12

Анонимен

преди 3 години

Иглежда Малко ***

11

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се намери собственикът на питбула и да се осъди. Затвор за такива. А кучето, понеже е вече изписнато - да се ликвидира.

10

Трагедия

преди 3 години

Комплексарите с питбулите бяха една от причините да се махна. В нормалните държави много породи са забранени за гледане в градска среда. Какво говорим да си го пуснеш без намордник да напада деца, докато ти се правиш на царя на джунглата отстрани? После ходи гледай деца в тази идиотска държава и сред тези диви комплексари и празни глави. Не, благодаря. Хората с малки деца не знам какви нерви имат. Като корабни въжета, явно. Желая ви успех.

9

Анонимен

преди 3 години

Бати ПЕС а

8

шаро

преди 3 години

До 98797ама как така с намордник и каишка , то мойто кученце е добричко...хахахах тъпанарска история

7

Консервативен

преди 3 години

С доста остаряло и средновековно мислене си? Ти защо не живееш в пещера, умник?

6

До anonymous

преди 3 години

Това не е работа на служебните министри. Като се сформира кабинет, тогава може да изискваме това и онова. но действително е по-добре да има саморегулация и самоконтрол сред любителите на животни.

5

Пантерата

преди 3 години

Всеки хърбав наркозависим с питбул-закон!

4

граблива калинка

преди 3 години

може да го е помислило за котка... иначе всички кучкари са за лудницата. куче-само в къща с двор и гражданска отговорност 1000 кинта на година!

3

98797

преди 3 години

Защо защитниците на животните не поемат контрола над това безумие - в нарушение на наредбата кучетата се разхождат без намордници и стопаните им не ги държат със здрави каишки или вериги? Когато се въведе саморегулация в дадена област, винаги има добри резултати.

2

anonymous

преди 3 години

В кой квартал е това? Новите министри да задвижат забрана за отглеждане на опасни породи, крайно време е. Вчера имаше изгубен бултериер пуснат без каишка...

1

Анонимен

преди 3 години

Какво има 4 крака и една ръка? Питбул в детска площадка