180

реалист

преди 3 години

Някой казваха,че ще плачем за Бойко и всички се смеехме.А това ще стане много скоро.Европа ще ни изолира и парите ще спрат,а в условията на криза това ще ни довърши

179

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусия не може да фалира, защото няма дългове.

178

Да

преди 3 години

Какво ли не правят купените от ГЕРБ да сринат доверието към единствения достоен политик и българин осмелил се публично да заяви че Царят е гол !!!

177

made in РадеФ

преди 3 години

Шоуто на века. Държавата е Титаник, а потъването предстои. Топ риалити. Честито на пасажерите без спасителни лодки.

176

АнонимеН

преди 3 години

СЕВЕРЕН ПАТОК СЕ СТРОИ ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ КОНТРОЛ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАД ЕС! ГЕРМАНИЯ РЕШАВА КАКВО СТАВА В ЕС И КОМУНИСТИТЕ ИСКАТ ДА Я КУПЯТ ЗА ДА НЕ ФАЛИРАТ!

175

Анонимен

преди 3 години

трябва да се създаде министерство на ревизията, защото за 11 години толкова кражби са направили мутрите, че трябва отделно министерство да се занимава само с това. Съд, затвор и конфискация на имущество на всички замесени!!!

174

И

преди 3 години

До СегаКато ги уволнят, кой да назначат? Теб ли, който не знае, че в множествено число думите се пишат с "И", а не с "Й"?!

173

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 206АЗ ИСКАМ ДА КУПУВАМЕ ВТЕЧНЕН ГАЗ И ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НО МЕРКЕЛ Е ПРИЯТЕЛ НА ПУТИН!--------------ПРЕДПОЧИТАМ НЕРЕНТАБИЛНА СТОКА И ФАЛИРАЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ОТКОЛКОТО ГЕРМАНИЯ ДА Е НА КОЛЕНЕ ПРЕД ССССР2 ЗАРАДИ 30% ПО ЕВТИН ГАЗ ОТКОЛКОТО НА СЪСЕДКИТЕ И!

172

За 207

преди 3 години

Интересно от какво ли се формира останалата час от 70% от бюджета?Сигурно от износа на високи технологии, промишлени и стоки за бита.И понеже ми е интересно-би ли ми посочил тия Велики руски марки, дето произвеждат толкова качествени стоки и ги изнасят по целия свят.Че дори успяват да формират 70% от бюджета.

171

Анонимен

преди 3 години

Германия не я мислете. Има си и находища в Северно Море и газови терминали за внос на газ от където искате. Северен поток 2 се стори защото русия продава газ по-евтино. Само на братска България руснаците продаваха газта скъпо и пре-скъпо.

170

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 204КОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ КОМУНДЕЛЕ!!КАТО , ЧЕ ГО Е ИМАЛО СЕВЕРЕН ПАТОК ДОСЕГА!-------------КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА АКО НЕ ПРОДАВА ГАЗ И ПЕТРОЛ НА ЕС!

169

Анонимен

преди 3 години

До 20 години СССР хептем ще я закъсат.Когато енергетика и транспорт се захранват от слънцето и мълниите!Ще ме обявите за луд и ще нацвъкате минуси,но ако се поразтърсите из нета( не Ютуб ) и знаете английски,ще се уверите и вероятно изненадате колко стремглаво се върви към овладяването на слънчевата енергия и "прихващането " на разряда на статичното електричество от мълнията.Не се съмнявайте ,че това ще стане в близките години.Звучи странно,но и тв,gsm,интернет са звучали така някъде във времето

168

Анонимен

преди 3 години

Защо се занимавате с Русия, вижте си батака на запад, и най-вече в жалката България какво става, седнали Русия да коментират!

167

Анонимен

преди 3 години

Само преди 20 години за Русия беше трудно да си представи, че бюджета и днес ще зависи само 30% от износ на нефт и газ, докато САЩ са зависими на 38% от износ на нефт и газ и се борят със зъби и нокти на осуетят Северен поток 2.

166

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНМи що не купува втечнен газ? Айде, купувайте втечнен газ? САЩ нали се натискат да ви продават втечнен газ, защо не купувате?

165

Анонимен

преди 3 години

РадеФ трбва да връща парите на Черепа. За това натиска толкова за служебно правителство.

164

Анонимен

преди 3 години

Без Северен поток 2 икономиката на Германия ще бъде неконкуретноспособна.Без Северен поток 2 Германия не може да изпълни производствените си проекти. В същото време няколко страни от ЕС отказаха да подкрепят Германия в изграждането на Северен поток 2. В крайна сметка ще излезе, че отново Русия с нейния газопровод е виновна за разпадането на ЕС, иначе ЕС е най-добрият съюз, но Русия го разпадна.

163

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 197ТОЛКОВА СИ ПРО-СТ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!!!!КИТАЙ КУПУВА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОСНОВНО!!!! ЕС МОЖЕ ДА ПРАВИ СЪЩОТО!-------------------КОЛКОТО ПО-СКОРО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СПРЕ ДА ПОДАВА ГАЗ ЗА ЕС ТОЛКОВА ПО-СКОРО ЩЕ ФАЛИРА!

162

Анонимен

преди 3 години

Решението е просто. Трябва да издържим само още 1 година на интригите на САЩ , и те ще се самоизядат.

161

Анонимен

преди 3 години

Русия няма да фалира, но ще загуби доста валута, докато в ЕС ще живеят в землянки и ще се колят за парчето хляб. Русия има нужда от валута да купува западни стоки за потребление, но врътне ли кранчето няма да има никакви западни стоки, всичко ще спре, а Русия може вече да си доставя подобни стоки с почти същото качество от Китай и да и винаги пренасочи доставките на енергия за Китай и за изтока.