199

Изводи

преди 3 години

Този железор не трябва нито на руснаци нито на сърби.

198

Абе

преди 3 години

Имат се за много хитри сърбите, поклон на изток - мечти на запад, ама *** майтап не носят много. След некое време да не им задумкат оръжейните складове, а като ги полазат осморките на ГРУ-то нема да смеят гащите да си обуят от Новичок. Има да скитат за солидарност от ЕС.

197

Samo minavam

преди 3 години

Които е била л кемаф, знае за какво става въпрос.Купчина желязо, капан за самоубийци

196

Анонимен

преди 3 години

Тези станаха за смях на целият свят.Скоро ще подарят на Миамнар и Венецуела и Т 55.А Куба си има още от Т 34 -ките.

195

Teo

преди 3 години

Танка е морално остаряло въоръжение. За борба срвщу зле въоръжен противник или леко стрелково оръжие е ок, но до там. Дори и високотехнологичните Леопарди ядоха боя. По добре сърбите да им махат куполите на тия бракми и да ги ползват за влекачи. Хубава работа вършат. Иначе са клетка за самоубийци!

194

До 234

преди 3 години

Абе и аз така си мислех -само макетата са.Все пак благодарско ,че ме светна!Ми да ги пускаме в ЕС и после в НАТО.Та сръбете хептен ше се хапнат отзад.

193

До 232

преди 3 години

Добре,де заобиколена е от натовски страни.От КЪДЕ са преминали танковете тогава???

192

Направо знам как

преди 3 години

До Анонимен......Пак питам :Откъде е преминал конвоят с тези таралясници!!+).???Военният министър да отговаря!!!Някой има,ли предположения?...... О-бяс-ня-вам!!! МК държи рекорд за най-дълбоко езеро на Балканите, Русия има Байкал, та, по изкопан от древните макЕдони канал между двете езера, лично Путин, с най-секретната руска подводница, модел 56г., ги е стоварил у Вардарско, оттам Сръбско. След което са си ударили по една бибитка - за вечна дружба.

191

Анонимен

преди 3 години

да не ревнува някой, че друг получава подаръци? всеки да си гледа интереса, не чуждата паница

190

храна за размисъл

преди 3 години

Сърбите не че са за завиждане, но е интересно как получават стотици милиони подарък от Европа за пътища и инвестиции в технологии, обаче големия шум идва от 30 използвани танка, които никога няма да бъдат използвани и за цялото време на ютилизация ще носят разходи! Явно мача между Европа и Русия там все още се играе и никой не е победил. Защото ако Сърбия влезе в ЕС, на никой няма да му пука, че не е в НАТО, въпреки, че е заобиколена от всички страни от НАТО.

189

До 224

преди 3 години

Такава държава не може да победиш!

188

А на нас кой какво

преди 3 години

ще подари ....

187

нваьх

преди 3 години

75млн. е цената на скрап, за да ги вкарат в обръщение ще се изръсят с поне 500-600млн долара. Прилагат македонската схема, ама наобратно. Македонците получиха от сърбите 20хил. дози Спутник (+ уговорка за още 20хил.); наааакаха се от кеф и се наду..пиха на сърбите, освобождавайки ги от ТОЛ-такси за 2месеца, на стократно по - висока стойност. Хубаво, ама след седмица, хън-мън, отказаха вторите 20хил. дози. Така и сърбежитте ще стегнат за 2-3 години 10 танка и 2-3 самолета, другото на джелезо.

186

Анонимен

преди 3 години

Пак питам :Откъде е преминал конвоят с тези таралясници!!+).???Военният министър да отговаря!!!Някой има,ли предположения?

185

Анонимен

преди 3 години

А защо споменават колко е цената,след като ги подаряват?

184

Анонимен

преди 3 години

Ще ги нарежат на скрап и те, като македонците с нашите.А кога наближи да ги приемат в ЕС, тогава и без друго.

183

Мужик

преди 3 години

Съвременна Русия с едната ръка дава а с другата взима двойно! Олигарсите им са богати от взимане не от даване.

182

антизападопоклонник

преди 3 години

Държава, където минималната работна заплата е около 140? подарява военна техника на държава, където същата е двойно по-голяма...хм, странно, много странно!

181

Ангел

преди 3 години

Русофилите и Русофобите са еднакво вредни за България . Русофилите няма да ги коментирам защото не са агресивни колкото русофобите. Последните са изключително про,сти поради тази причина са бедни работници на заплата които единствено заслужават да ги юркаш с тоягата по гърба. На тях искам да кажа ,че САЩ си гледат само и единствено интереса .Искат съюзници за да ги карат да гледат техния интерес .Изобщо не им пука за интересите на България или на която и да е друга членка на НАТО. Ама ИЗБОЩОО!!

180

Анонимен

преди 3 години

Не ми гаврите за НАТО Россия има 15хилвди танка. Неблагодарни болгар. Ну, погодите. Братя серби дают вас по морду.