11

Майора

преди 3 години

Какво може да се очаква от човек, хвърлящ яйца о домати по паметници на културата и издигаш бесилки и носещ ковчези?За какво тогава говорим и как този човек ще предвожда манифестацията за 24май! Има ли по голям позор от този и да ми говори за култура!

10

Анонимен

преди 3 години

То гербери и култура!!!!!!!!!*** и тиква,хе,хе.Еле пък на главната им Тиква,културата,и на онази ***. Или пък на онзи дето е в "Пирогов" със сътресение на мозъка.Та затова .

9

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да т.п, уж професор, поне е проумял, че си е загубил времето по площадите.

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се провери за присвояване

7

Анонимен

преди 3 години

Всички с усещания, всички с обвинения, нито едно започнато дело обаче. След цялото това говорене за промяна очаквам нещо повече!

6

Анонимен

преди 3 години

Мазнеков, мазнеков, и ти си вълк в овча кожа, но такива заслужаваме, 'щото си траем

5

Давай Вили

преди 3 години

Разбучкай кошера на гербавите калинки на културата:)))))

4

Анонимен

преди 3 години

По принцип,така (с ревизия) трябва да приключва,всяко управление на редовните правителства,за да се знае,какво са получили,като наследство и какво оставят като такова на следващото правителство.Така всичко ще е ясно и отговорността точна.Сега всичко е размито,като след кален порои и никой за нищо не е отговорен.България е единствена в това отношение.Навсякъде другаде отчетността е издигната в "култ" а тука личноста е култът а отчетността пренебрегната,вместо да е точно обратно.Затова е правилно.

3

резултат

преди 3 години

ами на море , нали един от дубай а сега и фигуранта ( тоест ние) ти плащат . тримата овчари и мая общата се уредиха , само онова гей попче не стана шеф на БПЦ . дано стадото проумя за какво го използваха .

2

АнонимеН

преди 3 години

РЕВИЗИЯТА ТРЯБВА ДА ВЪВ ВСЯКО МИНИСТЕРСТВО И ГОЛЯМО ДЪРЖАВНО ДРУЖЕСТВО!_________________ХУБАВО Е ДА СЕ ХВЪРЛИ ПО ЕДИН ПОГЛЕД

1

културен

преди 3 години

че имаш усещане за корупция, имаш