240

Анонимен

преди 3 години

Пародия,жалко!Гражданското общество тепърва ще се събуди и ще ви натрие носа.Такова безобразие сътворихте с Избор.кодекс,преднамерена фалшификация,как не ви е срам?Машинно гласуване в чужбина в секции над 300 души?Как си представяте транспорт,техници,блокиране ,сертифициране,софтуер,по Еконт ли ще ги праща резидента?Както съобщи говорителя на ЦИК в предаване,че им се обадили от Еконт за пратка 2 машини ,без да са поръчвали,нито Сиела.Пробвали!А машини се транспортират само с охрана и служеб.коли

239

Анонимен

преди 3 години

тролчета спокойно идва служебното, лека нощ

238

Славуцката

преди 3 години

Ще премести всички в Дубай.

237

Абе

преди 3 години

За 10 бона заплатка и други под масата и аз ще скалъпя.едно поздравленийце. И ний ви честитим новогласуваните тлъсти възнаграждения.

236

ИТН

преди 3 години

Дерзай Слави ! Смачкай мутрите ! Искаме те за бъдещ премиер на майка България !

235

КНСБ

преди 3 години

Ало,рошавия и дългия,немаше нужда от вашто поздравление - и така си ни е добре ! За в бъдеще запазете поздравленията за себе си и други подобни ... урковци! Срам и позор сте вие за България ! Чиба !

234

Анонимен

преди 3 години

ИТН жалки сте, гадното е, че някакви хора ви повярваха, истината е, че сте бита карта! Сбогом!

233

Анонимен

преди 3 години

Александър Урумов: 65 млн. лв. струва досега държавната издръжка на Шоуто на Слави. Хората са го пресметнали. А това са груби сметки. Струва много повече и сметката ще я плати народа. Нещастниции, ще останете в историята като некадърниции.

232

Тия

преди 3 години

Що не чегъртат тавите от козунаците. Поне нещо смислено да свършат.

231

Славуци

преди 3 години

Ще направи държава, която да прилича на самия него.

230

АТАКИСТ

преди 3 години

Атака победа! Нищо не става от ИТН и ГЕРБ. Спасението е в Атака.

229

Анонимен

преди 3 години

Дяволът Чалгаря с Ада на гърба и Христовото Воскресение как го виждате?!Комунистите дето унищожиха вярата в българите и Христос?Неокомунистите станаха вярващи?!!Пълна порнография!

228

Словянин

преди 3 години

Тези направиха Българско 2 пъти по-зависимо от Турция. 30 г демокрация - 30 г икономическа и демографска катастрофа.

227

Анонимен

преди 3 години

Страстната седмица свърши, но продължават простотиите на ИТН, които заложиха на личните си интереси и предизвикаха предсрочни избори.

226

Модерно

преди 3 години

Всички хайдуци,станаха протестари!Баба Мика,леля Таня,стрина Мая всичко бори се за пая!Хаджи Генчо най отпред,Бабикяна е наред,а след него и Капона отговаря за купона!Черепа отзад мърмори:слаба работа другари!Ще разчитам аз на Радко,той оправя най гладко!

225

Анонимен

преди 3 години

Тия цаци дали знаят колко народ нямат хляб на масата си. Знаят ли колко народ Частните Съдебни Изпълните ли им отнеха имотите зради невъзможноста да си плащат сметките. Точно те гласуваха за промяната и ги вкараха в парламата с едничката надежда че нещо ще променят .Ако знаеха едва ли щяха да върнат мандата а щяха да направят правителство и да роботят за бедните и неоправданите. Но те не са бедни те са богати и им дреме на шмайзера за бедният народ. Видяхте на какви джипове се возят.

224

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем, че 500 000 турци ще гласувате на изборите, но че един милион пенсионери няма да галсуват заради машините никой не го интересува.

223

Анонимен

преди 3 години

Със Слави Трифонов ще удари дъното. С него по гнусотия може да се сравнява само Доган....

222

истина

преди 3 години

Пред новите лица на промяната Слави, Нинова, Манолова, Татяна Дончева и Хаджигенов - предпочитам старото лице Бат Бойко.

221

Жоро

преди 3 години

Следващите избори ще бъдат касирани и плиткоумния президент пак ше назначи служебен кабинет. Това значи да настрои целия народ срещу себе си. Алчността и злобата му ще го направят, най-мразения човек в държавата и сам си е виновен за това.