100

Анонимен

преди 3 години

До StandoffТрябва да се започне веднага демографски поврат и създаваме на модерна материална и духовна основа за нормална, демократична, правова европейска държава. Кой ще управлява е все тая.Все тая е, защото България я взеха в ЕС и НАТО за д бъде пушечно месо при конфликт с Русия, а населеноето да се изплзва за пазар и евтин източник на черноработници и пpocтитутки. Това е "демократична правова европейскят държава" както го разбират в ЕС за България.

99

Анонимен

преди 3 години

Носи се упорит слух из средите на атака че имало нещо между Сидеров и Ташева.Нещо като шушу мушу..

98

ЩЕ СЕ ПРОМЕНИТЕ ,БЕ.

преди 3 години

ВРЕМЕТО Е ЧУДЕСНО ЗА ПРИЛИВ НА МИГРАНТИ ОТ ТУРЦИЯ!/..нито правителство , нито закони , нито охрана..../ЧУДЕСНО ВРЕМЕ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ И ПРАВЕНЕ НА ПАРИ!1-2-млн. МИГРАНТИ У БЪЛГАРИЯ ТОВА ЛЯТО ...И ПРОМЯНАТА Е ГОТОВА!КОЙ ЩЕ ПОПРЕЧИ НА ЕРДОГАН , ДА СЕ РАЗТОВАРИ ОТ МИГРАНТИ-КЪМ БЪЛГАРИЯ??!

97

да здраствует Путин

преди 3 години

Прецедентът ще назначи Фигурант, то е ясно. Ше му плаща в рубли

96

Божков

преди 3 години

Питайте Шиши. Той реди кабинета

95

О хо хо

преди 3 години

Търси се министър - председател за служебното, ама никой не ще! ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ СОБСТВЕНИКА НА ЦИК, НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА ДЪРЖАВАТА - СИЛНИЯТ ЧОВЕК ДРУГАРЯ РАДЕВ ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН И ЗА МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ! СЪЩО И ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!! КВО ТОЛКОВА?!

94

Време за промяна

преди 3 години

До да бяхте мислили: Ау, колко страшно ще стане без ГЕРБ и Бойко. Направо загиваме. Да отидем в Банкя да го молим да се върне, така ли?Три мандата изкара Бойко и все бяхме на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Стига му толкова.

93

Standoff

преди 3 години

Все едно кой ще управлява сега или след изборите. Крайно време е да спре с пълненето на бездънни алчни търбуси на "шишковци мишковци", руснаци, американци, турци, гърци, германци и прочие. Трябва да се започне веднага демографски поврат и създаваме на модерна материална и духовна основа за нормална, демократична, правова европейска държава. Кой ще управлява е все тая.

92

Анонимен

преди 3 години

герберо не забравявай бай Ставри, той ви чака.

91

изнервен

преди 3 години

До 106. И това е изключително банален и *** коментар. Луканов, Виденов, Орешарски по-добре ли бяха? Спомени имаш ли или си с деменция.

90

гербер

преди 3 години

До 97. Уф, това заминаване, и то безвъзвратно, го чета и слушам от 2013. И все още не се е случило. Няма да се случи и сега, белият кон е оседлан.

89

Анонимен

преди 3 години

Безобразното управление на ГРОБ ще докара откровено проруско, антинатовско, антиевропейско управление на комунисти и ДС доносници. Тая попара сме я яли няколко пъти.

88

Жоро

преди 3 години

Видно е и това, че нормално мислещите хора разбират кой какъв е и какво прави и когато става нещо зловредно реагират с коментари, в които има обективни факти и аргументи. А троловете сипят гнусни и отвратителни обиди към Борисов и хвалби за Радев, Чалгаджията и Черепа. Това е факт. Факт е също, че с добре подготвена и мощна пропаганда дори и грозно и бездарно същество като Радев, може да се представи като спасител на нацията.

87

До 100

преди 3 години

Много си наивен, брато.

86

гражданин

преди 3 години

До 94.И кой ще го направи това?

85

да бяхте мислили

преди 3 години

В управлението влизат фашизо . идни елементи. начело с най-високоплатения нищоправещ човек. Не ни чака нищо добро. И до месец два, българите ще го усетят. най-вече пенсионерите и бизнеса, който от началото на пандемията и подпомаган. да ни е честите чалгата, тя ще ни управи!

84

Тикволандия

преди 3 години

И за какво ги бистрим отсега? Ако това ставаше в САЩ щяха поне да организират залагания и някои хора щяха да спечелят, а други - да загубят, когато се обяви кой е избраният. А така - полза никаква.

83

Анонимен

преди 3 години

Всичко е по-добре от Боко Тиквата.

82

Анонимен

преди 3 години

Винету яхна вълната на демокрацията за да се обогати и задоволи суетността и докара комунистите на власт.

81

До 94

преди 3 години

ТОВА Е ТВОЯ СВРЪХНАИВНА МЕЧТА. КОЛКОТО ПОТЪРСИХА СМЕТКА ЗА ФАЛИТИТЕ ОТ БСП - ТОЛКОВА И ОТ ТЕЗИ.