74

Ха-ха

преди 3 години

И след 2-3 месеца ББ пак ще го назвачи

73

до 77

преди 3 години

абе смешни съанахте с тез коли бе, с кюлчетата и пачките 5 пъти по толкова коли можеше да се купят.

72

до 77

преди 3 години

........замитане на следите от далаверите с джиповете и поставяне на удобни хора, приятелю Борисов имаше пълна възможност да го разнищи този случай, вчера ли са установили уж таз злоупотреба.

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЦелта на уволненията в МВР извършени от Радев чрез пионката му Рашков са освен замитане на следите от далаверите с джиповете и поставяне на удобни хора, които ще прикрият купуването на гласове, които се готвят да направят партиите на Радев.Всеки сигнал за купен вот минава през МВР и то решава как да се действа.-Мерси,че ни каза как са действали ЦЦ и ББ!

70

Анонимен

преди 3 години

До помнещ.Верно? За това ли протестираха тогава хората срещу Гешев и " избора" му? Имало е будни хора явно!-:( Повечето са спали уви!-:(((А той се оправда,че ги бил лично " осъдил" за това " протестирали" срещу него? Лицемер!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Казах ли ви, че идва диктатура?Сега наред са всички шефове на МВР в страната независимо колко добри резултати са постигнали в борбата с престъпността.После ще са главни редактори *** непослушни медии, а след тива и банкерите.След хиперинфлация, кражба на спестяванията ни,а който гражданин се опълчи съд и затвор, вероятно и ликвидация на место.Затова дадохте гласа си на изминалите избори, това ви е промяната!

68

Анонимен

преди 3 години

Целта на уволненията в МВР извършени от Радев чрез пионката му Рашков са освен замитане на следите от далаверите с джиповете и поставяне на удобни хора, които ще прикрият купуването на гласове, които се готвят да направят партиите на Радев.Всеки сигнал за купен вот минава през МВР и то решава как да се действа.

67

Оня

преди 3 години

Само така. Крайно време е работещите пенсионери да бъдат уволнени. Неможе на 2 хранилки и на високи постове а младите служители "вълците ги яли". Продължите господин министър нататък, за да се от уши това министерство.

66

Анонимен

преди 3 години

Рашков още този следобед е уволнил отганизационният секретар на МВР, който е главен свидетел срещу Радев в далаверата му с високопроходимите джипове. Уволнени са също и почти всички шефове на МВР в столицата и в голяма част от провинцията.Криминалитетът ще черпи тая вечер.

65

Хахаха

преди 3 години

Радев с тези уволнения ще си вкара невиждан автогол на избопите за президент.

64

До 62

преди 3 години

Не избирателно, всички пенсии да си отиват. Път на младите

63

Анонимен

преди 3 години

Ами! И като го е уволнил ор работа, нали не го е уволнил от свидетелстване в съда? Или вече не приемат за изслушване безработни свидетели?

62

Анонимен

преди 3 години

Пишат ама не всичко, щото не им изнася.Отворете ФАКТОР.Рашков е уволнил свидетел срещу човека на Президента, който трябваше да бъде арестеван, но му се размина.Такива ми ти работи, другарю Рашков и по съвместителство спасяващ от отговорност под..логите на Радев.

61

помнещ

преди 3 години

Като българин,вярвам в този мъж!Помня го през годините,след 1989 г до днес!И се надявам,да разгони и уволни.И то не кой да е,а калинките в прокуратурата над които има власт и пръсне ГЕРБЕРСКОТО СЪСЛОВИЕ ТАМ!Като октопод и тумор са се сраснали с властта там!Жалко че,няма правомощия,та да изпрати и самият КАСКЕТ ГЕШЕВ в къщи!ИЗБРАН ЛИЧНО ОТ БОРИСОВ,ТА ДА МУ ПАЗИ нааканият зад.к СЛЕД ПАДАНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ!2 мата успяха да изритат действащ и жив гл прокурор с неизтекъл мандат!ОТ ДНЕС ГО "ПАЗИ"!

60

Stoedin

преди 3 години

Хайде вече да видим кое е хунта - преди или сега?

59

Анонимен

преди 3 години

Вижте в Тубата какво казва и един журналист(Михайлов) от Стара Загора за оня гербер М. Манев ,че е завършил средно училище по щанги,след това школа в казънлък за полицаи, уволнен е от МВР, защото е работил на Старозагорската автогара,като вместо да пази пътниците,е пазел мурга-вите, които са мамели и ограбвали хората на тука има,тука нема,след около 1 г. и половина,започва работа като пазач в съда,но и от там го уволняват,заради съдействие на престъпници,накрая Ц.Цачева му става любовница и е в

58

1

преди 3 години

До Анонимен-66 а твоя бойко,само ,в петите ли е комунист

57

Анонимен

преди 3 години

Намерете в ГУГЛ и прочетете биографията на тоя Рашков.Тоя е комунист и в червата.Хубаво ни подреди фигурантчето.Събра в това правителство две трети.Ще ви гледам как ще се гърчите.

56

хх

преди 3 години

Всички директори в МВР са калинки и некадърници охраняващи ГРОБ !!!

55

1

преди 3 години

Преди малко прочетох в един сайт новината,че в Австрия,започнало ,разследване ,срещу приятеля на бившия ни вожд канцлер Кунц,но едни сайтове пишат че разследването е било за лъжесвидетелство,а други обективни сайтове пишат ,за корупция,да не би и унас да почнат паралелно, същото разследване.