27

Учил Медицина 15год.

преди 3 години

Понеже по-долу, вече е повдигнат въпроса да го доизясня като за и деоти - има 2 вида имунитет, Клетъчен в Т-лимфоцитите и АнтиТела под формата на Имуноглоболини - последните са като да нямаш Собствена Армия, а като те нападнат да чакаш евентуално МироТворците от НАТО да дойдат и да те Спасяват - след като НАТО си отиде - си отново безсилен. Ваксините за КОВИД правят Имуноглоболини и до там, за това са и временни. Истински Имунитет е Клетъчният!! Сега разбирате ли измамата със Сертификатите?!

26

до 24

преди 3 години

при естествено преболедуване паметта е до живот, това е поредната Фалшива Новина и Заблуда с която Ви играят. Няма, повтарям, Няма, случай на Корона Вирус, чийто имунитет при естествено преболедуване не е до Живот, защото е на клетъчно ниво в Т-клетките. Доказателство е дори SARS-CoV-1, почти 20 години по-късно всички преболедували още показват не просто имунитет, а имунитет размазващ вируса. Имунитет от Ваксини правещи само АнтиТела, т.е. ИмуноГлобулини е безмислен, щото е краткотраен.

25

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Още миналата година беше правено подобно изследване на преболедувалите преди 15 години SARS-COV-1. Настоящият вирус е вариант на първия и се казва SARS-COV-2. Оказа се че абсолютно всички имат имунен отговор към SARS-COV-1 до ден днешен. Полюциите на Фалучи и фармацевтичните корпорации ваксина на всекин6 месеца нямат никаква научна основа и от тях прозира очевиден финансов интерес.

24

Майна

преди 3 години

Аз преболедувах ковид март месец, сега не спазвам особено правилата и забелязвам, че на 2 пъти ми излизат нещо като афти в носа, но много бързо ми минават.

23

О хо хо

преди 3 години

Чудесно обяснение! Браво на преподавателите ти! Явно май не са били проваксъри? И е напълно вярно, че ваксина не дава по- голяма гаранция от преболедуване. Но по- важно е колко дълга памет имат паметовите клетки по отношение на ковид, защото за различните инфекции е различно.

22

Анонимен

преди 3 години

Като са толкова сигурни във ваксините, защо не носят правна отговорност за последствия и усложнения от тях за хората които си ги поставят? Или са сигурни само в това, че им носят пари? Всяка стока трябва да е придружена от гаранция на производителя!

21

Анонимен

преди 3 години

До Учил Медицина 15год. в Симеоново. Блаво.

20

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните - с по-силен имунитет срещу COVID-19. За ваксинираните със Спутник V е точно обратното.

19

Анонимен

преди 3 години

Доктор Фанучи да си ги набучи!

18

Учил Медицина 15год.

преди 3 години

Така, нека го обясня като за и деот и как Професорите го обясняваха на нас - младите студенти. Имунната система е като Полицай и за да разпознаеш престъпника ти трябва портрет - с какви очи е, с каква коса е и т.н. Като се срещнеш с инфекция и по естествен път я пребориш Полицайте ти получават не просто портрет, а снимка с пълни детайли защото сами са очевидци на престъпника. При ваксина винаги Полицайте получавам портрет, с различно ниво на детайли, но портрет не може да е снимка! Разбирате ли?

17

Анонимен

преди 3 години

Нека доц. Чорбанов (който явно от скоро е професор) да се изкаже по въпроса. Сигурен съм че неговата компетенция е на изключително високо ниво и ще го отразят във всички световни медии. Оставете ги тия Фаучита и тн. при нас са най-великите умове в сферата на медицината!

16

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

РОБСТВОТО В 21 ВЕК НАЧИН НА ЖИВОТ И КАК ПО БЪРЗО ДА СВИКНЕМ С НЕГО. ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ НА РАКИЙКА СЪС САЛАТА

15

Обективно

преди 3 години

КОЛИЧЕСТВОТО антитела няма съществено значение, ако паметовите клетки са о, кей - те веднага могат да продуцират нови антитела при повторна среща с вируса. Докого трае тази памет - ето това има значение! За някои болести е до живот - морбили, заушка, рубеола...за други - като грип - не е!

14

Анонимен

преди 3 години

30-40 % от хората се разболяват и с ваксина. Пак трябва карантина и маска.

13

Анонимен

преди 3 години

Това ли е новият виц?

12

Мона

преди 3 години

който плаща той поръчва музиката. така е и с това проучване. който е оцелял след грипчето, 80% безсимптомно, е ок, който е станал безплатна опитна мишка или бройлер да им пълни полевата информация с всичките си антитела може само да предполага какво и как ще му се случи. пилците се броят на есен. имунната система не може безкрайно да произвежда антитела за нещо, което дори не го усещат здравите хора.

11

Анонимен

преди 3 години

Професор Чорбанов измери със спиртомер, че имунитета на преболедувалите е с 40 до 50 градуса по силен отколкото на имунизираните.

10

Алеко

преди 3 години

До: номер 11 Еее, много ласкателно е да цитираш моя герой.Ама той е живял през 19-ти век...

9

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе, повечето разработени ваксини срещу коронавирус са с изпитателен срок одиш на най-рано до 2023-та година!Всеки сам да решава за себе си дали да се ваксинира, ама четете ги тия листовки бе, четете ги!!! Не може само да удариш подпис че си съгласен, само и само да ти дадат заветния сертификат, който да ти позволи и това лято да одиш на моренце у Гърция!

8

Анонимен

преди 3 години

Професор Чорбанов докато сърбаше супа (чорбата е турско ядене) каза че имунитета на преболедувалите като него е по-силен от този на имунизираните.