24

преди 16 години

съгласна съм с мнението на 22.най-сетне нещо без 4алга , без сеирджииство и без смс-и.сигурна съм обаче че мн хора няма да са заинтригувани именно защото няма нищо общо с риалитата в момента.а какво е българина без сеир и мазни кючеци!!!!!на всички останали приятно гледане :)

23

reality

преди 16 години

Ако сме честни - и Music Idol не е реалити, щото се излъчва на запис. Аз лично знаех кои участници връщат около 20 часа преди да мине "пряко" - ами защото беше заснето предната вечер.Това, че интересите на г-н Богданов са ограничени само до околовръст от две педи около пъпа на поредната фолк бомба си е лично негов проблем, който за съжаление трябва да търпим.

22

_az_

преди 16 години

Стерилен е преди всичко автора на статията. Най-сетне доживяхме да гледаме стойностна ТВ игра в която не се печелят н-стотин хиляди, не се пускат СМС-и, няма чалга.

21

zixia

преди 16 години

Подбора на БГ отбора ми се струва ,че никак не беше добър.Дано 2,3 и 4 ги бива повече.А накойто му липсват чалга,интриги и простотии ,да се огледа наоколо ,има ги в изобилие и нявсякъде."прекалено монтирано" било!Е ,друго си е да гледаш как някой пикае да речем ,в реално време (визирам Биг брадър)....

20

realist

преди 16 години

Ех господин Богданов, вие явно си падате по предавания в стил Биг Брадър и други подобни простотии, ами като не ви е интерсено ,никои не ви кара да гледате предаването и да коментирате. В написаното от вас има голяма доза некомпетентност. Това култово предаване повечето от нас редовно са гледали по ТВ5 ,и повярвайте ми то си има свойте фенове в България, а вие просто си пуснете тв-то на софтпорното по Планета ТВ и не коментирайте неща който не разбиратеp.s. Материала ,който сте написал доказва за пореден път , че пишещите в Бг медии ,са най-голамята просташка прослойка на обществто,която явно по цяла нощ друса танци по масите ,а общата им култура е сведена до минимум.

19

OSMI

преди 16 години

DA BE ZA 40 000 LEVA SHA XODIA V NIAKAKVA SMOTANA KREPOST DA SE MACHIA I TORMOZIA ..TA AZ TEZ PARI GI PECHELIA V TURCIA ZA 6 MESECA..

18

преди 16 години

много тъпо парче сте г-н Богданов. "някой си мосю Рошел" казва всичко. Или сте на 15, или сте доста ограничен човек. Това е култова игра, позната по целия свят. Съответно познати са и мосю Рошел, и Паспарту, и т.н. Ама кой да гледа силиконови цици на фолк певици.

17

мосю рошел

преди 16 години

Означава ли липсата на балканска простотия,че играта не е интересна?Аз пък предпочитам тези участници, вместо фолкпевица,която само да парадира с големите си... очи.

16

snowflake

преди 16 години

Предаването си е супер!Най-после нещо,което мога да гледам заедно с 8-годишния ми син!

15

стефан

преди 16 години

нещо не разбирам какъв е тоя смешен полу-опит за критика от страна на г-н богданов. това, че в праймтайма за пръв път години се появи предаване, в което идеята не е да се изпикаеш в канче пред камерата, да си натъпчеш три топа хартия в устата, да чукаш *** и след това да обясняваш на гаджето си колко го обичаш, да си един грозен и *** дебелак от търновско село, който се хвали, че бил трескал стотици манекенки, не означава, че не е интересно. ако за г-н богданов "интрига" означава невротична чалгарка да вдига безпричинни скандали на мъжа си по телевизията, то за мен не е. нито пък ми е интригуващо да слушам как разни пъшкат на черен фон или на картина от инфрачервена камера. изобщо, за мен простотията е синоним на пълна липса на интрига отвсякъде. ако ми трябва простотия, мога просто да изляза на улицата. но очевидно за повечето хора простотията е някакъв вид култ, основно стремление в живота им. което е жалко, но предимно за тях самите.

14

Чък Норис

преди 16 години

Абсолютно съм съгласен с номер 13.Пресаването си е много интересно.Това че на някой не му харесва че няма силикон фолкпевици и простащина е друг въпрос

13

Маслинка

преди 16 години

Защо нацялата ширеща се простотия, Днес-а продължава да наслагва? Като няма цици, чалга и простащина - не е интересно! не разбирам какво е толкоз интересно в това, че някой си е пуснал газовете ("пръднал" - уточнение за "журналистите" на днес.бг) или се е изпикал на дивана?! такава ли ви е културата (ако изобщо имате идея какво е това!)

12

pancer

преди 16 години

daite mu 5 lv.

11

риалити...

преди 16 години

мн ясно, че не се нарича риалити, щото не е и щото съществува от години, преди да има "риалити" телевизия! а кво като е заснето преди не знам си колко време, сървайвър да не беше пряко предаване на живо?!

10

нормален

преди 16 години

играта си е интересна, точно както едно време! нямало "интрига", нямало "нищо интересно" - идеята на това предаване не е да има "интрига" и циците на маргото и куп хора, събрани от кол и въже, да плевят глупости, да разменят клюки и да се плюят един друг зад гърба... съжалявам, че ще го кажа, но защо статията е написана с такъв просташки привкус?? само цици, чалга, гейове, пиянски изпълнения, пикаене по фотьойли ли могат да ви забавляват и интригуват?!

9

преди 16 години

Да, те са прекалено възпитани, за да стане нещо "интелесно". Моля вир не правете "интересни" неща на обществени места, някак си не е възпитано. Та ако бяхте маааалко само по-възпитани, щяхте да си спомняте как преди доста време Форд Бояр беше култово предаване, което мало и голямо следеше, даваха жд прези уикендите. Ако пък бяхте просто възпитани, нямаше да намирате липсата на простотия "скучна".

8

Аврам бакалина

преди 16 години

Абе що ме боли мене фара форт бояр,домейн бояр и тем подобни,важното е уий за еуфски

7

харабийко

преди 16 години

Аз все си мислех, че Хю Хефнър е създател на "Плейбой" ... ама явно съм се заблуждавал.

6

преди 16 години

sblusuka ne be6e balkanski, a dosta evropeiski

5

Тя

преди 16 години

Позна 1,точно тази е играта и доколкото си спомням аз я даваха по канал1,също така беше и интересна.