98

Като виц е

преди 3 години

Ами значи назначението му е незаконно, така излиза, щом няма достъп. Или си е мислил да се информира от медиите и интервюта? Всъщност, от де му е инфото, че имало подслушване на политици като няма достъп до такава информация? От Фейсбук публикации на приятели? Че то утре ще обяви, че ни и ръсят с кемтрейлс и ще хукне да се бори с вражеските самолети дет ни ръсят

97

Е, па...

преди 3 години

Този Георгиев верно ли е казал това за министъра? И верно ли не е отишъл, когато 2 пъти е бил поканен при Рашков? И верно ли е първа дружка и кукла на конци на Борисов? Аз не знам, така казват запознати, пише го по сайтовете. Ако е вярно, да не се чуди защо е отстранен! А, забравих и дъъъългия неплатен отпуск, за който някак все не дава обяснение, но пространствено и словоохотливо говори за Рашков и президента.

96

Гаф след гаф напред

преди 3 години

То и Тръмп нямаше достъп до Фейсбук ... това е логиката на Радев и компания

95

Въпрос

преди 3 години

И как е министър като няма достъп до класифицирана информация? Това е незаконно, а и отделно е нелогично

94

Анонимен

преди 3 години

Цитирам Огнян Минчев -"Никой не е упълномощил Радев да прави революция против законите на страната. Независимо от това, че властолюбието му е съизмеримо само с неговата посредственост. "За съжаление имаме още много да видим от него до президентските избори - и от властолюбието му, и от посредствеността му.

93

Марин

преди 3 години

Този ли потвърди новината на Атанасов, че ДАНС подслушвали политици. Ако няма достъп как е разбрал?

92

ХА ХА ХА!

преди 3 години

ДРУГИТЕ СЛУЖЕБНИ МИНИСТРИ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ Б.РАШКОВ!

91

Анонимен

преди 3 години

Достъп до класифицирана информация се дава и отнема от данс. Но като знаем кой командваше там и какво му бяха взаимоотношенията с рашков е ясно, че това е направено по политическа поръчка от банкя

90

Анонимен

преди 3 години

Да не би политик подслушвало, не би чудо видяло, аре чао...

89

ОФ ГОЛЯМ КЕФ

преди 3 години

Уволниха шефа на данс,домашният любимец на боко! И сега риванье,риванье! Не е подслушвал никой! А кога каскета? А кога кошлука?Иде видов ден!

88

Анонимен

преди 3 години

Гробарят незнам как ще изкупри сега при истинска власт ромските махали на 11 ти не ми се мисли - 15 процента май ще са успех за Шайката наречена така от собствения им депутат Антон Тодоров.

87

Гатю

преди 3 години

Много просто Рашков не може да помирише информация, защото е престъпник, както всеки комунист между другото.

86

Анонимен

преди 3 години

Морал, закони... за комунистите - къде ти?! Те са над тия неща, заедно с бойкикевата фракция комунисти - деца на комунистическата номенклатура, заедно със славчовата фракция комунисти - авери на червените бандити.

85

Анонимен

преди 3 години

Ами просто спирането на достъпа може да е една от поредните хунтови политически репресии. То използването на служби за саморазправа с опозицията е видно. Какво ревете герберастиии

84

ХАХАХХАХА

преди 3 години

*** на герб - така и не разбрахте че положението е гейм овър. Американската посланичка подкрепя и президент и правителство, а вие постепенно само СИК И ВИС ще ви останат да ви подкрепят.

83

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО Рашков е със спрян достъп? Янев кога ще отговори на въпроса защо назначава хора, с доказано вредни намерения към сигурността на България?

82

Анонимен

преди 3 години

КОЙ Е ДОКЛАДВАЛ НА герб да им захрани пресконференцията мисля че става ясно... или самият той или някой подчинен, забравил че не е на подчинение на партия а на Държава.

81

хаха

преди 3 години

До СЕНДРОЛУМИНОСO"Сияйната пътека" в Перу я наричаха СЕНДЕРО ЛУМИНОСО.

80

Логично

преди 3 години

Задавате ли си въпроса, защо цивилизования свят е лишил другаря Рашков от информация. Ние сме членове на НАТО и те никога няма да позволят на руска *** дори да си помисли за информация. Мислете за кого ще гласувате на 11-ти юли, защото започнаха обира.

79

Куку

преди 3 години

До Радев руски агенте Бих добавил и персонални санкции на Радевата клика