33

до 29 1

преди 3 години

Ама той атентата в Сарафово стана доста време след изказването за дюнерджийниците.И никой не го попита,макар това да беше шега с дюнерджийниците.Той си го взима за сериозно изказване!

32

1

преди 3 години

До Godt, ***,прочети си написаното.

31

1

преди 3 години

До Зозо,какво да прави,като тиквата,пусна неговите агенти,в неплатен отпуск.

30

Анонимен

преди 3 години

Изпокриха се като плъхове! Радев да вади Пловдивската бригада и да ги излови по дупките им! Mъpшuииии!

29

1

преди 3 години

До Анонимен-27 няма такава опастност,много дюнерджийници има там,нали нашия велик вожд беше се изказал,преди години,те ни пазят от атентати.

28

Анонимен

преди 3 години

До ДемократАвторът на к.5 се прави на проЗСТ коментиращ в полза на служебния кабинет и сетне в к.6 и к.7 се самооплюва, че е невежа. А истината е, че сутринта в БТВ чрез Б.Гавазова, в медиите чрез изявлението на ексмин.Т. и в "Блиц" кипеше канонада по адрес на Б.Р. и президента.

27

Анонимен

преди 3 години

Питам аз,утре ако стане атентат в Сарафово или София,защото в момента се избиват там в Газа и е напълно възможно да се случи,кой носи отговорност?!Баш началниците са отпуска ти да видиш?!Това е измяна!

26

Godt

преди 3 години

Тук едни и същи ббоклуци повтарят едно и също ...беден речник, но пропит с омраза...еи осъзнаите се бре..ще се ббием ли !!

25

1

преди 3 години

Сега до септември,кой ще лови "руските шампиони","загинахме"без тези лофци на "шпиони"руски.

24

Анонимен

преди 3 години

И в МВР, и в ДАНС на възлови места са само калинки! Хора без опит, без заслуги, без интелектуален потенциал, но пък близки до бившите управляващи, или такива, които са изпълнявали поръчки и за това са били удобни!

23

Кадрилка Кадрова

преди 3 години

Пак прах в очите на стадото! Ко са правят на улави Рашков и компания.? Който иска намира начин, който не иска намира причини! А и те са от сродни люпила.... Така че едва ли гарван гарвану око ще извади!!! Всичко друго е бла бла....

22

АнонимеН

преди 3 години

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ТИ РАЗРЕШИ , ЗА ДА ИЗЛЕЗЕШ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК!!ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГЕРБ СА ПРОДЪЛЖИЛИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ИМ ДЕН НА УПРАВЛЕНИЕ!

21

Alb iv 11g f s xot.

преди 3 години

Mos bot 4er mor igra dobri vyyyrr aree maca pyf paf..,,

20

забогатял

преди 3 години

До komitatta"военоозирани"; "госрски"; "сЪботиране"; "фирНа"; "калапазани" ... бе днес само 1-ви курс *** ли са на смяна? Много зле с правописа друзья .....трябва като пишете да ви слагат от онези сонди зъболекарските, да събира слюнка,че ще се задави някой от злоба хаха

19

(-_-)

преди 3 години

Има един член по който могат да ги освободят даже по време на отпуск - оня, че нямат необходимите качества да изпълняват работата.. А, герберастките калинки отговарят на 100% по този критерий.

18

Гражданин

преди 3 години

Пускай ги в постоянен отпуск.

17

Анонимен

преди 3 години

До " патриоД"Агентите в Бг са руски, начело с радев!

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тези не служат на България а на Тиквата.Ако служеха,щяха да си стоят на...работните места,след като се смени правителството,за да...съгласуват действията с новата администрация и да докладват за текущи...оперативни мероприятия.

15

komitatta

преди 3 години

в МВР няма реформа нито оптимизиране на щата -най-големия в ЕС в най-бедната страна ,калинка до калинка ,Тов а е подигравка -военоозирани служители се държат като госрски стражари.Тов а е съботиране на държавата при преход всички трябва да с а на работа-голяма *** .В частна фирн адисциплинарно уволнение а за държавните калапазани анархия

14

Анонимен

преди 3 години

Мишоциииии......хахахааааааа