гадории . Изхвърлят се щото не стават да ги ядеш. месото , мооого разнообразно. Френско ,Ирландско , Белгийско -- даааа ,но от 30 години дълбоко замразено.Мирише ,та се не трае като го свариш или печеш. Зелечуците вносни ,пластмасови ,на другия ден меки и гнили . Та затова изхвърляме ,господа .

265

Анонимен

преди 3 години

Хляб и риба

264

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо "Статистиката" казва, че по доходи сме най-назад. Същата статистика не казва нищо за покупателната способност, защото статистиката не хваща сивата икономика, която в България е масова, особено сред населението с по-ниски официални доходи. Това къде другаде как пазаруват не играе никаква роля за въпроса с лужите на червените *** за финансите на българите, а ако знаеше нещо изобщо, щеше да знаеш, че пълните колички в нормалните държави не са изключение.

263

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270 "Всички доказателства за холокоста са свидетелства на потърпевшата страна. Това не са доказателства, свидетелството не е доказателство, няма нито едно материално историческо доказателство или документ или дори едно писмо в което да се говори за унищожаване на милиони" Няма нужда да даваш ОЩЕ доказателства, че си напълно неграмотен. Има КУПИЩА документи точно от ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ. Пазят се в в архивите към мемориалите на концлагерите и различни библиотеки.

262

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен..Това,че сме най-бедни в Европа НЕ го казвам аз,казва го статистиката!..И то е ФАКТ!...М/у другото,подобна невроза се наблюдава навсякъде по света...Предполагам не си бил свидетел на това как пълнят "моловете" в края на седмицата..британците,примерно?..Как тъпчат багажниците на колите си в някаква "покупкова треска"..После се напиват като ..св..,после изтрезняват,а в Мандей-"Наново ескадроните летят"....Щура ВЪРТЕЛЕЖКА,наложена не знам от кои и не знам защо..Това е тезата ми!

261

Анонимен

преди 3 години

Всички доказателства за холокоста са свидетелства на потърпевшата страна. Това не са доказателства, свидетелството не е доказателство, няма нито едно материално историческо доказателство или документ или дори едно писмо в което да се говори за унищожаване на милиони. А самият циклон Б наистина може да се проследи как е доставян, и документите са запазени, и те се използват от отрицателите на така наречения холокост, защото този газ не е толкова смъртоностен и с това количестгво не може да се убият толкоа много хора, използван е за обезпаразитяване на дрехи.

260

до ухиления

преди 3 години

Плувай, плувай...

259

Анонимен

преди 3 години

Всички доказателства за холокоста са свидетелства на потърпевшата страна. Това не са доказателства, свидетелството не е доказателство, няма нито едно материално историческо доказателство или документ или дори едно писмо в което да се говори за унищожаване на милиони. А самият циклон Б наистина може да се проследо как е доставян, и документите са запазени, и те се използват от отрицателите на така наречения холокост, защото този газ не е толкова смъртоностен и с това количестгво не може да се

258

Анонимен

преди 3 години

До ха ха ха Троленето ти става все по-жалко: от защитата на човек, който не знаеш какво е писал, стига до неща, които не си виждал .... все надолу, това е девиза на всички бедняци като теб ... затова си на това дередже, но не си дори достатъчно хитър, да го осъзнаеш. Тарикатите поне са хитри, ти даже и тарикат не си ... затова безплатно клечиш на диктаторите :))))

257

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо Нали българите бяха "бедни" и "нямат пари", с какво купуват тия стоки, с които пълнят количките? Рано или късно Истината идва за слугите на комунистите и за самите комунисти!

256

ха ха ха

преди 3 години

Основите им стоят още, и това са били основи на газови камери с паянтови врати и прозорци а не основи на помещения, и който не вярва на това - в затвора.

255

Анонимен

преди 3 години

До ха ха ха Не са ги "унищожили". Основите им стоят още - запазени са, както и снимков материал за това какви и къде точно са били, както и множество други свидетелства за това какво се е вършело в тях (включително доставните книжа за Циклон-Б от химическите фабрики, дневниците на коменданта на лагер а и така нататък!. Какви паянтови врати, другарю, къде прочете тия басни? Били са врати от масивен метал.

254

ПроСоТо

преди 3 години

Хм!...Наблюдава се една .."невроза" у хората..Гледам ги как пазаруват в големите и не само големите магазини:-Все едно утре идва края на света..Пълнят количката,пълнят с ВИРНАТИ НАДМЕННИ носове,демек :-"Аз съм важна клечка,всички останали са..б..о,клуци"..След това се тъпчат до пръсване с бъканите с "Е-та" произведения "на изкуството",шишкавеят,окуцяват и окьоравяват от прекалено плюскане..Културата на хранене за тях е отрова!...Човек има нужда от много малко за да съществува,ГЛЕЗОТИИТЕ са от Лу

253

ха ха ха

преди 3 години

Да, газовите камери са били с размери на стаи, със паянтови врати и нацистите хвърляли циклон Б през прозорците (при условие че този газ попадне ли на кожата предизвиква поражения), а на всичкотото от горе и помен няма то тези газови камери стаи защото нацистите ги били унищожили, а който не вярва - в затвора.

252

до Анонимен

преди 3 години

За така наречения холокост няма абсолютно никакви доказателства, официалната версия е, че фашистите са ги унищожили - не е останала нито следа от убийството на 6 милиона, дори пробите от почвите къдет са били заровени милиони тела не са дали наличие на човешки останки, при условие че съвременната криминалистика може да открие и установи ДНК само по парченце кост от преди 300 години. За това който не вярва в Холокоста и го оспорва - в затвора.

251

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 258 Аз съм бил в Освиенцим. Това за което говориш не са газови камери, а камери за кремация. Газовите камери са били помещения с размера на големи стаи и то са били такива, че е можело едновременно да се пуска отровен газ на всички помещения. Казах ти, неграмотен си. Отивай да тролиш в някоя друга тема. Имате богат избор от опорки, все ще намериш нещо, където да не ти смачкат самочувствието ...

250

до ухиления

преди 3 години

Колкото и да ми се пънеш, не вървиш, ставаш само по-смешен и по-жалък.

249

до Анонимен

преди 3 години

Отиди в Освиенцим сега е музей, и поискай да ти покажат газовите камери, ще почнат да се ослушват, но газовите камери са там и може сам да ги намериш - две херметически капсули 80см на 60см, и в тези две капсули са убили няколко милиона с циклон Б, който нанася поражения но не е смъртоностно отровен. А тези камери може да се види кой ги е произвел, и е произвел и това са камери за обезпаразитяване на дрехи, защото там е върлувал тиф, и има жертви от тиф, но не и от газови камери.

248

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 254 "Не ми пречиш" На бедността нищо не й пречи. :))))