176

Dinosaurus

преди 3 години

Чалгаря се крие ксто плъх и пробутва пионки. Както и да реват "новите лица" да не забравяме, че само ББ е бил три мандата управляващ. Нека някой състави правителство и управлява поне половин мандат с постоянно търкалящи се по паветата мрънкащи хул*гани, подбуждани от президент - провокатор, пък после да се отваря! Да, ама не: всички искат друг да действа, а те да плю* т. И избори, докато имат поне 50% подкрепа. И никой не казва за какво да ги подкрепяме - да се надвикват или надпяват може би.

175

PP ITN

преди 3 години

Преял ГЕРБ-ав, кокала не пуща.ИГРАЙТЕ ГО С ПРЪЧКАТА. ДЪРЖАВАТА НЕ Е ГЕРБ. ДЪРЖАВАТА Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПП ГЕРБ.

174

Извини се бе!

преди 3 години

От централата съм ZOO-паркът е дошла сл декларация от Департамента Домашния ДоПитък.Д Е К Л А Р А Ц И ЯЦК на ДДД заявявя: поради олизвателно изсмуквателни действия, несъвместими с нармалния овщественно животински живот на живите живот*ни,ние,от ДДД заявяваме Т Биков се изключва от настойчивите му и напрегнато настоятелни негови пориви инректално да забременее отмагарето на симитлийски кмет.Същият ще бъде прехвърлен мазонета с орангутиерите дет ша му праат три в дупка.Не се е извинил на Бойко

173

Анонимен

преди 3 години

ОФ маргиналите са едно голямо Нищо,като Нищоправещия!Олигархичен удар срещу ГЕРБ!

172

41585

преди 3 години

Времето на агитките и джипките свърши. Поводите за аплодисменти предстоят - очакваме присъди за разграбването на народните блага и предателствата спрямо националните интереси.

171

Стамат

преди 3 години

Тоя Боков доста е критикувал Бойко. Да не са му платили?

170

Анонимен

преди 3 години

Вшиза учителката в клас и гледа цялата дъска изписана в псувни.- Станиславчо, ти ли написа това.- Не госпожо, аз бях зает, когато го писаха.- С какво бе зает, Славчо.- Диктувах от бележката, която ми я написа Тошко.

169

Груйо

преди 3 години

Забрана на партии и финансова ревизия на милионерите до девето коляно от прехода до сега и нещата ще се оправят, ама не искат !!!

168

Анонимен

преди 3 години

Самолюбие и егоизъм е обзел политическата ни класа ... делят бащино имане.всичко започва и свършва със собственото им его ... преди и след тях няма нищо.

167

Анонимен

преди 3 години

Бaси кефа, как реват гробарите !! :D

166

Анонимен

преди 3 години

Просто Биков комедиен филм 2021 година Тая палачинка много много да не се пери че първи отлита .Стъки днес му излезоха стари туйтове където плюе Борисов 2013 година ,а днес като Биков пази вожда . Комедианти .

165

Читател

преди 3 години

Най са опасни индивидите хамелеони.Този очилат съсел е говорил какво ли не по адрес на Борисов,днес плътно до зад..ът му му диша пръд..та.Този,Деса и Цвета,ще довършат началникът си със своите простотии и идиотско отношение към опонентите му.Отивате си герберска глутница,този път завинаги!

164

Анонимен

преди 3 години

Славчо не се дървищото си има Президент дето му ги крепи да не му паднат.Цял Изборен кодекс им измисли да ги набута в НС.И Слави пак се прави на Робинята Изаура и се някой му е виновен.

163

КЛ

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА"АКО ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ХОРА БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНА ПРОФЕСИЯ ЩЕ ОСТАНАТ 30-40 ДЕПУТАТИ НАЙ-МНОГО."По-малко. В България политикита е професия. Дори си плащат заплати от партийните субсидии. То затов няма и читав човек по върховете на държавата. Тоз на снимката просто си смени работата/фирмата. Нищо лично, просто бизнес.

162

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

АКО ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ХОРА БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНА ПРОФЕСИЯ ЩЕ ОСТАНАТ 30-40 ДЕПУТАТИ НАЙ-МНОГО.

161

ПроСоТо

преди 3 години

иначе Биковия требе да е получил шармантни ОБЕЩАНИЯ от Банкянския Психар,щом се е подложил толкова упорито на амбразурата...Впрочем,Тиквата е доста по-хитър от ДЪРЖАНКИТЕ си!..От както е "на власт",ВИНАГИ БУТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ някоя от мажоретките си,когато трябва да се отговаря на НЕУДОБНИ въпроси.А когато е за ХВАЛБИ,ТОЙ пръв бе,ПРЪВ!..Репчи са,дуе бузи и дрънка...Ей в това ги превъзхожда,нема две мнения...Но и В ТОВА се ЗАКЛЮЧАВА ЦЯЛАТА МУ "мъдрост"....Останалото-ПУСТОТА!!..ПУСТОТА!!!!!

160

помнещ

преди 3 години

Виж сега Биков! За мен си просто Биков! Престани да разлайваш кучетата в държаввта и подлудяваш и малкото си "избиратели" вече дремейки ден и нощ в политическите сайтове! В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЯМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! Има "политическа криза"! И тя е между "политиците" ! Това чед вие или друг не "управлява" държавата,е никакъв проблем!!-:) Та поспрете се и стига сте плашили гаргите в държавата и наивните българи!!! В България ще се образува правителство,тогава когато НАМАЛЕЕ ГРУПИРОВКАТА ВИ!-:)

159

Анонимен

преди 3 години

АЙ СТИГА СТЕ СЕ НАДЛАЙВАЛИ БРЕ..БАРЕМ СЛАВЧО ЛИЧНО СЕ ДЪРЛИ, А БОЙКО И ХОРА СИ НАЕЛ - СКЪПО ПЛАТЕНИ ПЛЮВАЧИКАК СЕ ХАРЧАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ДА ВИДИШ

158

Виц за Славчо

преди 3 години

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите ?

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "Бико рие ,ама все на главата му пада " -стара бг поговоркаЗнае се, ама се отнася за вола! Бикът може да те ръгне с рогата в миpизливия г...!