64

do 65

преди 3 години

Не е вярно. Ваксинационни паспорти има от много години. Едно време ваксините ги пишеха в картоните. А дъщеря ми без ваксинационен паспорт не я пускаха от училище на екскурзии и преди Ковид пандемията. Това в чужбина.

63

Тотаджията

преди 3 години

Според мен 2 милиона са го изкарали и 1.5 милиона ваксинирани.... нема страшно вече.

62

не разбрал

преди 3 години

Защо все математици изказват ''компетентни'' мнения, по въпроси които не са им ясни?!

61

да,да ама не

преди 3 години

До ;-) 65Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари! Цяла година водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!

60

росен кръстев

преди 3 години

От кога математици започнаха да се занимават с пандемии.Все едно аз като машинен инженер да се занимавам с ядрени реактори.*** по добре да задържи това мнение за себе си.

59

Анонимен

преди 3 години

Точно на късмет, с цената на най-голяма заболеваемост и смъртност. При герп всичко е бутафория и пунта мара с цел точене на пари. То вирус може и да има ама тях това не ги вълнува.

58

Чоко

преди 3 години

Ало, математичето. Аз ще ти кажа как стоят нещата с преболедувалите. От най-близките ми роднини 13 човека р 7 са го преболедували. Доказано. Аз обаче съм единствения с ПСР и влезнал в официалната статистика. Така, че си прави сметка по колко трябва да умножиш броя на официалните боледували.

57

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Да пази господ от коментатори четящи само заглавията на статиите и книгите! В тази книга на бай Алеко има и други големи герои! Ако пък беше прочел и Чудомир коментарите ти щяха бляскави и безценни!

56

Анонимен

преди 3 години

Епилептик: Като чуя ковидарските инфлуенсъри и ми идва кризата!

55

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Доктор Ричард Бартлет пред сената на щата Тексас от преди седмица: Много повече хора умират заради ваксините срещу ковид отколкото от ковид в неговата практика...Докога медиите ще мълчат и кога ще бъде спяна престъпната ваксинация?

54

;-)

преди 3 години

Преди година и ваксинационните паспорти бяха "конспиративна теория". Днес са факт.

53

Анонимен

преди 3 години

Stephanie Dubois каза да престанете да сте антиваксъри и предимствата превишават рисковете. Но вие все пак проверете коя е тя.

52

Чоко

преди 3 години

Вчера се появи изследване от САЩ, което научно даказваше, че преболедувалите имат доживотен имунитет. Как при положение, че съм преболедувал да си ши*бна някаква инжекция с нещо, което не е изследвано достатъчно. Това, че върхушката в България и ЕС си прави някакво далавера с Пфайзер и не знам си коя компания не означава, че аз ще се превърна в опитно зайче. Долу ваксините докато не минат всички изследвания.

51

Анонимен

преди 3 години

"Интелигентността ни е изключително ниска" - Твоята със сигурност е ниска. Какво не си разбрал относно чипирането? Естествено, че е въпрос на време да се стигне до там. Този, който не го вярва живее още в 20-ти век и няма идея какво се случва в 21-и. "Конспирация" знаеш ли изобщо какво означава? Таен заговор, а не нещо, което не е вярно. Според теб света се управлява от Байдън и Путин, така ли? хахах Много си прав за интелигентността, но на тези, които приравняват конспирация с неистина...

50

Т.Шак

преди 3 години

Значи все пак дори и щабните математици признават, че Мангъров в крайна сметка излезе прав. Ваксини-максини, ала-бала - няма значение. Заразата се самоограничава след преболедуване. Толкоз!

49

Зозо

преди 3 години

Тоя кавал каквото каже, точно обратното става. Голем мЪтематик :)))))))))))))))))))))))

48

Анонимен

преди 3 години

Статията много точно отразява положението в България, а коментарите по-долу показват защо е така. Българина много по-лесно ще повярва на една жена от опашката пред магазина, в кемтрейлс, в 5Г-конспирациите, в чипиране и какво ли не. Интелигентността ни е изключително ниска, което междувпрочем се вижда и от смъртността и от класациите за качеството на журналистиката и от музиката, която масово се предпочита и и и ...

47

Бизнес-за-милиарди

преди 3 години

До Малко факти - още факти - при тестване на "ваксани" намалиха чувствителността на PCR теста в пъти. Съответно и откритите заразени намаляват. Още факти - няколко хиляди заразени във САЩ след пълно ваксане, 7% от тях в болница, и имаше десетки умрели. В резултат - здравното министерство реши да не публикува повече тези резултати, да "не създава антиваксърски настроения"-. Смях... Всичко е толкова очевидно и жалко

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Все някой ден ще ги докопа" Тоя страшен ужасен грип, който за година и половина ДОКОПА цели 2% от населението на планетата? И от тях "загинаха" 2%? Леле в следващите 60-70 години ще съм нащрек. Все някога ще стигне и до мен грипа. ПП толкова сте истерясали и паникьосали, че не виждате неща които отдавна са очевидни.

45

Малко факти

преди 3 години

Процентът на заразените с Ковид, въпреки ваксинирането с РНК ваксината на Пфайзер, е 0,01%, т.е. на 10 000 ваксинирани - един. Това е от изследване на над 10 милиона ваксинирани в САЩ.