38

Джилязна логика

преди 3 години

Абе, нали уж ваксинираните СА ВЕЧЕ НЕДОСЕГАЕМИ от "чумата" КОВИД-19? Нали това бяха високо-ефективни и безопасни ваксини? Значи, примерно до месец Септември всеки, който е искал да бъде ваксиниран, ще бъде ваксиниран и то 2 пъти. Защо тогава е необходим този пашапорт?

37

Анонимен

преди 3 години

За наше добро ще има имунизационни паспорти. Чуя ли, че нещо се прави за мое добро, бягам с двеста. Животът ме е е научил, че е точно обратното.

36

Анонимен

преди 3 години

Поне сме в електронната ера и няма да ни жигосват като ***.

35

Анонимен

преди 3 години

Тъй като Хитлер и докторите му направиха лошо име на евгениката след ВСВ имаше нужда по друг начин да се намалява населението и измислиха климатичните промени и от миналата година кавид пандемията.

34

Анонимен

преди 3 години

Поне сертификат да вземат хората...в замяна на това че биват подлагани на експерименти...

33

Анонимен

преди 3 години

Западнякът по природа е фашист и нацист. Според мен Сталин много правилно разделя Европа на източна и западна. Наистина има разлика. На западняците фашизма и геноцида им е в кръвта. Те са кръвожадни племена. Грабят, рушат, крадат, убиват и за тях е нормално. От запада идват всички гадости Варвари са си в душичката, обаче са уникални лицемери. Такива гадове са, че ще ти прережат гръкляна с усмивка и ще те накарат да повярваш, че ти режат гърлото за твое добро

32

Анонимен

преди 3 години

Па нали за това рипааме по площадите, нали за това измреа 2 милиона българи от мизерия и болести, да можеме да бегаме на запад да миеме улиците, и какво стана сега!

31

Анонимен

преди 3 години

Диктатурата ЕС щяла да ни възстанови правото на свободно придвижване муахахахахах никакъв шанс, точно обратното мислят как да ни отнемат още и още основни човешки права.

30

Анонимен

преди 3 години

Москва осъди липсата на демокрация и нарушаването на човешките права в ЕС. Сергей Лавров заяви че ковид-паспортите (зелен сертификат) приети от ЕК означават принудителна ваксинация, което противоречи на основите на демокрацията - "Тази идея противоречи на правилата на демокрацията, защото в ЕС има решение, че ваксинирането е доброволно. КОВИД-паспорт ще противоречи на принципа на доброволност, хората ще бъдат принудени насила ако искат да се придвижват. А в Европа, без местене между страните - членки на Европейския съюз, населението трудно може да си представи живота".

29

Анонимен

преди 3 години

Запис от видео-конференция заседание на Путин с членовете на правителството: "Голикова: вводить ковидные паспорта недопустимо - Россия 24"

28

Анонимен

преди 3 години

Измислиха си епидемия от грип и отнеха свободата на движение - сега ще я възстановяват поетапно. Това едно време го наричахме да преливаш от пусто в празно...

27

Демократ

преди 3 години

ЕС е най-добрият съюз, но европейците са прости и си избират комунисти да ги управляват в Брюксел.

26

123

преди 3 години

Нов медицински еврофашизъм. Който не се боцне няма да пътува. Това ли е свободното движение на хора в ЕС?

25

БЪЛГАРИН

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ РОБСКА СТРАНА, НО С АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ

24

Анонимен

преди 3 години

Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един дребен лош чичко чужденец с мустачки и повел след себе си стотици милиони да нападнат чужда страна и да палят, изнасилват, разрушават и избиха 25 милиона братя славяни, са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

23

Анонимен

преди 3 години

Евроинтеграторът Хитлер в Германия се провали през 1945 година, и днешните евроитегратори се провалиха по всички показатели.

22

Сплескан натовец

преди 3 години

500 милиона европейци сме какво още чакаме а не сме сравнили Брюксел със земята!

21

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Абе зелен паспорт имахме и при Бай Тошо. И тогава, както и сега, зеленият паспорт не носи свобода.

20

Капиталист

преди 3 години

Урсула а комуниска! Комунизъм = фашизъм!

19

Анонимен

преди 3 години

Абе, каква е тая вон дер ***, че ще ми дава наклон на оная работа. Българите сме народ на 1500 години. Хиляда пъти сме по-умни от тия изгнили западняци. Хиляди години сме тук и още хиляди ще бъдем тука. И сме били велики, защото не сме се подчинявали на никого.