23

Анонимен

преди 3 години

Леле, Корни сигурно е бясна! Хахаха, яка проституция е нашата политика!

22

Избиратели

преди 3 години

Г-жа Мая Манолова имаме само един въпрос към вас.Г-н Делян Пеевски обрязан ли е??Всички знаем, че знаете отговора.

21

Манoлова - жалка

преди 3 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

20

кюстендилска слива

преди 3 години

аре бе , мая общата , къде са ти доказателстват ? в Костинброд ли ги търсиш още ?

19

11

преди 3 години

Баси хищната кукумявка.

18

Истукан

преди 3 години

Какви просташки партии вкарахте само в опита си да свалите ГЕРБ от влас. Едната е шоуменската чалгарска партия, а другата е партия Мутра. Така им викам аз. В партия Мутра са си чисти мутри. Манолова, Дончева и останалите са сбирщина от напусналите БСП. Как да стане нещо от новия бардак със стари ку*ви.

17

Бай Иван

преди 3 години

Изпразни се! Всичко вътре. Най-доброто име за коалицията.

16

ГАДЕВ=ГЬОБЕЛС

преди 3 години

12, В МОМЕНТА ЛЪЖИШ- НЯМА КАК ДА ТИ ПОМОГНЕ НА АНОНИМНА ЖАЛБА, ЗАЩОТО ПОМОЩТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ АДРЕСИРАНА С КОНКРЕТЕН ПОЛУЧАТЕЛ- СИГУРНО Е БИЛО АНОНИМЕН ДОНОС- ВИЖ ТЯ ОБИЧА АНОНИМНИТЕ ДОНОСИ- ВСИЧКИ ОТ РАДЕВАТА ХУНТА ИЗФАБРИКУВАТ ДОНОСИ И ПРАВЯТ СКАНДАЛИ ОТ РОДА- гАДЕВ- ГЕРБ КРАДАТ, ЖУРНАЛИСТ- ГН ПРЕЗИДЕНТ ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ ..ГАДЕВ- НЕ СЪМ РАЗСЛЕДВАЩ НО ГЕРБ КРАДАТ

15

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Във боички потопени към властта са устремени. Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични. Лъха доста песимизъм от техния практицизъм. Няма вече родолюбие има само себелюбие. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).

14

nilesev

преди 3 години

Е и?

13

Анонимен

преди 3 години

До 12Не знам каква е, но е факт, че като омбудсман помогна на много хора, включително и на мен, и то на анонимна жалба (защото ме е страх от местната власт), а тя не трябва по закон да отговаря на анонимни жалби и сигнали, но го направи. Аз лично пожелавам на Мая Манолова много здраве и да има по-малко завистници!

12

Киро Рамбото

преди 3 години

Много ясно, че остава. Въртят се като фурнаджийска лопата само и само да са на софрата.

11

Щерю

преди 3 години

На Мая Манолова най- й отива прозвището - пираня. Дърта пираня...

10

Д-р Н.Михайлов-Психо

преди 3 години

В БСП при Корни...или при Мутрите на Манолца? Къде ще иде Таня Дончева Мултигрупова та?? Цяла България тъне в неведение,тръпне в очакване избора на устата дупедатка..Страшна е тишината в спалнята на Танчето,но още по- страшно е мълчанието на Таня? Накъде ли ще тръгне тя,кой път ще хване,накъде ще се наклонят везните ..мълчи мълчи Таня,дума не обелва,следва примера на Славуца и ИТН..като му дойде времето..ще ви кажа..А дали пък няма да свърне към Жан Павиана и тогава и Корни и Манолца с пръст в д

9

Анонимен

преди 3 години

ТАЗИ Е ТОЛКОВА ГНУСНА И ОТВРАТИТЕЛНА, ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ДА БЪДЕ КОМЕНТИРАНА.

8

Истина

преди 3 години

На всички измамници им хареса да не правят нищо срещу 10000. 00 лв заплата на депутатОмръзна ни от тия измамници , които мислят само за себе си , а не за хората !!!!

7

Анонимен

преди 3 години

ЕДНА ШЕПА КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ

6

Анонимен

преди 3 години

Сестра Галева започн предизборната си кампания.

5

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО НА МАНОЛОВА!!ВСИЧКО КОЕТО ВРЕДИ НА ГЕРБ Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

4

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

РИТНА ЛИ ВИ БОТУША !!!ААААААА