24

Гюро Михайлов

преди 3 години

Това племе не заслужава да има държава. И колкото по-бързо се затрие, толкова по добре за света и хората.

23

Анонимен

преди 3 години

Нация, народ държава, всичко това са въобръжаеми конструкти, от които имат полза управляващите. Да могат да контролират стадото и да го заставят да им робува, вместо да си гледа собствения живот и този на семейството си.

22

234

преди 3 години

Родината на човек е там, където той се чувства добре(има по 10000_15000лв заплата). Но където живее едва съществува с мизерните си доходи, това не е родина, а мащеха. Аз съм за наемна армия, в случай на необходимост. Редовната армия с нищонеправещи военни скъпоплатени е лошо нещо.

21

Феникс

преди 3 години

Пак ли луди шапкари бе Ми да ходи тая фльорца на война оли в казарма като много иска , кой е спира Кво ме занимава мен Аман от Лу.мпени ОСОБЕННО с женски полови органи които казарма са виждали само на снимка ама иначе акъл дава кво да става и кой кво да учи

20

за да

преди 3 години

се промиват мозъци и да се манипулира бедния,патриотизмът е измислен от богатите за да може бедните да защитават техните интереси зад маската на патриотизма,освен това като нямаш пари да си платиш тока, със знамето ли ще го платиш,или като ти е празен хладилнка,знаме ли ще хапнеш,но все още има примитивни хорица се връзват,умни хора са казали,че трите злини на този свят са религията,патриотизма и парите

19

хохохохо

преди 3 години

До хахахахаха да допълня-щото ВИНАГИ нашите ПРОДАЖНИ управленци ни продават на губещата страна

18

хахахахаха

преди 3 години

Военно-политическото възпитание си е вродено у вас.Трябна да се работи върху-УПРАВЛЕНСКО-ПОЛИТИЧЕСКОТО възпитание.Щото Българската Армия няма загубена битка,но България НЯМА СПЕЧЕЛЕНА война.

17

Анонимен

преди 3 години

Патриотизъм се гради на висок стандарт на живота на българските граждани, изтребване на мафията и правова държава, малка, професионална и високотехнологична армия, а не на такива поврътни.....

16

Анонимен

преди 3 години

Каракачан , качен на изтребителсе засили да става победител!Обещаха комисонна!Но остана си бездомна!Каракачанката не скромна,Носеше торба с лъжи огромна,като мравкаБивш министър във оставка,Няма вече пред театъра да пафка!

15

6

преди 3 години

За колко *** ще има заплати и понасяне на тяхната простотия!Какво патриотично възпитание имало във Виетнам и Афганистан , че разгромиха най-големите армии!Две от най-хубавите ни години отидоха загубени за нас лично и за обществото!Днес армията е високотехнолигична и за няколко месеца нищо не може да се научи , освен *** простотии!Всичката Мара втасала...!Стига с този милитаризъм , който няма нищо общо с патриотизма!Който иска -да става военен!

14

House M.D.

преди 3 години

Водородка-Фреонка Иванова коя е?Военно-патриотичното възпитание е необходимо, за да могат младежите да приемат за нормално голодомора в мирно време, докато Мишето върти далавери със скъпи алкохоли с парите за храна на наборните военнослужещи.

13

Чукундур

преди 3 години

Таз като я гледам колко е грозна милата, освен да се надява някой патриот да и направи българчета, друг начин *** да види няма

12

Родолюбец

преди 3 години

Да живее България!!!Точно така трябва!Но само по желание,които са убедени и искат да се включат!!!Другите да вървят на майната си и се претопяват по света!!!!Просто не ни трябват ***!Вредни са!

11

Анонимен

преди 3 години

Патриотично трябва да има. И защо Палестина, Израел или Украйна. Отиди в САЩ и ще видиш и в най-затънтените градчета пред почти всяка къща знамето. Тук при нас покрай покварените политици, хората загубиха патриотизма си.

10

Анонимен

преди 3 години

до 1Войната не е ценност.Смелостта и да браниш близките си е ценност.И никой не ти пробутва войната, тя никога не е изчезвала, затова трябва да се готвим за най-лошото и да се радваме на мира, докато го има.Докато нас ни учат, че трябва да сме отворени и еднакви с всички - немците, САЩ, французите и т.н. си бранят традицията, историята, културата и интересите със зъби и нокти. За справка - французите са една от най-военните нации. Пропагандата, че са страхливци им е голям плюс.

9

Анонимен

преди 3 години

Тая какви простотии дрънка!? Все едно слушам някоя камсамольска тьотка от 50-те години и борбата срещу империализма...

8

ПАТРИОТ. ВЪЗПИТАНИЕ

преди 3 години

Военното патриотично възпитание е необходимо заради запознаване на младите с марксизма*****.

7

Анонимен

преди 3 години

В обучението ще има ли антипредателско обучение например анти комунистическо

6

Анонимен

преди 3 години

До 1Преклонена глава, сабя не я сече... само й краде децата и ги прави еничари!

5

Анонимен

преди 3 години

Само се питам, ако утре на браздата дотърчат ордите от Сирия, кой ли ще ги спре с това *** възпитание? Бас държа, че ще са бабите с мотиките! Нашите мъжлета сигурно ще отидат в Дубай на почивка! За младите жени няма и да говоря, те направо вече са обули потурите и денсат маанета! Старците са алкохоризирани и злобни... бабите с мотиките ни останаха, хора. Жалко, но факт!