32

кабабчията

преди 3 години

Абе аз не зная какво е казал Бойко Рошков, но знам че ако не дадат помощите отварям и ако трябва ще вземем камъните да ги трепем тези некадърници.

31

кебабчия

преди 3 години

Служебното правителство ни занимава с конспирации вместо да започне да си върши работата. Ние сме прости работници и не разбираме там от сложни изчисления по 3,84 и други. За нас е ясно като бял ден че до Април си получавахме помощите, а след това секнаха.

30

Анонимен

преди 3 години

Бойко Рашков обвинява Борисов, че иска да сготвя хора и да ги сервира на близките им? А какво стана с подслушването на политиците? А утре какво ще измисли хунтата на Радев? Обвинение след обвинение по "показания на медии" и срещу думата на "свидетели"? А какво стана с великите скандални разкрития на Илчовски? Нещо? Поне грам истина?

29

:)

преди 3 години

Кои те е карал да се жениш за готвач? Хахахахахах

28

Анонимен

преди 3 години

В стила на Рашков и Народния Съд: Ресторантьорите са бивши хора...

27

отвратена

преди 3 години

Мъжът ми е готвач от старата гилдия, един от малкото останали в тази професия. Благодарение на ***, които са решили да останат в София на всяка цена, заплащането на тази професия е подбито до смешни размери. В 99% от ресторантите няма тр договори и към днешна дата, за около 15ч труд, биг босовете на заведенията трудно дават 80лв. Липса на хигиена, липса на хора, най-ефтината стока и ***, готвещи помии. Тежки условия за работа-в кухните често през лятото е над 60гр.Страшно дъно!

26

Бойко Рашков:

преди 3 години

"Днеска пристигна при мен един човек, който такива неща ужасяващи ми съобщи, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: как му е казано, че има жена и деца, или пък има семейства, които няма да разберат дали не ядат неговото месо."Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков в предаването "Евродикоф" на телевизия Евроком. Според Рашков ужасяващите думи са изречени от Бойко Борисов към определен човек.

25

Анонимен

преди 3 години

Петнисти хиени, чакащи да задушат някоя сиромашка душа. Само кесме за вас. У врата. ...до нacиpaне.

24

Анонимен

преди 3 години

Дайте всички да отваряме ресторанти ,и да чакаме помощ от държавата ,я духайте супата алчни хора

23

Реално

преди 3 години

Пандемията показа, че може и без тях.Усилията на обществото трябва да бъдат пренасочени към производство. Каквото и да е то, а не към потребление.

22

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство няма милост.

21

Анонимен

преди 3 години

Абря ..ква помощ ...отвори ли сте !държавата Ко общо има с вас ,продавайте каквото искате ,и на цени народни )един сандвич на 9 лв)е държавата ли че го купува

20

Анонимен

преди 3 години

Докато беше Борисов на власт получаваха. Сега не може.

19

Анонимен

преди 3 години

Да си ядат сами манджите, че даже без надценка...Никъде не съществува комунизъм в който "на всеки според нуждите" да се раздава всичко. Да се замислят за някакъв друг бизнес. Държавата не може вечно да ги издържа. Кризата научи хората да бъдат по-пресметливи и икономисти и след нея едва ли народа ще "ръгне като изоглав" по ресторанти.

18

Анонимен

преди 3 години

Радев обрича десетки хиляди на глад без помощи. Защо поне не махне мерките и забраните, та да заработят на пълни обороти ресторантите?

17

Анонимен

преди 3 години

Как ще има пари? Манекенът от Харвард ще ги пренасочи към своята партия, Да България и обръча Капитал.

16

Анонимен

преди 3 години

Къде е държавата? Радев я открадна. Помощите свършиха и няма повече. Който получил, получил. Точка. От тук нататък парите отиват само за радевите *** и за неговите господари.

15

Анонимен

преди 3 години

Дойде служебното правителство и изведнъж - НЯМАЛО ПАРИ.

14

Анонимен

преди 3 години

Докато Радев си задоволява амбициите да изчегъртва, първо бизнесите, а след това и хората, които зависят от тях, ще гладуват. Има, според Президента, по-важни неща от някакви си кризи и помощи.

13

тошко

преди 3 години

спокойно , чалгара ше прави концерти и ше ви пълни кръчмите , от това ше печелите много .