9

Анонимен

преди 2 години

До za Syria Русофилите пак разпространявате лъжи. Режима в Сирия е подчинен на Русия а преди нея на СССР открай време, но явно за вас това е съвсем в реда на нещата.

8

za Syria

преди 2 години

Сирия е една от многото провалени държави...............заедно с Либия и Украйна...............така казват и на запад.....................failed state!!!Целта е подчиняването на държавите и инсталирането на марионетни правителства, които ще слушат политиците в Лондон, Париж и Вашингтон!!!

7

!!!!

преди 2 години

В Сирия няма "умерена опозиция"..................там има само два фронта, законната армия на Асад и опозицията, която малко или много е в услуга на ИДИЛ.......затова никаква милост за терористите от ИДИЛ и техните симпатизанти..............армията на Асад си знае работата!!Да не забравяме и кюрдския фактор..................особено важен в Сирия!!!

6

Петко

преди 2 години

По принцип е хубаво политиците да знаят, че страната не им принадлежи по призюмция, че не е тяхна, не са я създали и както се казва, че и без тях ще съмне. Та идвам да ви кажа, че това за любовта към политиците са пълни глупости. Едва ли народът го иска, просто в момента нямат по-добра алтернатива или самите политици не им позволяват да имат такава. Хубаво е политиците да знаят, че не са абонирани до живот на това място и е здравословно да се сменят на няколко години.

5

за Турция

преди 2 години

Много бой ще яде аскера на Ердоган - лудия "султан" в Сирия................и от армията на Асад , и от кюрдите!!!Турция е държава-агресор в Сирия и Либия и Турция трябва да бъде осъдена от ООН!!!Но ООН позорно мълчи и не осъжда турската агресия, защо ли???

4

за Турция

преди 2 години

Ердоган , мустакатия диктатор в Турция вкара аскера си в Сирия НЕЗАКОННО, без резолюция на ООН...............ООН мълчи и не осъжда турската агресия.................още едно доказателство за безполезносста на тази организация...............ООН!!!

3

До Анонимен 2

преди 2 години

Кой ти каза, че Асад е диктатор?Ердоган, лудия султан в Турция е 100 пъти по-голям диктатор от Асад в Сирия..............и не мога да разбера защо велики сили като САЩ и Русия позволяват оставането му на власт в Анкара!!!

2

!!!!!

преди 2 години

Голям мъж и голям политик е Башар Ал-Асад.............не предаде страната си на терористите от Ислямска държава, не се предаде нито пред рях, нито на западните стратези..........армията на Асад има почти пълен контрол над територията на Сирия!!!Един от последните политици, които не се подчинават на световната мафия от глобалисти, илюминати и масони!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Диктаторите така правят "избори". Той и Фигуранта иска с новия ИК и помощта на силоваците на ДС да си "направи" такива "избори" и точно както Асад (несъмнено) ще ги нарече "най-демократичните".