10

Диана

преди 3 години

До Диано .много сиПак ли ***.о.то БСП се обажда от преизподнята си?! От къде те пари сега, значи, щот не се научи да не си голословно и нямаш такъв изглед явно, а аз нито съм ясновидка нито ми се занимава с про.ст.отиите на едно БСП и въобще не мога да ти помогна, сме.ш.ко...По добре да затварям телефона, значи...

9

до 9

преди 3 години

Добре, че си със женски никнейм че да ти простим. Единствено и само ядреното оръжие възпира света от световна война. Ама ще ми досадно да ти го обясня.

8

Диана

преди 3 години

Добре е да се намаляват страните с ядрени оръжия по света, да се премахне конфронтацията и повиши взаимното разбирателство и колкото е по-действена една политика в тези области, колкото по-ефективна е тя, толкова по-добре!Хората трябва да се разбират, да разбират и приемат особеностите си, да разговарят открито по проблемите си и да си помагат ако могат...Едва ли нещо ще помогне на Сев. Корея и Китай, например, ако те нямат желание да приемат истината такава, каквато е и да влезнат в правия път

7

Хихи

преди 3 години

Преди няколко години - вой до небесата от американски медии, че Русия нарушавала някакво ембарго като изнасяла петрол в северна Корея с танкери. Та руснаците отговориха "Да бе изнасяме петрол ама защо да е с кораби като си имаме обща граница и великолепни пътища със северна Корея". Просто американците наистина имат проблеми със световната география.

6

Никъв

преди 3 години

Значи ще вкараме на реплики само и жмичка. Искам война ядрена и после обединение на демократична Корея ,но Китай няма да позволи имат далавера!

5

Тц, нЕма как

преди 3 години

Когато гледате северна Корея, значи гледате Китай. Те си имат железен договор за взаимна военна защита и точно по договор никой няма да се лиши от стратегическите си оръжия. Просто няма как да пипнете корейците и си измисляте глупотевини. И да, една от държавите със сериозен демогафски прираст въпреки санкциите.

4

Бейджинг Байдън

преди 3 години

Свалям Памперса и Разтварям Бузките - това е!

3

Стратег

преди 3 години

Подход как какъв -никакъв .Такъв както по време на корейската криза в по далечни времена,че и Виетнамската,че и Камбоджанската все такива славни американски победи. Майтап бе Уйли,както се казва.

2

?

преди 3 години

E къФ да е?

1

Анонимен

преди 3 години

Джими Картъровски.