31

Анонимен

преди 3 години

Браво, българи! Гласувахте против ГЕРБ срещу страха.за да се уредите с още по-голям страх и репресии!

30

Бай Тошо

преди 3 години

Рашков бил препРодавл в УНСС (Утре Носете Съответната Сума).

29

Анонимен

преди 3 години

Само от тази дата е имало празен деловоден номер в регистъра, под който ГЕРБ да натаманят административното производство.

28

Анонимен

преди 3 години

НОВИЯТ БЕРИЯ!

27

Анонимен

преди 3 години

Рашков е истински професионалист, вярвам на него ,а не на някакви лаладжии!

26

Анонимен

преди 3 години

Струва си да се разрови тази история. Не може да няма документи защо е отнет достъп и защо не е уведомен Рашков, ако казва истината, че не знае.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе вие четете ли въобще , мислите ли ....и само си плещите като папагал една и съща нескопосана опорка?Допускът е бил прекратен след като Рашков вече не е бил на длъжност , която да изисква такъв. Освен това и не е бил осведомен.Не стана ли ясно , че българските служби са превърнати в частна бригада за разчистване на сметки с оглед запазване на властта от един съмнителен политик с откровени препратки към тежка корупция?Не ви ли увряха главите , че така няма стане и всичко си има граница?Баси и народа.....баси......

24

Майора

преди 3 години

Комунист признава ли нещо, той винаги е прав независимо от обстоятелствата!Аколкото до чистката и уволнениятя , той прекрасно изпълнява разпорежданията на разединителя Радев , но бслко след 2 месца както и цялото правителство ще останат като унищожителите на изграденото в услуга на олигарсите!

23

Анонимен

преди 3 години

А дъщерята на бившия шеф на данс работи в БНБ преди още да е завършила образование. Как стават тия неща?Иначе с Рашков герберите пак си вкараха автогол.

22

Анонимен

преди 3 години

Рашков отдавна е трън в петата на ДС милиционерите, защото е истински полицай с принципи и не може да бъде купен.

21

Анонимен

преди 3 години

Гешев прибирай мафиота (фигуранта) докато има България все още!!!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Отнемането на достъп до класифицирана информация е на база на документи. Това че прецедента решава да го назначи, не означава, че автоматично основанията за забрана отпадат. Би следвало назначаващия го, да е проверил.Естественно е и да се запознае с основанията. Но до класифицирана информация, с тази забрана, няма законен достъп. Всички които му я предоставят, извършват престъпление, без значение, как си трактуват закона. След изборите, ще е забавно. Много хора ще получат интересни присъди.

19

Анонимен

преди 3 години

Имам едно ПИТАНЕ към служебното правителство!!ЗАЩО все още не е арестуван Боко-тиквата и Шайката му???????????

18

Анонимен

преди 3 години

Почват да излизат "работите" на мyтрата радев!!!

17

Анонимен

преди 3 години

*** обяснявай на ГРОБарите че нямаш сестра..........ХА-ХА-ХАТова е случая на Рашков.Утре ГРОБарско-ДПСарската клика и техните подллоги в службите ще обвинят Нелсон Мандела в черен расизъм.

16

Анонимен

преди 3 години

Мутрата Боко - Тиквата върви към обвинение като организатор на престъпна група. Защото организацията, която е правил е точно това - мафиотска структура с изключително висока степен на обществена опасност, застрашаваща сигурността на държавата.Обществото е напълно настроено за точно такъв съдебен процес на изчистване на държавата от организираната престъпност с участие на висши фигури от властта и ще му даде пълна подкрепа.И колкоро повече пищят престъпниците, толкова повече хората ще добиват увереност, че се върши истинска работа.

15

Анонимен

преди 3 години

Рашкоооов, така си се оклепал и омазал в собствените ти *а, че вече не знаеш къде на сухо да стъпиш! Нормалните хора четем документите за теб, а ти си плямпай колкото си искаш на онези, които те реабилитираха от пепелта на историята. Още малко ти остава, преди да те отпратим обратно там!

14

Чебурашка

преди 3 години

Какво значение има, че му е била отнета, като сега с встъпването му в длъжност министър му е възстановена.

13

Анонимен

преди 3 години

В продължение на дванайсет години се е изграждала и окопавала тази мафиотска структура така, че да се срастне в единендействащ организъм.Те са умували многократно откъде и откого може да дойде заплаха за тях и са набелязвали превантивни мерки за да не допуснат това, и как да реагират в случай на нужда.Това е конгломерат от държавни служители, съдии, бизнесмени, прокурори, медии, журналисти, разследващи органи, мутри и се стигне до обикновени биячи като онзи "Стъки", които ще имат задача при крайна нужда да организират размирици.Наивници са онези, които си въобразяват, че за две седмици

12

Калеко Алеко

преди 3 години

По закон всички министри придобиват достъп до класифицирана информация още със своето назначаване.Точка по въпроса. Глупостите дето бръщолеви бившия шеф на Данс, нямат абсолютно никаква стойност.