142

axaxaxaxaxa

преди 3 години

До Анонимен "Веднага на съд и присъда",-кажи го разстрел-така по комунистически! Червен маймунски ***!

141

РУМЕН РАДЕВ..

преди 3 години

ПРОДЪЛЖАВА РЕЙДА В СТРУКТУРИТЕ НА НЕЗАВИСИМАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ...... ДОКАТО НЕ РАЗКОСТИ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ПРЕЗ 1396........... В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.............. ИМА ЛИ АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ В БЪЛГАРИЯ?....... .. КОГА ЩЕ СПАСИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ..?........ ИМА ЛИ ПАРТНЬОРИ В НАТО...?........... КОГА ЩЕ СПРАТ РУСКИЯ ПУЧ В БЪЛГАРИЯ...??.............. КОГА...??

140

Вуте пита

преди 3 години

До Тео УшевАбе тоя в отзад не е ли Минеков?

139

Анонимен

преди 3 години

ДАНС трябва да бъде листната на борсата като - ,,фабрика за събиране на компромати и натиск ,, Пускаш ги на борсата и за няколко ден ще биеш по капитализация Тесла .С милиардите от акциите оправяш дереджето на народа .Само така може да се оправи България ;)

138

Червен галош

преди 3 години

До Нищо новоАбе вие, умно-зелените и розово- красивите, в кой свят живеете??? Преодоляхте ли нощното напикаване от синдрома Борисов?

137

Анонимен

преди 3 години

Боко се махна сега данс , утре кво гдбоп . После кво новото правителство. То за професията протестър трябва винаги да има нещо че да си заработват.

136

Анонимен

преди 3 години

ДАНС е ОПГ.

135

До 150

преди 3 години

Мерси за напътствието . Наистина е голям смях . Игонения от ДАНС росенчо плаче против тях . И аз съм имал колеги които ги изгониха , защото бяха мързеливи , а те после писаха до институции с измислени истории и ми викаха давай ще видиш как ще ги сравним с земята.

134

Анонимен

преди 3 години

Добре че няма тук терористи ,кой че ги спре 87985

133

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 154: Не за това е създаден ДАНС, но на Бойко за това му послужи - за подслушване на неудобните.Предполагам, че сред служителите на ДАНС има хора, които искат да работят за държавата, а не за ГЕРБ. За да се запази ДАНС е нужно да се започне на чисто.

132

БайХ

преди 3 години

5 човека професионални протвстъри. Явно не заработват много щом са толкоз малко

131

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаЕми народа е казал - "ст воите камъни по твоята глава" Иначе ДАНС не вервам чак толкова да се окен*ат, все пак са служба, която би требвало да служи на народа си :) Ама понеже съм бил в ситуация, дето се чудех, тез за какво работят, не се изненадвам :)

130

Анонимен

преди 3 години

кой създаде ДАНС ,Станишев. Защо го създаде, за да има тотален контрол .

129

Odpo

преди 3 години

Позор!!!

128

Тикволандия

преди 3 години

До Гамен Грипенов Ветов: Като пишеш умишлено неграмотно, мислиш ли, че тролването ти по гербаджийската опорна точка става по-убедително?

127

!

преди 3 години

Къде гледате тези изпълнениея. Изглежда забавно.

126

Анонимен

преди 3 години

А оня с голямото ухо ? Риипубликанеца с шесте апартамента него няма ли да разследват за подслушванията ?

125

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Здраствуйте товарищи!!Ха така ва искам!!Всички на нож против ДАНС!!Чи къде са тръгъли теа от ДАНС,чи шъ ловйът наште бойни другаре от Коминтерна,ГРУ,ЧК,ФСБ,КГБи так дале!!Ха сига да им спретнем една народна любов, дубре платене от екс резидента на КГБ с прякор Черепа находящ са в мументъ в Дубай!!Шъ ми съ борят ДАНС с пристъпнусттъ?!Чи то да си уткрадниш некой и друг милиард или дъ ни плътиш некуй и друг милион,престъплении ли е?!Питам?Пристъпление е да даваш нашти пари за църкви и манастири!!

124

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта Борисов къде е,опс пък той не е никой,гражданина Борисов!

123

Анонимен

преди 3 години

Къде ги гледате и аз да видя какъв сеир е.