51

Анонимен

преди 3 години

До 62Коя е права?Той е мъж. Поне така казва.

50

Анонимен

преди 3 години

До 55Ми няма да се върнеш.Ама не разбрах защо ни занимаваш със себе си?В каква връзка го казваш?И малко Си поукрасил художествената измислица.И аз съм ходил на сладкарница, а мутри не са трошели

49

Анонимен

преди 3 години

Права е.

48

Георги

преди 3 години

Това не е променената демократична партия БСП,а терористичната БКП "Столетница с 50 конгреса",дошла на власт през 1944 година ,чрез Червената армия с терор и убийства.Партия национализирала и приватизирала икономическият ресурс на страната,създавайки червените олигарси.Чрез икономическата власт цели,когато пожелае да наложи и политическа власт!Партия забранена от Парламента през 2000 година,като престъпна !

47

смях от НС

преди 3 години

бсп продължава да мечтае за власт , а един чалгар ги удари в земята :)

46

Анонимен

преди 3 години

Това не го казва бсп или чвж или вгз.Това го казва целият народ и на 4 април го показа.На 11 юли ще ви го повтори многократно повече.

45

Анонимен

преди 3 години

"Началото на края н ГЕРБ"Горката Нинова - това го пее вече огт години.Интересно, е както казват - когато гроб копаеш някому сам падаш в него.Точно така се случва с БСП.Началото на края на БСП -Нинова идзкопа първата копка.

44

Добавка към 55

преди 3 години

След като мутрите направиха поразията в сладкарницата детето ме попита: Татко защо са ти големи очите? Тогава осъзнах че както казват шопите, аз съм се "озверил"

43

Анонимен

преди 3 години

Аз съм безпартиен откакто се родих. В комсомола бех по задължение, по-старите знаят.Предлагаха ми да вляза в Партията, казах че още не се чувствам дорасъл за Партията. После много скоро дойдоха промените, не ми дадоха куфарче от Луканов, после дойде време докато си седя на сладкарница с детето ми нахлуват мутри и трепат наоколо за да накажат собственика.Полиция никаква!Много случаи по онова време!Напуснах България, 19 години, мислите ли че ще се върна?

42

Съзтезание

преди 3 години

Тези заедно със Слави, Мая, Танчето, Ристьо и Тошко се състезават кой по-напред ще каже по-голяма глупост

41

Анонимен

преди 3 години

Ще си ги върнат! Е колко останаха? 50- 60, 500-600 ? "Много сте! Млади сте!"Обаче сте съшите!

40

Анонимен

преди 3 години

Герб поне постигнаха нещо. Вие за 30г НИЩО. Кремелски вятър.... фостатаа

39

Курнелия се крие

преди 3 години

След поредната загуба от ГЕРБ *** Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама К.у.р.н.е.лио, аз съм Румен Радев!

38

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

37

Анонимен

преди 3 години

Върнете ги! Върнете си всичките, които са останали!

36

Anonimen

преди 3 години

Грабят народа си, както и турчин не го е ограбил!!Но идва време, когато ще върнат всичко с лихвите, както го вземат сега, така ще го върнат по новите цени и лихви!

35

Anonimen

преди 3 години

Бяха ме изключили за няколко дни. И като гледам мненията са по_лоши и от моите.

34

Anonimen

преди 3 години

На генералската мафия й дай само да отнема , от имущество за милиони до най_стара къща на ограбените граждани, до 1декар земя, един дребен,малък бизнес, а бе всичко завличат в техните к,ю,л,ч,е,т,аМародери!.

33

Анонимен

преди 3 години

Мандрите са на КОМУНИСТИТЕ! Нивите видяхте, че са на КОМУНИСТИТЕ! 1944 г собственика на 100 декара е бит и затварян защото е кулак изедник, синовете и внуците се хвалят с 100хиляди декара и ще се изпотрепят!

32

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези които претърпяха най-голяма изборна загуба в българският парламент и от кандидати за 1-ва политическа сила се озоваха на трето място се опитват да копаят гроба на първата политическа сила ... Импексова вместо да подаде оставка и да си посипе чорлите с пепел, продължава да вещае политическата смърт на ГЕРБ, но както е казал народа този който копае гроб другиму сам пада в него ... !!!