308

Иван

преди 3 години

До Няма такава държава *** май не си спомняш какво беше 20 години след 19898г?

307

izh

преди 3 години

Пак ще отидем на най губещия вариант. Няколко години комуномутри. Всеки ще го усети по джоба, макар че първата ще обясняват всички медии колко лошо е било при Герб, през това време ще се развихрят такива кражби и далавери,/ виждали сме го вече няколко пъти/ и накрая опоскана държава и търсене на някой да я извади от септичната яма. Отново ГЕРБ или нещо със същата политика,с тази разлика, че Европа и даже околните държави ще са заминали години напред. Наздраве МУХЛЮВЦИ !

306

Питам си джоба

преди 3 години

когато има избори, за кого да гласувам, нашепва ми - сега за ГЕРБ!

305

Курти

преди 3 години

Тиквата свърши работата на руснаците, подари им 3 млрд$$$$ и сега работата му е да закрие ГЕРБ и после да отиде при Георги Димитров...................Нищо ново...

304

слепеца Калчо

преди 3 години

Каквото е казал Райчев за изборите никога не се сбъдва. Неговата задача е превантивна - да втълпява неистини на хората , да влияе някак на процентите, а след изборите се скрива и така до следващите...

303

Срутището ГЕРБ

преди 3 години

До опетков: "Можеш ли обясни как при толкова "кражби и грабежи" при ГЕРБ държавата се развиваше и заплатите нараснаха 3 пъти и повече".Обяснението е просто. Всеки, и най-корумпираният, и най-некадърният (като Бойко) може да управлява, стига да има кой да го търпи. Заплатите растат не благодарение на него, а въпреки него. За да разберем къде сме трябва да се сравняваме с другите. А вече три мандата на Бойко сме все *** опашката на ЕС - най-бедната държава с най-бързо намаляващо население.

302

Анонимен

преди 3 години

Нормално е ГЕРБ да са изолирани. В България г*лупаците са поне 2 пъти повече от нормалните хора и последния парламент го доказа. П*омиярите винаги се обединяват срещу силните, защото им завиждат.

301

опетков

преди 3 години

До Няма такава държава А ти си кре*тен и си първи за стената. Можеш ли обясни как при толкова "кражби и грабежи" при ГЕРБ държавата се развиваше и заплатите нараснаха 3 пъти и повече. Странна работа, нали? Ако имаше грам мозък в главата щеше да си зададеш поне този въпрос.

300

опетков

преди 3 години

До Случаен минувач Добре е, че нещата не могат да станат с "дайте да дадеме", а трябва да се мине през велико народно събрание, където не се знае какво може да се случи.

299

Случаен минувач

преди 3 години

Защото г-н президентът ще използва това време до президентските избори, да се рекламира, видите ли, колко добре управлява. И накрая може да каже: Дайте да станем президентска република! Парламентът не може да излъчи правителство, по-добре е президентът да има повече власт и той да назначава премиера! Това му е мечтата явно.

298

Случаен минувач

преди 3 години

Моята прогноза за 11 юли. Чалгаджии - 22%; Герб - 21% Корнелия - 14% ДСБ на Бойкикев - 11% Турци - 10% Мая - 6% Патриоти - 5% От останалите може Божков да вземе да мине 4% ама е малко вероятно. Разпределение на местата: ИТН - 65 места; Герб - 60; БСП - 38; ДСБ - 27; ДПС - 25; ИМВ - 13, патриоти - 12. И всички казват - не можем да съставим правителство при такава конфигурация. И Радев си управлява еднолично чак до президентските избори през ноември. Мисля, че това желае той.

297

Анонимен

преди 3 години

Много е приятно да гледам социолозите на хунтата да се гърчат заедно с тях. Досвиданя!

296

Едно си баба знае

преди 3 години

ИТН няма да управляват никога. Трифонов няма да помее отговороност никога. Не може да поеме отговорност да има семейство, камо ли да е премиер и да е на власт. Забравете.

295

Дедо Гочо

преди 3 години

Къде са Барцелонски и *** липсват ни

294

Анонимен

преди 3 години

гепр - токсична партия

293

Реалист

преди 3 години

Тиквеной гледа нажалено като "облaгороден" задно благороден елен :-D

292

Анонимен

преди 3 години

Герб ще има много повече % на изборите през лятото.Райчев е един дървен философ, който е много далече от истината и реалността...

291

Анонимен

преди 3 години

Вчера пътувахме София -Видин - Мизерия ,дупки , Кражби 11 години !"магистрала" Хемус е Трагедия ! -каквото е останало от комунизма -това е , Кражби 11 години ! само едни нови китайски лампички в тунела за Милиони !

290

Н1

преди 3 години

Така че, Андро може да мечтае колкото си иска. А за президентските избори няма представа ква изненада го чака. Програми трябват, конкретика, Костов спечели и рече "няма да ви излъжем". Царя го би и Костов 3 г. се кри от хората, така разсипа СДС. Царя изкара само един мандат, после комбина със Станишев, скъсаха ги от стачки и протести. Забравихте, а? При Бойко стачки? Това е показателят. Инак бла бла шуну буну всеки може.

289

Анонимен

преди 3 години

геП само Крадяха 12 години - Милиарди ! -Ай стига вече ! Мафиозите му гадни много Алчни Бе ! - така и турчин не ни е грабил !все едни грозни ,зловещи,нагли,арогантни - Боже спаси ни от тая напаст !